• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    THERESA: dneska jsem je natrefil i v sainsbury
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    vcera Slayer naprosta pecka ...
    THERESA
    THERESA --- ---
    dik doufam ze tady v jizni dzungli maj nakej jinej obchodak :)
    SPEEDY: s elektrikou se nekamaradim takze klice do zasuvky strkat nebudu :)
    WOOK
    WOOK --- ---
    SPEEDY: vidis, na to jsem zapomnela. nejlepsi (nejlevnejsi) zpusob!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STORM2: gumtree.co.uk
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    THERESA: Pokud to neni lednicka, tak se vykasli na adapter a pouzij klice.
    WOOK
    WOOK --- ---
    THERESA: nejaky currys, dixons, robert dyas apod.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    THERESA: pripadne amazon.co.uk nebo ebay.co.uk
    STORM2
    STORM2 --- ---
    THERESA: asi blby tesco, ja ji tam nasel. zkus to na jakymkoli trhu, v jinym obchodaku nebo v nejakym shopu s domacima potrebama.
    THERESA
    THERESA --- ---
    kde koupim eupean zastrcku s english koncovkou, tesco nic..
    dik xx
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T: asi zrejme vlivy BBC zapusobily=)
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: jak je to s tou zahradkou? vzdyt posledne bylo hrani venku zathnuty. uz to zase jde?
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: mam to

The Challenge

On Sat 5th June, BBC Radio 1Xtra will launch an attempt to break the Guinness World Record for the longest ever DJ relay.

This ground-breaking event will take place at Vibe Bar, London from 1:30pm on Saturday 5th June. Audience numbers are limited and it will be strictly first come, first served.

The current world record stands at 59 tracks mixed by 59 DJs at D-Train, Bridge & Tunnel Club, London on 18 June 2003. No one has managed to break the record since.

We've assembled a huge line-up of DJs from across the musical spectrum, including award-winners, prominent club DJs and BBC Radio 1 and BBC Radio 1Xtra DJ's from both past and present. Will we break the record?

In honour of the big challenge we're celebrating the art of DJ culture all week on BBC Radio 1Xtra from Mon 31st - Sat 5th June in the run up to the event. Led by Rampage, we'll investigate the realm of the DJ. Mixing, Scratching, Looping, Beatmatching - we'll break down the lot.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DASHA: "u nas v baru" a "na zahradce vibe baru" je stejny misto? kde to je?
    DASHA
    DASHA --- ---
    vcera u nas v baru byli BBC 1 XTRA, TUHLE SOBOTU HRAJE NA ZAHRADCE VIBE BARU CHANNEL ONE, FATBOY SLIM a dalsi!!!!! (zajimava kombinace=)
    Vic zatim nevim, az zjistim, nahodim =)
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    smelly feet jako main topic? LOL, takhle jsem se uz dlouho na nyxu nepobavil :)
    Doporucuju hned po zuti dojit nohy oplachnout do sprchy, funguje to skvele ...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    nekdo dneska na Slayer do Fora?
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---
    DASHA: me se na baru osvedcili crocs, muzes je mit i na boso i s ponozkama..a sou pohodlny...
    DASHA
    DASHA --- ---
    MITSUKO: ok, dikes!
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    DASHA: mozna je to uplne mimo UK, ale k tematu nohou to sedi.. ja jsem spokojena s vlozkama sportovnima.. je to nejaky uhlikovy snad ci co, cerny vlozky co odvadej vlhkost.. pohodlne to je, mela jsem je od bati, nevim do jake miry to sezenes v UK
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam