• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAGULAJA: ja vysokou skolu nemam.. =) A ani nijak neplanuju mit.. planuju jen kurzy veci, co by me zajimaly.. po stredni jsem se na rok zasila na jazykovce..ale fakt jen pro zasiti se nekam.. pak jsem odjela do Londonu
    dneska se nam zrovna v praci objevila nabidka pro zamestnance zadarmo nekolikamesicni kurz event managementu a to me fakt zajima dost, na to se tesim=) Malinko jsem v lete zabruslila do tyhle branze a bavilo me to=)
    Navic, i pokud je tu clovek jen basic job material, vzdycky ma moznost se zaroven porozhlizet ve svejch oblastech=)
    Popisu ti svoji petiletou cestu: au-pair + servirka v Breakfast clubu - barmanka ve 2 barech jedny rodiny (North Finchley, East Barnet) - barmanka jinde (Bricklane); bar supervisor .. k tomu jsem v lete delala road managera uk kapely koncertujici v cz =)
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: do nando's obcas nekde berou, potvrzuju.
    ja sem ted v jednom sice skoncila, ale to neni relevantni ;]] jidlo zadarmo taky potvrzuju, lidi v pohode, pravidelny kalby piti zdarma atp
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    btw imho: no a ty hudebni mejdany co jsou tady....tech bych se v cechach nikdy nedockal :) ...a ze uz jsem cekal faaaaaakt dlouho
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Takze na tohle klidne odpovim: ... posledniho pul roku jsem sedel v praci na zadku a nemel tam co delat. Do nasi konstrukcni kancelare se zakousla krize. Jako prachy dobry, nestezoval jsem si. Ale kdyz jsem tam tak sedel, tak jsem zacal premejslet.... :) jak jinak. Tak jsem si rikal, ze jako jestli sedet na zadku tady, delat kulovy a nechat to jen tak plynout neni blbost...pze kdyz budu v londyne, tak to bude aspon vetsi dobrodruzstvi. Zbavim se stereotypu. Dostanu novej impulz. Novou motivaci se sebou neco delat. Proste me to nekam hodi....coz je porad lepsi, nez to truneni na zidly v kanclu.
    Co se tyce prachu, taky jsem s tim dost kalkuloval. Ale to je na dyl. Proste kdyz tady budu makat za minumum...za praci, ktera mi nehazi zadnej stress a zadnou odpovednost a pritom budu mit jen o par litru min nez v cechach (kdyz teda budu fakt makat :) )....tak jsem si rekl, ze to proste prubnu...krizi tady preziju a treba se mezitim neco najde, zascoooruju a zakousnu do neceho v oboru, co mi hodi tezky volty :)....a kdyz to nevyjde...no co jako. zidle v kanclu na me pocka. prachy taky a nejakej ten skill v angline se neztrati. a kamosi?...no ty me taky radi uvidi? :)) ..... kdo to vidi stejne, at zvedne ruku :) ...ale zadny hajlovani jo!!!!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja jsem se chtel zrovna dneska zeptat na uplne to samy , krom prohloubeni znalosti jazyka v tom taky nevidim zadny terno kdyz to tady tak ctu. Co treba zkusit i jiny mesta v Anglii treba - kdyz uz teda "musim" do Anglie ? Situace je vsude stejna ? (taky jsem neprisel prudit)
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    Co donutí českýho člověka, s vysokou školou, rodinou, kamarády...sebrat se a odjet do Londýna, kde je z něj rázem základní pracovní materiál? (Nepřišel jsem prudit, jen mě to vážně zajímá)
    DASHA
    DASHA --- ---
    YOUNGUNYOUNG: ja nevim no... ujistit se, ze pujde do ruky manazera muzes jenom tim, ze znas nekoho v tom baru.. napr. u nas manazeri rozhodne nemaj cas behat na bar kvuli kazdymu CVcku (a ze jen vcera za odpoledne jsem CVcek brala 5)
    Napr. u nas se berou v potaz jen CVcka s fotkou - trebas vam to pomuze v hledani..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    porad si rikam, ze je lepsi uklizet park, ulici nebo delat nekde ukrajince na stavbe nez bejt zakotvenej v kfc nebo u meka :)

taky jsem slysel, ze obcas berou do nekterejch Nando's .... samozrejme za minimalku...ale mas tam za den dve zradylka zadarmo....tudiz nic krome najmu a dopravy neutratis a zbyde dost chechtaku na vejkendovy mejdany :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    ceskej chleba maji v polskech offlicence shopech...za stejnou cenu jako ten jejich crazy toastak.

CV uz nepredelavam ...to uz by mi hrablo... mimoto uz jich mam stejne 7 :) za ten mesic jsem toho vyrobil fakt dost....jedno CVcko bude pro cue jako stvoreny ... samozrejme to nejvic amatersky ...to NEJHYPE mam skovany az bude poptavka po generalovi vesmiru :)

Skocim do Cue, necham si krasne udelat hovno na hlavu a dam vedet :)
    BUBENDUBEN
    BUBENDUBEN --- ---
    já mám místo toustu s marmaládou, každý ráno a vlastě kdykoliv mám hlad toust se sýrem, trochu mi tu chybí náš českej chleba....to cue, jsem koukal že je víc zaměřený na stavebnictví...jestli jo...chce to si předělat CV s většíma zkušenostma...nebo tam vyloženě děláš člověk podržtašku takže jim je to jedno? Včera sem byl konečně v jedný cateringový agentuře, ze který sem měl lepší pocit, ve středu jdu na pohovor, nevim co od toho očekávat ale jestli vyjde nějaká práce...tak si to pro sebe určitě nenechám, zatim lidi.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAJCHE:,BUBENDUBEN: chainy jako nero, subway, starbucks, costa. pak samo ty agentury, ale zalezi co umis. to cue treba vim od lidi, ze zadna libovka, ale praci ti daji.

na barech je potreba se ujistit, ze tvy cv jde do rukou manazera, tim navysis sanci, ze neskonci v kosi. a urcite bejt trochu otravnej. pokud reknou, ze se ozvou, tak se klidne stavit znova jako follow up, to samy plati pro agentury. obcas se stane, ze ti neco daji jen aby se te zbavili, nebo si reknou, ze o tu praci opravdu stojis a slitujou se. samozrejme zalezi na cloveku a na stesti. kazdopadne tim nic neztratis. teda mozna krom hrdosti, ale tu nech radsi doma.

sam jsem ted skoro pet mesicu bez prace, takze na stejny lodi

good luck vam obema
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jsem na tom stejne jak mr.buben...meham jak jelito po barech a prd....vsude chteji servirky. Pripadne reknou, ze at jim tam necham CVcko, ze se ozvou...pchaaa....za mesic ani fnuk :)....z tech toustu a marmelady mi zacina bejt uz brrr. A to jsem si naivka naivni myslel, ze se svejma skillama tady sezeny job v dobe recese einszwo. Poradte mi nekdo pls jestli existuje nejakej zajimavej trik nebo kouzlo jak tu praci najit. Prece si nepujdu sednou s plechovkou na namko a somrovat. Kourit ***nejm ***ky se mi taky nechce :) ....prokryndapana, fakt jsem cekal, ze budu vetsi stigro :)
    BUBENDUBEN
    BUBENDUBEN --- ---
    JJ ze CV už sem po barech chodil, bohužel bez odezvy a v agentuře to zatim taky nebylo jiný. Zatim vstávám s úsměvem na tváři, snad vydrží. Dík za tipy
    PETKA
    PETKA --- ---
    Mame k dispozicii na prenajom jednu double room pre 1 osobu od ihned, keby niekto zhanal.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    BUBENDUBEN: www.cuepersonnel.co.uk

prijdes tam, reknes ze hledas praci, oni se zeptaj kde bydlis a podle toho ti reknou bud at prijdes jindy nebo ti rovnou daj application form kterej druhej den prineses a dalsi den muzes zacit pracovat. sou neprijemny a s lidma jednaj jak s odpadem, ale kdyz to budes ignorovat a nenechas se odbyt tak muzes mit praci za min. mzdu a pak uz je na tobe jestli se v ni udrzis, skamaradis se s foremanem, atd.
    KAI
    KAI --- ---
    BUBENDUBEN: urcite najdes, vydrz! ;]
    KAI
    KAI --- ---
    BUBENDUBEN: nosit CVcka rovnou do hospod, restauraci a baru, ptat se na praci primo z ulice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam