• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STORM2: Rezervace přijímají teprve dva měsíce dopředu, ale aspoň už o nás vědí, a až se pak ozveme zase, mělo by být ještě volno.
    A jestli jste někdo prošel londýnskou čínskou čtvrť, nevíte, jestli se tam dá najít oblečení tradičního čínského střihu? Předloni jsem takové viděla v newyorském Chinatownu, tehdy mě bohužel nenapadlo si něco přivézt... U nás Číňané naneštěstí prodávají pouze šaty evropského střihu a čínský není moc k sehnání.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    JULIANNE: ale prej je velehrad porad zabukovanej tak to chce hodne dopredu
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PIETY23: Diky, omkrnu to :) neznam, nezkousel :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SID: zjistim...presne nevim..ale spis asi neco uplne obecnyho
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    MORPED: TRESKA: Podle stránek se zdá, že ubytování stále funguje a je to v Notting Hillu. A vypadá to hodně dobře, 12 liber za osobu na noc se nenajde skoro v žádném hostelu, a tam bychom navíc musely přespávat v nejméně desetilůžkovém pokoji, abychom se dostaly na tuto cenu. Takto bychom mohly mít vlastní samostatný pokoj. Díky za tip!
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    MORPED:
    JULIANNE:
    možná se vyplatí mrknout na stránky velehradu http://www.velehrad.org.uk/ a zjistit, jestli je to pořád vůbec v Notting Hill, jelikož tam bývávaly mše a teď jsou v London Bridge, tak se mohlo všelicos změnit
    MORPED
    MORPED --- ---
    JULIANNE: v Notting Hill,ceske centrum-Velehrad-cirkevni,takze holky a kluci zvlast,ale jinak levne,prijemne a blizko centra.Ale byla jsem tam pred lety!
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    RAJCHE: zkousel jsi floodlight? london.floodlight.co.uk
    SID
    SID --- ---
    RAJCHE: psychologicky jako pres co konkretne? Chce neco zamerenyho na deti?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    NEED INFO, PLS HELP:
    Nevite prosim nekdo o nejakym vecernim psychologickym kursu s certifikaci....kamaradka se po necem pidi a nemuze nic splasit. Ja jsem zkousel neco googlit, ale neuspel jsem....vsecko je cca od 4pm... a to je pro ni brzo, pze se stara o mimi. Nebo aspon radu, kde bych se mohl dostat k dalsim info. Predem dik.
    SMIRNOFFFF
    SMIRNOFFFF --- ---
    JULIANNE: Smart Russell Square - umístění v centu asi uprostřed mezi City a Westminsterem, noc od 11 liber a je tam čisto a vůbec... :)
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    Nevíte o nějakém pěkném levném hostelu v Londýně? Chystáme se, tři lidi, v létě vyrazit na cestu po Británii a začínáme pár dny v Londýně. Hledáme kompromis mezi pěkným prostředím, nízkou cenou a strategickým umístěním :). Na internetu jsem sice našla hostelů plno, ale vždycky je lepší slyšet konkrétní reakce a doporučení. Díky.
    PETKA
    PETKA --- ---
    to je kusok od metra Leytonstone na tej z lepsich ulic, ten dom je velmi pekny aj zvnutra.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PETKA: to zni dobre, a za dobrou cenu, co presne je to za ctvrt?
    PETKA
    PETKA --- ---
    VOLNA IZBA

stale volna izba velkosti double room za 300 + bills v dome so zahradou v E11 s 3 dalsimi ludmi. vsetko slovaci. keby niekto zhanal
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PIETY23: no byl asi nejakej Landa ....uz to neresim. S tim NI uz jsem si vsechno zjistil....je to tak jak rikas, akorat to cislovani prej trosku zmenili.

• pravidlo c.1 je moje druhy jmeno :)

Diky
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    RAJCHE: znam lidi co NI nemaji pres 5 let a ani jej nechteji bo ho pry nepotrebujou (erhm) stejne to resi s homeoffice - prozatimni NI je TN (jako temporary number) datum narozeni dd/mm/yy M/F pokud ti neco reknou ze to neni to prave tak rekni ze mas o nej zazadane a melo by byt v poste zitra homeoffice by jsis mel zaridit do mesice od zacatku prace znam lidi co se zaregistrovali po 3 mesicich popr. vubec

spis jsi narazil na debila a troska smuly - pravidlo c.1 vsechno mam vsechno znam sefe. coze jestli ja vim jak ta masina funguje??? ja jsem ji vynalezl!!! panika muze prijit az budes mit smlouvu ;)

hodne stesti!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Zejtra zkusim iTALLY HOp a omrknu znova situaci v north finchley....ted mi rikal roommate, ze tam byl predevcirem roznest resumé skoro vsude a nevolal mu nidko.

Jo ja mam plan jasnej....objevil jsem v onepound shotu za libru kanvas v ramu 40x50cm ....upe parada.....takze vyzkousim jestli este dokazdu udrzet kreslici nastroj a huraaaaa arty time :)

sobota sest plati....budu tam :)

DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: ja jsem tam delala v hospode Toolan's, ale tam bych asi moc nedoporucovala pracovat=)) I kdyz treba se to tam od ty doby zmenilo.. Jo, tam bliz k Tally Ho je taky paradni obrovskym obchodem se vsim pro domacnost, od papirnictvi pres keramiku, svicky, nabytek, domaci potreby, nadobi.. fakt vsechno za hubicku.. tam me bavilo chodit.. ja rada BAAARGAIN =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    tsio...zjistuju, ze mi tenhle chat nejak zlepsil naladu....ted uz snim jen o jointu, posezeni s rozesmatou bandickou a chill sound v pozadi... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam