• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG:
    PSILOCYBER:
    WANAH: odpoved na zpravu je snad uz dvacet let prokazany hoax.

    Arecibo message - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Arecibo_message#Arecibo_answer_hoax

    The "Arecibo answer" is a hoax by people who created an imprint in a crop field (crop circle) in 2001 near the Chilbolton radio telescope in Hampshire, UK, portrayed as a response from an extraterrestrial civilization.[9][10] The crop circle is a near replica of the Arecibo message. The feature forms the same 23 × 73 grid because these numbers are primes and most of the chemical data remains the same with the exception that in the section detailing important chemical elements, the main focus is altered from carbon to silicon, and the diagram of DNA has been rewritten. At the bottom, the pictogram of a human is replaced with a figure with a large, bulbous head,[11][12][13] and the Arecibo telescope is replaced by a replica of a crop circle that appeared in the same field one year before.[14][15]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WANAH: tak celej ten crop circle fenomén je hrozně dobrej základ pro very funny goulash. trochu mystiky a emzáků a můžeme podávat hostům ještě za tepla :)do chiboltonu je to busem výrazně levnější než letadlem do portorika a pak kolem arecibo je samej les
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    WANAH: co je 27 let proti věčnosti :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    WANAH: jo dík tyjo, Chilbolton sorry, psal jsem to v noci, už se mi nechtělo si to přesně vybavovat, ale zárověň už jsem to chtěl dodělat, když jsem to měl rozepsaný :D ... 27let? tak to jsem si pamatoval informaci o nějakém výrazně kratším časovém úseku. jinak ten dokument je tohleto
    2012-Mayská proroctví a kruhy v obilí (DOKUMENT CZ)
    https://www.youtube.com/watch?v=gl27od638xE
    WANAH
    WANAH --- ---
    PSILOCYBER: Mě by ten dokument zajímal. Klidně to o čem mluvíš rovnou linkuj.

    Jinak “odpověď” na zprávu z Areciba se objevila 27 let po odeslání zprávy. V Chiboltnu což je trochu stranou od Areciba.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SCHWEPZ: vlastně nebudu tě nutit dívat se na nějaký dokument, ale pošlu to s popiskama přímo

    CROME
    CROME --- ---
    PSILOCYBER: Dost se pletes.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SCHWEPZ: poradil bych ti, z hlediska toho stavebního materiálu jejich těl a informací odkud pochází ta jedna rasa, kterou dost zajímáme, takový dokument, co svého času běžel několikrát na ČT2. zaprvé tam zachytili jak vznikají kruhy v obilí, tím, že nechali spuštěné kamery na několika místech, kde se crop circles v Anglii často objevují - a podařilo se. potom ke konci dokumentu je zachycena odpověď na binární informaci, kterou vyslali z vysílače v Arecibu. v té zprávě byly základní udaje o lidské rase, z jakého elementárního prvku jsou sestavena naše těla, naše místo ve sluneční soustavě, v galaxii atd. ta odpověď měla předpokladem putovat XY let, než by se teoreticky prokousala prostorem někam, kde by žil někdo minimálně na naší úrovni a byl schopen tu zprávu přijmout. (když pomineme fakt, že pro daleko vyspělejší druhy a civilizace musí být taková forma komunikace směšná a dávno ji ani nepoužívají, možná leda tak jako nějakou kuriozitu... a další smůla je, že pokud by byla ta civilizace naopak mladší než my, tak zprávu ani nemaji jak zachytit).
    odpověď ale přišla myslím už druhý den po odeslání a to tak, že ji vytiskli do obilného pole vedle vysílače, ze kterého byla zpráva odeslána. a tam zjistíš více, kromě toho, že tam je zaznamenána i informace o jejich stavbě těla a že mají těla na bázi křemíku atd. jestli chceš můžeš se podívat. řeknu ti název.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    CROME: ty jsi pro mě po dnešku ztratil atributy někoho, kdo by mě mohl jakkoliv o čemkoliv poučovat, nebo mě dokonce měl moralizovat o pravidlech diskuze a navíc po mě na závěr vyžadovat, abych předkládal nějaké důkazy, protože jsem prý "zatím nic moc nepředvedl". nevim co tady předvádíš ty, ani se mi popravdě nechce tě filtrovat, ale jediný dojem, který z tebe mám je, že tu vždycky jednou za čas vykoukneš, zabuzeruješ si a zas je ticho po pěšině. možná je to dáno tím, jak jsem psal o tom vnímání psaného textu, nevím. protože sis můj text interpretoval úplně jinak než jak je psán. nic extra konstruktivniho ale do diskuze nepřinášíš. oprav mě jestli se pletu.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    PSILOCYBER: Dukazni bremeno je na tve strane, zatim jsi nic moc nepredvedl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: klidně připustím, že libovolné video je pravé a plné emzáků, když připustíš, že jedno libovolné video je vylhané. to by mohl být takový pěkný diplomatický posun.

    jenomže zatímco je lhářů jak sraček, irl nebo na internetu, emzáci ještě nikdo neviděl, takže ten poměr autentických a vylhaných videí zcela patrně nemůže být 1:1
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    tyhle argumenty jsou sice fajn, ale trochu na jiný koleji, takže vše při starým neasi :) prostě najebat to do jednoho pytle, onálepkovat a nic víc není možné. nejste ochotni ani v nejmenším připustit, že by něco takového bylo možné. zajímavé. nic nesmí ohrozit vaše vybudované vidění světa.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Moji babicku taky unaselo ufo. Ukazovala mi mimozemstany skrz okno a nechapala, jaktoze je nevidim. Po medikaci a doplneni zeleza to bylo lepsi.

    Soused ji skrz zed vyhrozoval zabitim, rezala mi ruku radiacni niti a nemohla jist, protoze v tom chlebu byly vosy.

    Lidi videj ruzny veci, no.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: v rámci migrční krize se nám objevovali lidi, popisující masovou migraci (porucha autobusu) na dálnici, v současnosti jsou příklady lidí, co viděli ukrajince v takové a takové situaci, přičemž potvrzení z jiné strany chybí, i jeden raper se nechal nějakým kecálistou z ochranky obchoďáku oblbnout a sdílel nějakou katastrofu s dosahem 0,25M lidí a pak se ještě omlouval. to jsou příklady prokazatelně vymyšlených lží, kdy prostě lidi chtěli být zajímaví a našli si k tomu rezonující téma. nevidím důvod, aby mezi piloty bylo taky nějaký procento.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: Vždyť má pravdu. Mám s tím osobní zkušenosti. Akorát mě teda neunášeli mimozemštani do UFO, ale obtěžovali mě přes noc démoni. Občas jsem se budil i s modřinama.
    CROME
    CROME --- ---
    PSILOCYBER: Ne, zamestnani pilota vyzaduje naopak lidi s pomerne vyvinutou strukturou Ja, casto az s hysterionskym psychologickym profilem, v techto odvedvich lze najit i nemale procento lidi se sociopatickym ci psychopatickym profilem, cili z toho prameni neutuchajici bazeni po slave, nekdy hranicici az s megalomanii.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    CROME: samozřejmě i ti piloti sem do této tvojí skupinky spadjí přepokládám, že?
    CROME
    CROME --- ---
    PSILOCYBER: Vetsinou labilni osobnosti, u kterych vlivem dlouhodobeho uzivani psychoaktivnich latek dochazi k totalnimu rozpadu osobnosti, jejihz obranny mechanismus vytvari bludne zazitky a predstavy na ktere se pak patologicky fixuji.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    proc jsem cekal takovou odpoved. stejne je jasne, ze lidi jako psilocyber plati bud americka vlada nebo Soros, aby zamerne odvadeli pozornost od dulezitych mocenskych veci. je lepsi, kdyz se lidi venuji nesmyslum jako je ufo, nez aby resili dulezite veci ohledne ovladani ekonomiky a sveta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam