• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    caues chtela jsem se optat jestli nahodou nevi nekdo o praci starani se o stare lidi nebo mentalne a fyzicky postizeny. Delam to jako volunteer a bavi me to a chtela bych to delat jako profesi zkousela jsem psat do par agentur co jsem nasla ale neozvaly se. Kdyby nahodou nekdo mohl aspon poradit cokoliv jak na to budu vdecna diky moc Karolina pekny den preju ;)
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    Nevíte prosím někdo o nějaké neziskovce, která se zabývá dětmi, sociálně vyloučenými nebo obtěžovanými ženami, která přijímá studenty na stáž????
    WOOK
    WOOK --- ---
    VIVID: presne to me taky napadlo! :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ahoj, doporučí mi někdo nějakou cestovku na eurovíkend v londýně někdy v srpnu, s průvodcem (poznávačka)?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    VIVID: neznam.....poznam
    VIVID
    VIVID --- ---
    RAJCHE: na to ti muzu rict jedine:

http://www.imdb.com/title/tt0301199/

RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: SPEEDY: !!!omg wtf!!! ..do jakyho rana jsem se to vzbudil
    DASHA
    DASHA --- ---
    SPEEDY: no hlavne kdyz jsem vcera zjistila, ze bere £10 denne za toilet-ladyovani 8 hodin.. "zamestnava" ji typek, kteryho prozmenu zamestnavame my, aby se postaral.. (rozumej typek ma "soukromou firmu" toilet attendants a my ho platime za provoz v nasem baru..) ..mam chut mu dat tak trochu pres drzku ted ... Londyn 21. stoleti...
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Lisky vyhrabavaji cerstve pohrbene deti z hromadnych hrobu, lide jsou negramotni... Londyn 21. stoleti.
    DASHA
    DASHA --- ---
    MARASAN: jj, popr. doma jeste predtim..

Jsem si rikala, jak jsem ji vlastne pred nejakou dobou naucila psat OUT OF ORDER =)) nefungoval nam jeden zachod, tak jsem ji prinesla papir a tuzku.. napsala to sama, ale opsala to zrejme ze dveri dalsiho zachodu, na ktery jsem to napsala ja =), pac mi ted rikala, ze psat skoro nic neumi..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DASHA: "na zacatku" - mas na mysli prvni tridu prvniho stupne?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Nemate nekdo nejaky zkusenosti se vzdelavanim v UK? Nejaky kurzy cteni a psani?

Jedna nase "toilet lady" chodi uz 2. rokem do skoly a to, ze neumi cist ani psat tam, zda se, nikoho nezajima, coz absolutne nechapu...
    Moc rada bych ji v tomhle pomohla..

Vubec si nedokazu predstavit, jak tezky to muze bejt nekoho ucit - kor dospelyho.. ja uz si ze svejch zacatku skoro nic nepamatuju (krome toho, ze jsme na zacatku obkreslovali ruzny vlnky apod...)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    In honor to Colombias Bicentennary, there is a big festival going on this weekend in London.
    http://www.soundsandcolours.com/news/colombian-bicentennary-week-of-activities/
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    JULIANNE: Taxi (cerny) £99, mistni legalni minicaby bych videl tak od £55.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    MARASAN: sakra to uz asi nestihnu :(
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    Ahoj, nevíte, na kolik by asi vycházelo taxi od Velehradu na Stansted?
    Bus z Londýna na letiště stojí 10 liber na osobu a jsme tři, tak jestli by to nebylo podobné... Díky.
    ASFA
    ASFA --- ---
    pristi ctvrtek 29/07 Dobet Gnahore, zpevacka z Ivory Coast, Rich Mix, uz jsem na ni jednou byla v Senegalu a byla to bomba, listky £10 v predprodeji
    Takze urcite jdu a muzu jen doporucit.
    DASHA
    DASHA --- ---
    jak se psalo o ty stazeny reklame na London Dungeon...

Je fakt, ze bejt mi 6, tak se z toho asi taky po*elam=))

http://www.youtube.com/watch?v=o9WtEmTLp1Y
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    SP1T: urcite debenhams
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam