úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
AUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
FIN
---
---
14:01:31 2.3.2005
KID_MCHUTT
: nebyl by jeden malej, docela maličkej koncentráčíček?
KID_MCHUTT
---
---
13:53:52 2.3.2005
2 odpovědi
VAN
: hacek, mila Van, hacek. A ne jeden.
1. Vetsina z nas jsou kuraci - videlas ty oblaka dym.
2. Nejsou tam fotky, ten web stoji za ...
3. Neni tam zadna informace o tom, co to je zac
4. Az tam neco bude, muzeme o tom premyslet.
VAN
---
---
13:39:33 2.3.2005
1 odpověď
tyjo, uprimne jsem myslela, ze kdyz sem hodim misto, kde se da cist, tak mi utrhnete ruce..ocividne jsem se zmilila...nechci nikoho urazit,ale jste asi particka "kvakalu" (viz FINuv prispevek) a nez se do neceho poustet,tak to nechate nejspise na Natashe, ktera s radosti vse zorganizuje...
myslim, ze tvorit neumi jen tak kazdy...ale kritizovat umi opravdu kazdy,a v tomto auditku se to akorat potvrzuje...heh
TVORTE a NECHTE ZIT!!!!
NATASHA
---
---
12:44:11 2.3.2005
Já už jsem Martinovi říkala, že do Brna bych ráda. Však i Pavel Sobek nás zval na oplátku.
Vůbec bych ty literární kruhy co možná nejvíc propojila.
A v Brně se mi líbí a už jsem tam zas rok nebyla.
LALINA
---
---
12:00:10 2.3.2005
ja jsem takhle parkrat spala a...ale ne, nebudu napinat trpelivost Natasky... to je jina rozpravka:-)
KID_MCHUTT
---
---
12:00:09 2.3.2005
AXTHEB
&
LALINA
: budu trpelivy. ne. ten mec se polozi mezi oba lezici a v pripade, ze chlap chce a muze a zena bud nechce nebo nemuze a chlap to zkusi, byva tento mecem podrezan. zena se pak vysprchuje a najde si jineho chudaka, ktereho bude svou spolecnoisti tryznit :)
LALINA
---
---
11:58:59 2.3.2005
AXTHEB
: takovejch je asi vetsina sermiru, muhehe:-)))
LALINA
---
---
11:58:28 2.3.2005
1 odpověď
KID_MCHUTT
: nerozumim..to tam budou ty dva, co spolu nechteji nic mit a jeden bodygard s mecem od majitele hostince?
Nebo snad se ma ta dama branit mecem proti dvema najednou?...je aspon obourucni?
AXTHEB
---
---
11:57:04 2.3.2005
1 odpověď
KID_MCHUTT
: Jako ze ten chlap bude blbnout s mecem a nebude myslet na zensky, jo? Hm, tak takovejch chlapu moc neni... :)
KID_MCHUTT
---
---
11:55:41 2.3.2005
2 odpovědi
LALINA
: jo takhle :) ne, ale myslim, ze kdyz bude nutne (treba v pripade obsanosti pokoju), zapujci i mec - podle stare tradice je to nejlepsi zpusob, jak uchranit damu pred vecmi, ktere nechce, aby ji muz spoluspici na stejnem luzku delal.
LALINA
---
---
11:53:30 2.3.2005
1 odpověď
KID_MCHUTT
: no aby nepodlehli pokuseni...zapomen na to...
KID_MCHUTT
---
---
11:51:59 2.3.2005
1 odpověď
LALINA
: syntax error. nerozumim otazce
LALINA
---
---
11:32:10 2.3.2005
1 odpověď
MARTIN_
: to vypada lakave, jenom jsem se z toho nedozvedela kdy a kde... ted nemam cas se probirat sajtou...
KID_MCHUTT
: to si na tu jednu krajni postel davaji kufry, jo? ;-)
KID_MCHUTT
---
---
11:29:24 2.3.2005
1 odpověď
Ja jsem pro :) v Brne jsem byl naposled... .... ..... ......no, to uz je peknych par let :) Co ostatni? Fine? Natasho? I o velmi dobrem bydleni tam vim... :-) Pension "U Leopolda" - jestli ho nepredelali, furt jeste uvnitr proti dverim visi kriz s atletem v zivotni velikosti a stary pan dava nezadanym parum triluzkovy pokoj, aby nahodou nemuseli spat na jedne dvojposteli a nepodlehli pokuseni :)
MARTIN_
---
---
11:24:13 2.3.2005
1 odpověď
LALINA: to jsem nebyl já. ale atmoška je věc zásadní. mně asi nejvíc dostalo vystoupení chlapíků ze sdružení Vítrholc
http://www.vitrholc.cz/.
stojí to za to. hubda, vizuál a do toho texty. doporučuju.
LALINA
---
---
11:19:54 2.3.2005
MARTIN_
: jednou jsem byla na autorskym cteni Martina, ale uz nevim, jak se jmenoval dal.. v cajovne Romantinka.. nebyls to nahodou ty?
cetl taky desne monotonne a jaksi plosne ale kdyz potom prijeli jeho kamosi a hrali k tomu , bylo to fakt uplne nejvic dobry... ten zpusob prednesu k tomu proste sedl..tu melodickou linku, kterou nemel prednes, tomu dala kytara... skvely to byla nakonec
MARTIN_
---
---
11:18:43 2.3.2005
KID_MCHUTT: já vím KIDE. co píšeš mě samozřejmě těší. ale něco to prostě ještě chce. asi tu whísku:). a vůbec doufám, že se v Brně rozhoupeme k nějakému navázání na tu Týnskou.
KID_MCHUTT
---
---
11:15:41 2.3.2005
MARTIN_
: ono je to slozitejsi - me se to libilo tak, jak jsi to cetl - hodne to k tem versum sedelo.
MARTIN_
---
---
11:10:27 2.3.2005
2 odpovědi
KLIP a RICARDERON: to máte pravdu chlapi. já si to neumím přečíst. nervosita byla:). jak jinak. jsem rád, ze jsem mohl prijet a prečíst. v podstate souhlasim s RICARDERONovým dříve napsaným nazorem na cteni. a tak uz nic nebudu dopisovat.
NATASHA
---
---
10:44:46 2.3.2005
KOCOURE, Týnská je literární kavárna, kde se autorská čtení dějí poměrně tradičně. A většina básníků/prozaiků nejsou fotbaloví trenéři.
Ten řev tam byl tentokrát neobyčejně silnej.
Ale nechme to už být, hádat se tady o čemkoliv nemá význam.
S Finem zajdem do Vikadla, a na příští čtení Wagonu, ať už bude kdekoliv, prostě přijdou ti, které to zajímá.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam