• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    STORM2
    STORM2 --- ---
    RAJCHE: tak tomu s rika pech. rek bych ze na vine je obycejna smula + spatna souhra okolnosti - zima, anglicka byrokracie, blba rocni doba a neschopnost londynsky infrastruktury fungovat kdyz napadne vic jak 2cm snehu. boris ti na to ze starostovskyho kresla rekne, ze mas jet do prace na kole kdyz nejezdi metro...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    heh...co se mi dneska stalo > z toho se asi podelam a tak se podelim: uz jsem tady pres tri mesice. kazdej den napisu aspon na jeden inzerat, nekdy vic...podle toho co najdu. obehal jsem hospody, restaurace a nejaky shopy. roznesl jsem pres 50CVcek....dohromady uz jsem odepsal na cca 150inzeratu a zavolal na nespocetny mnozstvi cisel. Zeptal se spousty lidi co jsem s nima prisel do kontaktu, ale nikdo o zandym jobu nevedel. Pravda je takova, ze jsem dost shanel praci v oboru, ale za posledni mesic uz nepohrdnu nicim. V kuchyni na trial shift jsem byl uz 4x a za barem 2x. Mozna to vypada, ze jsem levej....ale spis jsem asi prvotridni smolar :) ... a ted k poslednim fajnovy smule: v utery mi napsal typek, ze ok, ze me bere do burgrarny...takze radost dost az na kost. Ve stredu se chystam po 7tejdnech cekani na interview pro NIN, ale vzhledem k pocasi jsem tam radsi este zavolal. Nikdo to nebral. Volal jsem nekolikrat...ani hovnajz. Takze dneska razim na svoji prvni sichtu a po ceste si tam jen tak brknu co to jako je, jestli se muzu stavit a jak to s nima vypada. ZAVRENO, dneska i zejtra. omg wtf? "prijdte 27.ledna"...COZE?....nu ok...prijdu na sichtu a chlapek na me jestli mam doklady. No jasne...vsechno krome toho NIN, maj zavreno a mam prijit za 20dni. ...HELE SORRY, ALE MAM OD SEFKA PRIKAZANO, ZE NEMUZU NABRAT NIKOHO KDO NEMA NIN!.....mi spadla takovym zpusobem drzka, ze jsem nevedel jestli se mam jit obesit nebo na uklidnenou postavit 50snehulaku. Proste no way....jako zivot je krutej. A vim, ze ode dne nastupu musim mit NIN do 3 mesicu...to samy home office...ne hned. Takze muze mi nekdo prosim rict, kde se stala chyba? Kdo je tady pan spatnej? Ja jsem kazdopadne smolar cislo jedna a momentalne nevim co se mnou bude......zatim se sam sobe smeju, ale to me asi dlouho nevydrzi :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    silvestra jsem si dal na every1system eve ve warehousech kousek od tottenham hale....klasika...czechtekk 90's and early 00's :) ... fetuje se dost...fakt dost...kreditkama se tam mavalo vic nez na kase :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    (to uz mam asi nejakou paranoiu z reggae auditka=))
    DASHA
    DASHA --- ---
    STORM2: jo takhle, ja myslela, zes to myslel jako ze bych te hned soupla do jednoho pytle se vyjetencema=)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: no jasne ze bys poznala ze sem pil, prave proto bys toho o mym silvestru vedela vic nez ja, protoze si nic nepamatuju :D

jak tak koukam tak le je lepsi do anglie jenom litat, tunelu a trajektu se radsi vyhnout
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    kdyz jsme se ted vraceli z holandska tak si taky nechali jednoho typka v calleis ze si ma vytahnout veci z autobusu a ze uz nikam nejede..
    PETKA
    PETKA --- ---
    DASHA: huh
    DASHA
    DASHA --- ---
    kolega (NZ) se 1.1. odpol vracel ze Silvestra ve Francii.. na Gare du Nord ho zastavili na britsky kontrole, vzali mu pas... pokladali mu otazky typu co vsechno delal v minulosti a co planuje delat v budoucnosti, mrkli na jeho bankovni konto.. drzeli ho tam noc a den (ve smyslu, ze sedel na nadrazi a cekal, bez pasu...) .. NZ a UK ambasady se zkontaktovaly a pak mu typ rek, ze mu "doing a favour", ze ho pousti a vratili mu pas a pustili ho..jen tak.. aspon mu teda zaplatili novou cestu do UK, ale i tak ho tak nechali 24 hod s jeho vlastnima (nulovejma) prostredkama...
    Sila..
    DASHA
    DASHA --- ---
    PAVLOS: hezky=)

STORM2: kdepak, ty bys i mumlal urcite, to by bylo poznat hned, ze to mas z chlastu=)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: kdybys na silvestra videla muj pokroucenej ksicht tak bys toho vedela vic nez ja :D a to sem se fetu ani nedotk! zato ta vodka... holt kolegove z celyho bejvalyho sssr sou k nezaplaceni :D
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Ja byl na Silvestra na chate v Jesenikach. Bylo nas tam 9, ale flasek sampanskyho jsme meli vic jak ve Vibe baru. Taky nechybelo sportovni vyziti, tura v mlze do hospody a zpet, hra na kytaru a vypraveni strasidelne legendy na dobrou noc. Nakonec jsme se i snehu dockali. Parada! :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    DASHA: Texel - pres zimu docela nuda i hospody byli pres silvestrovskou noc zavrene.. zije tam mama
    DASHA
    DASHA --- ---
    PIETY23: "na jednom malem ostrovu v holandsku" hmmm.. nezni spatne=)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    DASHA: njn asi recese na sampus uz neni uz jen na drogy :)
    ja oslavil tenhle silvestr celkem klidne na jednom malem ostrovu v holandsku ohnostroj vinko pivko sampana a spat :/ -doufam ze to neni znamka starnuti haha
    DASHA
    DASHA --- ---
    WILD_A: prave, no... to to politici vyhrali zase.. doufam, ze maj radost, jak krasne potreli binge drinking..
    Ale kdo se ma na ty huby vykrouceny porad koukat!
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: se nediv kdyz flaska sana stoji jak koks na celej vecer :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak kdepak jste oslavili Silvestra?

Musim rict, ze ted potreti jsem byla v praci a s lidma je to horsi a horsi.. ve smyslu,ze mi prijde, ze rok od roku vic a vic fetujou a min a min chlastaj...
    jeslti je to tim,ze se porad zveda cena piti..? Ale napr. letos jsme ve Vibu za celou noc prodali jen 3 flasky sampanskyho!! To je fakt neuveritelna slabota... (pred tremi lety jsme prodali tak kolem 40,loni kolem 25..)
    BABBA
    BABBA --- ---
    BLACK_ONYX: jj diky ten Smart Russell Square vypada fakt luxusne!
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    BABBA: Zkus mrknou o pár příspěvků níž ;-)
    BABBA
    BABBA --- ---
    ahoj nevite nekdo o levnym ubytovani v londyne?jen na prespani atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam