• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    KAI
    KAI --- ---
    BUBENDUBEN: nosit CVcka rovnou do hospod, restauraci a baru, ptat se na praci primo z ulice
    BUBENDUBEN
    BUBENDUBEN --- ---
    zdravim sem v lodýně už měsíc a pořád nemůžu zavadit o žádnou práci. agentury si vymejšlej důvody, aby si se mnou nemuseli sjednat schůzku nebo maj jen hlasovku. rozesílání životopisu taky nikam moc nevede. neměl by někdo tip nebo radu jak se k tý zatracený práci probojovat. zkušenosti mám jako bartender nebo kitchen porter ale neohrnuju nos nad žádnou prací. zásoby jídla i peněz se tenčí. předem dík
    DASHA
    DASHA --- ---
    KATEALICECZ: uby slippers prices:
    Infant (sizes 3-9) - £19.95
    Junior (sizes 10-2) - £24.95
    Adult (sizes 3-8) - £29.95

KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    Mám takovou prosbu, sháním limitovanou edici Ruby Slipper, které mají v Harrods. Ale evidentně to nejde koupit online. Neoětoval by se někdo pro mě? A víte kolik přesně stojí? Link je: http://www.harrods.com/HarrodsStore/GlobalPages/EventArticle.aspx?Id=20322b53-7882-4752-847f-25c65f08c0ad
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    jedem do phy ze stansteadu /ale ve 13.00/ a zpatky na gatwick ale je to zas na silvestra..
    SID
    SID --- ---
    a easy jet vysel jen o 8 liber levneji z gatwicku nez csa z heathrow tak jsem se moc ani nemusela rozhodovat...
    SID
    SID --- ---
    no tak tos mela fakt stigro, ja za ni nakonec dala 250.... neskutecny, radsi na to ani nemyslet
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    TADPOLE: ja jsem shanela taky az jsem nakonec stihla jeste koupit letenku za 150...good luck!
    TADPOLE
    TADPOLE --- ---
    ahojte , jede nekdo do cz na vanoce autem a ma dve volna mista? okolo 22.12 a zpatky 3.1 . jsme par v londyne
    WOOK
    WOOK --- ---
    DASHA: jo, ty to vyhrajou. scary twins:)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    smarja, vsude ctu o dvojcatech z XFactoru, tak jsem se na ne rozhodla podivat.. a uz vsechny ty clanky chapu... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=qJKI0SQLxp4
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Ja si pod pojemem pristresek predstavil, jen neco pod strechou bez dveri a tak ... si to vytipovali, asi tam tech kol bylo dost.
    DASHA
    DASHA --- ---
    WILD_A: ne, my tu mame pristresek na kola na parkovisti ve dvore.. vyrazili branku..
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Nechavat pres noc kolo venku je prima pobidka :/
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    DASHA: na Acton town, na parkovisti college, samozrejme CCTV vsude, ale nikdo nic nevidel...zustal mi tam po nem jenom zamek

vzkaz Loicovi uprimnou soustrast
    DASHA
    DASHA --- ---
    JENEFER: kdepak? Loicovi minulej tejden od nas za branou v pristresku..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    kdyby nahodou nekdo prodaval/daval/chtel vymenit za neco (ale nemam za co) kolo, tak bych byla nesmirne vdecna za cokoliv, pac mi to moje, nejmilovanejsi kolo ukradli:/
    GIAA
    GIAA --- ---
    Ahoj, prosim vas, vim, ze se to sem dvakrat nehodi, ale nevite o nekom, kdo by chtel koupit kocarek Bugaboo Bee + doplnky. Cena 300 GBP, jeste v zaruce, vyborny stav. Centrum Londona, WC1. Kdyztak posta nebo rovnou number 07941754481. Diky!!
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: tak to je jina, to musis jit do cardinala:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam