• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    JENEFER: kdepak? Loicovi minulej tejden od nas za branou v pristresku..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    kdyby nahodou nekdo prodaval/daval/chtel vymenit za neco (ale nemam za co) kolo, tak bych byla nesmirne vdecna za cokoliv, pac mi to moje, nejmilovanejsi kolo ukradli:/
    GIAA
    GIAA --- ---
    Ahoj, prosim vas, vim, ze se to sem dvakrat nehodi, ale nevite o nekom, kdo by chtel koupit kocarek Bugaboo Bee + doplnky. Cena 300 GBP, jeste v zaruce, vyborny stav. Centrum Londona, WC1. Kdyztak posta nebo rovnou number 07941754481. Diky!!
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: tak to je jina, to musis jit do cardinala:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ELA: hele, tahle je vylozene na prani a v perfektnich (Loicovejch oblibenejch) barvach =)tyhle sestave barev se rika Cardinal, jsem koukala=))
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: a co zidle Quechua v Decathlonu? jsme testovali 2 mesice denne a porad drzej:p
    WOOK
    WOOK --- ---
    DASHA: od coleman nevim, ale jiny znacky neznacky urcite. jsem zrovna nedavno videla v nejaky vyloze vyprodeje kempingovejch veci...
    DASHA
    DASHA --- ---
    prosimvas, nevite nekdo, jeslti se nekde v Londonu da koupit kempingova vybava od Coleman?
    potrebuju muzovi sehnat tyhle zidle a nejak mi to drhne online (nasla jsem jen jinej typ, prinehorsim ho poridim)

RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    DASHA: Nakonec jsem jel z Victoria vlakem na South, cca 30min, 9 pounds pro 2
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAGULAJA: btw. touhle zmenou me pekne nastvali.. ke kazdy ceste do CR mi pridava 20 min navic =(
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    STORM2: YOUNGUNYOUNG: diky za info
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: train je uz delsi dobu ve vyluce, jezdi kyvadlova autobusova nahrada. je to celkem dobre znaceny, takze pohoda.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAGULAJA: jed na north a skoc na transit train, kterej pendluje mezi north a south (jezdi kazdych 5 mint, cesta trva 3)
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    Muzete mi nekdo poradit, jak se dostanu na Gatwick South? Nekdo mi tu tvrdi, ze se da jen na north..?
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, chtěla bych po Novém roce odjet do Londýna a minimálně půl roku tam pracovat, nejlépe v pubu nebo baru (ale klidně i jinak). Bohužel nemám podobné předchozí zkušenosti..
    Za jak dlouho jste se přizpůsobili cizímu jazyku?
    Myslíte, že je lepší jet s agenturou či si to zařídit nějak jinak??
    Máte zkušenost s nějakou dobrou, či naopak podvodnou agenturou??
    S jakým typem ubytování máte zkušenost?
    A budu velmi vděčná za jakékoliv i konkrétní tipy a zkušenosti. Hrozně by mi pomohly vaše názory a rady, případně odkázání někam jinam.. díky moc :)
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Nekdo na Walthamstow? :) hledam kamose, jsem tu tyden a rada bych se seznamila s dalsimi krajany :)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    dasha: plzen tocej na clapham old town v hospode the SUN...taky tam na ni obcas chodime, maj taky obrovskej vyber cideru
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    ahoj, jen pro pripad, ze je mezi vami nekdo kdo je natolik naruzivy hrac fotbalku, ze by mu nevadilo dojet do Readingu, 06,07,08/11 se tu kona national ranking turnaj. hrat se bude na garlandech, 15 stolu ocekavana ucast cca 80 lidi, prize money £1,000. shanim partaka, tak kdyby mel nekdo zajem, posta prosim.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: kvá kvá :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    SID: ted na to koukam, (nekontrolovala jsem si to, jen mi poslali info) tam kolem 9., coz je asi normalni low cost fare, co?

zpet levneji az kolem pulky ledna, coz je normos cena, co..

Tak mi asi..vypustili kachnu do posty=)
    SID
    SID --- ---
    tak me napada, enchystate se nekdo na vanoce autem s volnym mistem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam