• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    JULIANNE: neco tam maji ale nejsem si jisty jakeho strihu bo toho moc o cinanech nevim krome cinskych restauraci :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    JULIANNE: v cinsky ctvrti sou hlavne eroticky salony a cinsky restaurace, folkrlorni veci nevim, to mozna bude snazsi koupti na ebay... ta londynska je dost mala, jen par ulic. ale kdyz prijedete v unoru bude tu cinskej novej rok a to je dycky mazec.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STORM2: Rezervace přijímají teprve dva měsíce dopředu, ale aspoň už o nás vědí, a až se pak ozveme zase, mělo by být ještě volno.
    A jestli jste někdo prošel londýnskou čínskou čtvrť, nevíte, jestli se tam dá najít oblečení tradičního čínského střihu? Předloni jsem takové viděla v newyorském Chinatownu, tehdy mě bohužel nenapadlo si něco přivézt... U nás Číňané naneštěstí prodávají pouze šaty evropského střihu a čínský není moc k sehnání.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    JULIANNE: ale prej je velehrad porad zabukovanej tak to chce hodne dopredu
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PIETY23: Diky, omkrnu to :) neznam, nezkousel :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SID: zjistim...presne nevim..ale spis asi neco uplne obecnyho
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    MORPED: TRESKA: Podle stránek se zdá, že ubytování stále funguje a je to v Notting Hillu. A vypadá to hodně dobře, 12 liber za osobu na noc se nenajde skoro v žádném hostelu, a tam bychom navíc musely přespávat v nejméně desetilůžkovém pokoji, abychom se dostaly na tuto cenu. Takto bychom mohly mít vlastní samostatný pokoj. Díky za tip!
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    MORPED:
    JULIANNE:
    možná se vyplatí mrknout na stránky velehradu http://www.velehrad.org.uk/ a zjistit, jestli je to pořád vůbec v Notting Hill, jelikož tam bývávaly mše a teď jsou v London Bridge, tak se mohlo všelicos změnit
    MORPED
    MORPED --- ---
    JULIANNE: v Notting Hill,ceske centrum-Velehrad-cirkevni,takze holky a kluci zvlast,ale jinak levne,prijemne a blizko centra.Ale byla jsem tam pred lety!
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    RAJCHE: zkousel jsi floodlight? london.floodlight.co.uk
    SID
    SID --- ---
    RAJCHE: psychologicky jako pres co konkretne? Chce neco zamerenyho na deti?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    NEED INFO, PLS HELP:
    Nevite prosim nekdo o nejakym vecernim psychologickym kursu s certifikaci....kamaradka se po necem pidi a nemuze nic splasit. Ja jsem zkousel neco googlit, ale neuspel jsem....vsecko je cca od 4pm... a to je pro ni brzo, pze se stara o mimi. Nebo aspon radu, kde bych se mohl dostat k dalsim info. Predem dik.
    SMIRNOFFFF
    SMIRNOFFFF --- ---
    JULIANNE: Smart Russell Square - umístění v centu asi uprostřed mezi City a Westminsterem, noc od 11 liber a je tam čisto a vůbec... :)
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    Nevíte o nějakém pěkném levném hostelu v Londýně? Chystáme se, tři lidi, v létě vyrazit na cestu po Británii a začínáme pár dny v Londýně. Hledáme kompromis mezi pěkným prostředím, nízkou cenou a strategickým umístěním :). Na internetu jsem sice našla hostelů plno, ale vždycky je lepší slyšet konkrétní reakce a doporučení. Díky.
    PETKA
    PETKA --- ---
    to je kusok od metra Leytonstone na tej z lepsich ulic, ten dom je velmi pekny aj zvnutra.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PETKA: to zni dobre, a za dobrou cenu, co presne je to za ctvrt?
    PETKA
    PETKA --- ---
    VOLNA IZBA

stale volna izba velkosti double room za 300 + bills v dome so zahradou v E11 s 3 dalsimi ludmi. vsetko slovaci. keby niekto zhanal
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PIETY23: no byl asi nejakej Landa ....uz to neresim. S tim NI uz jsem si vsechno zjistil....je to tak jak rikas, akorat to cislovani prej trosku zmenili.

• pravidlo c.1 je moje druhy jmeno :)

Diky
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    RAJCHE: znam lidi co NI nemaji pres 5 let a ani jej nechteji bo ho pry nepotrebujou (erhm) stejne to resi s homeoffice - prozatimni NI je TN (jako temporary number) datum narozeni dd/mm/yy M/F pokud ti neco reknou ze to neni to prave tak rekni ze mas o nej zazadane a melo by byt v poste zitra homeoffice by jsis mel zaridit do mesice od zacatku prace znam lidi co se zaregistrovali po 3 mesicich popr. vubec

spis jsi narazil na debila a troska smuly - pravidlo c.1 vsechno mam vsechno znam sefe. coze jestli ja vim jak ta masina funguje??? ja jsem ji vynalezl!!! panika muze prijit az budes mit smlouvu ;)

hodne stesti!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Zejtra zkusim iTALLY HOp a omrknu znova situaci v north finchley....ted mi rikal roommate, ze tam byl predevcirem roznest resumé skoro vsude a nevolal mu nidko.

Jo ja mam plan jasnej....objevil jsem v onepound shotu za libru kanvas v ramu 40x50cm ....upe parada.....takze vyzkousim jestli este dokazdu udrzet kreslici nastroj a huraaaaa arty time :)

sobota sest plati....budu tam :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam