• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    PSILOCYBER: já ten dotaz do placu nedával ani tak pro pobavení, jakožto proto, že mě to zajímá. ,-) Ale zajímá mě to i z psychologického hlediska, jako inter-personální fenomén.
    Tady je jakási vazba i na ty bytosti o kterých si mluvil ("kudlanka která si přijde sednout k posteli"), což nutně nemusí být bytosti z jiných galaxií - to mě zajímá.

    Především mě ale zajímalo, od těch kteří v tom tématu "sedí" a načítají to a sledují ta videa - ten moment fyziognomie, to bylo meritum otázky.

    Protože mám dojem (a já v tom právě tolik času neležím, vlastně téměř vůbec), že na internetech a v knihách je většina těch MIMO-ZEMCŮ vnímána jako více-méně humanoidi (dvě ruce, dvě nohy, trup, hlava, oči, uši ústa) ale s nějakými odlišnostmi (velký/malý/štíhlý/velký oči,/reptiliáni). Když jsem otevřel ten článěk "FORMER NASA SAID THAT..." tak tam je takový typický ilustrativní obrázek.

    Takže mě zajímá proč tomu tak je (co když jsou z jiné galaxie, far far away jak píšou na začátku Star wars a tam jsou jiné podmínky než "uhlík-voda-green zone of sun") a jestli o tom někdo víéce přemýšlel. A že jsou organismy vázané na uhlík, to známe z našeho světa, ale LZE MYSLET že tomu může být i jinak.

    A samozřejmě že se vtírá hypotéza že jde o produkty lidské mysli (a ta je často omezená kulturně, geneticky, atp.)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: nahod aspon yt video neceho, cos videl taky.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Snazite se vericimu vysvetlit, ze nemame zadnej dukaz bozske existence. Gl.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: No to jedno procento právě neidentifikovstelný, tak je to UFO. Ale to furt neznamená, že to jsou mimozemšťani.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Nedivim se, ze je ukoncenej, kdyz tvrdi tohleto. A to jedno procento je jako co. Mimochodem nevim jestli beres v potaz, ze je to jen projekt a ne nejaka vyssi vševědoucí instance. To znamena normalni smrtelnici s beznymi lidskymi problémy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: Projekt záře už je ukončenej. Jde o to, že drtivou většinu případů UFO za nějakých 30 let existence objasnili. Když člověk vidí na obloze UFO, tak to na 99 procent nejsou mimozemšťani.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    HONZA09: jako proč? Nezkoušel ale můžu. Někde mám všech 13 vypsaných na nějaké staré obálce. Já ale nepotřebuju pomoc od Záře, proto to sem nepíšu. :) vím co jsem viděl a za jakých okolností. A když o tyto samé objekty, které někdo pohotově, narozdíl ode mě natočil, (protože já sám jsem jen údivem čuměl nebo jsem ani tehdy ještě neměl smartfouna, ale sony ericsson a to by fakt nebylo moc crispy video) zakopavam na youtube, tak, jak říkám, to značně podrývá tady ty oblíbené teorie zdejších nezlomitelných popíračů...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: Zkoušel si to poslat někdy do projekt Záře?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC & SCHWEPZ: To samozřejmě vim, a mám za to, že fejky rozeznám celkem dobře. Živím se grafikou, vim co je možné a mám vycvičený oko. Vim dobře, že je na netu stupidních fake videí tři prdele. Pokud na to někdo nemá cit a právě to oko, má problém a věří v kdejaký shit a pak je všude za trotla.
    Problém je ale ten, a už jsem to sem psal kdysi, že se mi stává, že vidím natočené videa s objekty, které jsem spatřil holým okem i já osobně v dřívějších letech. To pak samozřejmě značně podrývá tu tvou/vaši oblíbenou teorii, že všechno jsou fejky. Já mám svych vlastních pozorování celkem zapsaných 13. Skoro pokaždé to vypadalo jinak. Někdy světelný objekt diamantového tvaru jako oboustranná pyramida, jindy světelné formace jako tři body světel co stály dlouho v prostoru a pak jeden po druhém začaly jasně blikat až zmizely, nebo něco jako černá činka se dvěma koulemi na každém konci tyčového objektu, nebo něco jako tvaru sudu, ktery se nesmyslně otáčel atd...
    Kdo to nikdy neviděl, nepochopí, ze někdo jiný mohl. To je asi hlavní příčinou nedorozumění.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: twl netěšíš se 30 let na odhalení pravdy o emzácích proto, abys nakonec skončil s nějakým stealthem v ruce a nasranej, že ta pravda musí bejt něco mnohem zajímavějšího ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ja vim, vsimnul jsem si, ze kdyz vlada USA odtajnila informace o Area51 , ze se tam vyvijela spionazni letadla a jina technika, tak konspiratori zase najeli teorie, ze jim vlada zase lze a odvadi pozornost. to je tezky, kdyz ses tak zmanipulovanej konspiracema, ze ti zmizi zbytky kritickeho uvazovani.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: detaily nejsou podstatné, když víš, že všichni lžoua nikomu se nedá věřit, přesně jak jsme si to představovali v X-files
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSILOCYBER: nemas zac, asi nebudu jediny s nazorem, ze takove videjicko se dnes da udelat i na tabletu. preji krasny den.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: Podle mě je to docela jednoduchý. Mimozemské formy života téměř jistě existujou. Velmi pravděpodobně budou i vyspělé. Velmi pravděpodobně o sobě vzájemně nevíme a pokud oni o nás něco vědí, tak mi o nich nevíme nic. To že nás tisíce let navštěvují, spolupracují s vládou USA, stavěli tu pyramidy, vyšlechtili lidi jako otroky na těžbu cenných surovin jsou pop kulturní pohádky.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ufo vyhulený, dík za jistě velmi konstruktivní a nečekané názory, které jsou jak přes kopírák. mohl sis klidně ušetřit těch pár úderů do klavesnice.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Spekulovat nebudu. Nicméně už řadu let je s podobnými videi ten problém, že lze vytvořit prakticky cokoli, velmi věrohodně a to až do té míry, že čistě z videa nelze určit, zda jde o fake či nikoli. Vzhledem k tomu, že podobná videa sbírají značné počty zhlédnutí, existuje i jasná motivace je vytvářet.
    Proto znovu opakuji, že asi jediným přesvědčivým důkazem by bylo to, co jsem tady popisoval v minulosti: SVANC
    Mezitím uběhlo více než deset let, počet mobilů s čím dál lepším foťákem a kamerou se ohromně zvýšil, ale furt nic. Už to je nápadné...
    Btw tohle video dělali dva kamarádi na svých kompech, veškeré ty krajiny jsou rendr - co myslíš, jak dobře by dokázali třeba nějaké ty létající talíře? ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSILOCYBER: takovych videjicek vydavanych za spatreni ufo ti udelaji decka na pocitaci stovky, mozna tisice. chybi jakekoliv blizsi informace, souradnice kde se to udalo, jake letadlo to natocilo, kdo byl pilot a tak...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    PSILOCYBER: impresivni. jako vetsina komentujicich toto video, se domnivam, ze sledujeme formaci 3 letadel schazujici chaff flares.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jinak se vás jdu zeptat id Schwepz a Svanc, když se teď tak trochu bavíme, tak mě napadlo, co si třeba vy dva myslíte o tomhle, co to podle vás je za úkaz, sdělíte mi své dojmy? Posílal to sem nedávno MTO a mě to třeba celkem zaujalo.

    12 Flying Saucers in Perfect Formation Leave Pilot Speechless
    https://www.youtube.com/watch?v=LQ8OcDanS4g
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jsem tedy zřejmě jediný, koho oslovil příspěvek s dotazem id Schwepz? Přinejmenším pozoruhodné, na to, že se jedná o klub o ufo :) Přečetl bych si klidně i rozumné názory někoho dalšího, ale asi se nikomu moc nechce s kůží na trh jak se říká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam