• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    tsio...zjistuju, ze mi tenhle chat nejak zlepsil naladu....ted uz snim jen o jointu, posezeni s rozesmatou bandickou a chill sound v pozadi... :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: wou super...to se hodi...dik za tip....north finchley zkusim....tam uz jsem taky byl...zejtra jedu na swisscottage do nando's na pokec s managerem a v sobotu po 3ti do nando's tady ve finchley....jidlo na sichte zadarmo se hodi a vetsinou jsou tam prima lidi v teamu....zadny monkeys (sorry jestli toho nekoho pohorsuje - tohle neni barevna strela!)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: v Icelandu maj taky velky baleni vajec tusimze za libru ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: jojo...mrkev je mnamka...tu jedeme taky..., este cinsky polifky (5ks za libru) ochuceny sojovkou a vytuningovany mrazenou zeleninou....na koleji me uz zivot naucil a skilly a expy se nezapominaji.
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: jo, ja bydlivala v North Finchley.. obejdi bary kolem Tally Ho Corner treba =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: bydlim nahore, kousek od Finchley Central ... vsecko kousek.

• jak je mozny, ze takovyhle lidi maji praci a ja - klucina s sikovnejma ceskejma rucickama nemam proste narok :) ... to je fakt komedie ....ale ja tomu prijdu jednoho dne na kloub :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    aaale s rasismem nemam spolecnyho naprosto nic....jen jsem pouzil stejny slova, jako ta kamoska :).... protoze to se prej fakt neda. ze jsou jak deti ve skolce, vyplaseny, neschopny, omezeny, jediny co umej, tak je makat 11hodin v kuse...ale musis je furt kontrolovat :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: z mrkve se taky da ledascos udelat=)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jidlo mam najety:
    • one pound shop - mliko, okurky
    • tesco - konzervy, maso skoro nejim...kdyztak neco v axi
    • zelenina - turci&polaci

setrici mod rulez....jsem na toastakach, masle a marmelade :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE --- --- 0:30:30 8.1.2010
    na takovyhle vyjadrovani bych si dala bacha ale teda...
    DASHA
    DASHA --- ---
    jo vida..zrovna se o tom zminujes koukam =)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: hele, ve ktery casti Londonu bydlis? Aspon bysme ti mohli poradit, kde se daj nakoupit nejlevnejsi suroviny =), predpokladam, ze ses v setricim modu =)
    (ja v Brixtonu napr. zasadne nakupuju zeleninu, rejzi (plus dalsi lusteniny=) a koreni na trhu, tam je tak o pulku levnejsi, nez v obchodech, maso v Icelandu (pokud nechceme nejaky free range), toaletak, prasek na prani, konzervy apod. v 99p landu..verim, ze dost usetrime, ze tyhle veci nenakupujem na jednom miste)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: no tak tenhle typek dela syto do vsech GBK restaurant v Londyne...a nad nim uz je jenom majitel.......otazka zni? jestli to je debil? chci s nim opravdu makat? ...a mam vubec este love na metro? :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    stejne me vzdycky stve, kdyz takovyhle veci slysim..
    v kazdym z tech dvou baru, kde delam, bych vyhazela minimalne 30% lidi.. jsou lidi, ktery si proste neprijdou do prace, kdyz se jim nechce, ani se neozvou, pak lidi, co jsou liny az hanba.. tolik lidi shani praci jak sileny a neeeee, my si budeme drzet tyhle nemakacenka...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    STORM2: tak tak...ale uz mam ty smuly fakt nakoupenej plnej tesco vozik......asi s ni zacnu kseftovat.....a rovnou po kilech....nechcete nekdo?
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: barman je debil, stav se tam znova, az tam bude nekdo jinej =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: ja to vim, nevim s cim maji problem...proste to nechapu.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PAVLOS: Jasny, to jsem typkovi rikal, ze cekam jak pako uz dva mesice a ze za to proste nemuzu, ze to zvorali voni. Ale on se proste ohanel tim, ze si to nevymyslel on, ale jeho sef. A v tyhle dobe je kazdej rad za svy misto, takze pochybuju, ze by se kvuli neakymu niemandovi z ulice hadal se sefem :)

Taky me napadlo cislo vofejkovat, jenze ty pismenka nejak zmenily...zacina to na T (temporary a pak neco neco a rodny cislo)..to uz jsem zjistoval.

Ale beru to tak...to je muj pristup...je to proste skola a kazdopadne kdyz nic, tak mam v rukavu aspon 'pribeh' a ten se koupit neda :) tssss....tye..ne asi!
    DASHA
    DASHA --- ---
    jj, Pavlos ma recht.. kdyby na ne prisla kontrola a ty bys pracoval, verim, ze fakt, ze cekas na appointment, je pro ne dostacujici.. snad neznam nikoho, kdo by NIN nedostal =)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Chyba jednoznacne v hamburgrarne. Ale co nadelas... :-/ Mohl jsi rict, ze mas o cislo zazadano a cekas na nej a ze jestli se bez nej neobejdou, tak mas prozatimni, ktere se myslim sklada z tveho data narozeni+pismenka M, pokud jsi chlap nebo F pokud, jsi zena. Alespon pred ctyrma rokama to tak bylo, taky s tim mam nemilou zkusenost. Ale vsechno zle je pro neco dobre, ne? Treba by to byla stejne hrozna pruda a zitra najdes neco mnohem lepsiho, tak jako ja tehdy;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam