• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    DASHA: propasnu to:odjizdim na dva mesice do jizni asie a vracim se sic do londyna, ale nemam paru kam...mozna opustim po trech letech south london..fnuk!:/
    kdyby nekdo vedel za dva mesice o necem pro dva, sem s tim!:]
    ASFA
    ASFA --- ---
    KLEMPERA: ja jsem parkrat taky tak letela, priject tam pozde v noci a par hodin si tam schrupnout, i kdyz Stansted ma pekne studeny podlahy.
    DASHA
    DASHA --- ---
    MARASAN: taky jsem cumela, no =) Na svym MSPC maj ale par fotek, dneska vypadaj spis na r'n'b "devcata"..
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    VIVID: Rikal jsem si ze si z malichernosti koupim ten nejdrazsi ale moje platebni karta me presvedcila o opaku.
    Ano mas presnou pravdu :-D
    jiank diky za pomoc, jejich stranky jsou sice uzasne a graficky vymakane, nicmene blbostma jako oteviraci doba se nezabyvaji... :-)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    MARASAN: Scottish national party? :)
    VIVID
    VIVID --- ---
    KLEMPERA: Letistni hala je otevrena 24/7 (teda alespon pred rokem to jeste tak bylo), ale vsechny kramy a restauracky jsou zavreny. Koukam ze si nekdo zase zarezervoval let v 6:25 am.....
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    nevíte prosím jak má otevřeno letiště standsted?
    nebo nepretrzite?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DASHA: S'n'P jeste jsou?
    DASHA
    DASHA --- ---
    V sprnu na Clapham Common... Jenefer, urcite uz se tesis =)))
    http://www.southwestfour.com/

aj.
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    SPEEDY: aha ok.. no kazdopadne diky
    FREELA: diky
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MITSUKO: Vtip je v tom, ze kdyz mas Bus Pass, tak muzes jezdit vsemi busy i tramvajemi, ale kdyz mas Travel Card, tak muzes sice jezdit vsemi busy, ale tramvajemi jen v tech zonach, na ktere ti plati ta travelka.
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: busy nemaji zony, ale za zonou sest uz v nich MITSUKO musi platit :) jsme holt na nyxu...
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    FREELA: jsem tam nasla akorat "Use Travelcards on buses in all zones and trams if your Travelcard includes Zones 3, 4, 5 or 6"
    no a kdyz ja mam jen 1+2 travelcard, tak jsem si nebyla jista jestli to i tak funguje..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    FREELA: Do roku 2003 se zonami ridily i autobusy. Jizdne se platilo podle toho, ve kterych zonach se nachazely nastupni a vystupni zastavky (dodnes muzes na sloupech nekterych zastavek videt cislo zony). Pak bylo zavedeno jednotne jizne a zony se zrusily. Nektere linky ale jezdi i mimo Londyn, ktery je pro tyto ucely definovany jako uzemi mezi zonami 1-6, takze tak.
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    aaa diky vsem! nejak se mi to nedarilo na tech jejich strankach najit.. prijdou mi neprehledny..
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: viz tfl: Use Travelcards on buses in all zones
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MITSUKO: Busy nemaji zony.
    FREELA
    FREELA --- ---
    MITSUKO: mas zadarmo busy az do zony 6
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    zdravim.. mam dotaz ohledne oyster karty.. mam koupenou 1+2 zone mesicni, kamaradka ma 2+3 zone a jezdi v zone 1 zdarma autobusem.. funguje to pro me obdobne na busy v zone 3?? ci je to hovadina? dik ,)
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: bomba, urcite dej vedet! dik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam