• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    PAVLOS: hezky=)

STORM2: kdepak, ty bys i mumlal urcite, to by bylo poznat hned, ze to mas z chlastu=)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Ja byl na Silvestra na chate v Jesenikach. Bylo nas tam 9, ale flasek sampanskyho jsme meli vic jak ve Vibe baru. Taky nechybelo sportovni vyziti, tura v mlze do hospody a zpet, hra na kytaru a vypraveni strasidelne legendy na dobrou noc. Nakonec jsme se i snehu dockali. Parada! :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    DASHA: Texel - pres zimu docela nuda i hospody byli pres silvestrovskou noc zavrene.. zije tam mama
    DASHA
    DASHA --- ---
    PIETY23: "na jednom malem ostrovu v holandsku" hmmm.. nezni spatne=)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    DASHA: njn asi recese na sampus uz neni uz jen na drogy :)
    ja oslavil tenhle silvestr celkem klidne na jednom malem ostrovu v holandsku ohnostroj vinko pivko sampana a spat :/ -doufam ze to neni znamka starnuti haha
    DASHA
    DASHA --- ---
    WILD_A: prave, no... to to politici vyhrali zase.. doufam, ze maj radost, jak krasne potreli binge drinking..
    Ale kdo se ma na ty huby vykrouceny porad koukat!
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: se nediv kdyz flaska sana stoji jak koks na celej vecer :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak kdepak jste oslavili Silvestra?

Musim rict, ze ted potreti jsem byla v praci a s lidma je to horsi a horsi.. ve smyslu,ze mi prijde, ze rok od roku vic a vic fetujou a min a min chlastaj...
    jeslti je to tim,ze se porad zveda cena piti..? Ale napr. letos jsme ve Vibu za celou noc prodali jen 3 flasky sampanskyho!! To je fakt neuveritelna slabota... (pred tremi lety jsme prodali tak kolem 40,loni kolem 25..)
    BABBA
    BABBA --- ---
    BLACK_ONYX: jj diky ten Smart Russell Square vypada fakt luxusne!
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    BABBA: Zkus mrknou o pár příspěvků níž ;-)
    BABBA
    BABBA --- ---
    ahoj nevite nekdo o levnym ubytovani v londyne?jen na prespani atd.
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    BELTIRA: Byl jsem v Generator cca 20m pesky od Trafalgar sq.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    FONTAN: njn je treba vyzkouset vsechno :) -do yoshino restaurace chodim malo jen kdyz neco slavime ale take away je super
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    PIETY23: nepochybuji, ze muze byt i lepsi volba. nas tohle potesilo tim, ze jsem na to narazili opravdu uplne nahodou a dnes podruhe overili, ze to je fajn... (minimalne je ta yoshino restaurace o dost drazsi nez Misato - v Misatu nemaji zadne jidlo za cenu vyssi nez 9 liber (teda nic me ted nenapada) a jidla to jdou poradny....)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    FONTAN: ja uprednostnuji yoshino na piccadilly place :) take away sushi za vice nez rozumne ceny - pak taky maji tradicni jap. restauraci o kousek dal
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    enem se chci podelit, kdyby to nekdo neznal a mel rad sushi a podobne japonske pohudky: http://www.londontown.com/LondonInformation/Restaurant/Misato/c445/ je docela parada (teda krome toho, ze se pred ni musi casto vystat fronta) - my to objevili nahodou, ale zda se, ze spousty lidi to znaji nenahodou
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Diky
    SMIRNOFFFF
    SMIRNOFFFF --- ---
    BELTIRA: Pár nocí jsem spal v Smart Russell Square a při příští návštěvě tam nejspíš budu spát taky. Tehdy za cca 8 liber/noc, teď se dívám, že to bude za cca 11...
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Zdravim, nevite prosim nekdo o levnych hostelech kolem centra? Moc dekuji za odpoved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam