• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    SPEEDY: =))
    mam po dlouhy dobe den volna, tak se dovzdelavam =)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DASHA: Se prehrabujes v mem playlistu masochistickych vecernicku, ne?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Ted koukam na tohle...uaaa
    http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00tc2z3/Underage_and_Pregnant_Series_2_Becca_and_Michelle/

Jsem si rikala, co tam vyberou za vzorky.. prvni rodina se jeste dala, ale ta druha, maminka je vypecena =O
    DASHA
    DASHA --- ---
    Ono ji je teprv 30! =o Myslela jsem, ze tak kolem ctyricitky... Tak to je jeste vetsi sila..

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1141142/Ive-operations-I-feel-stomach-left-breast-says-cosmetic-surgery-addict-Alicia-Douvall.html

v 15ti

DASHA
    DASHA --- ---
    YOUNGUNYOUNG: ted jsem to dokoukala, no.. ten happy end je dost divnej.. a holka to ani moc verohodne nerika..
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    DASHA: obdivuju trpelivost ty holky, ten happy end ale lol, uplny osviceni
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Nekdy behem 2-3tejdne v zari jedu do cech busikem. Zatim jsem prazdnej a mile rad svezu nejakou pakaz nebo bagaz.....chytne se nekdo? :) Na datumu se muzeme domluvit. Pripadne muzu i nekoho odstehovat, kdyz na to prijde :)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DASHA: he he, no síla. Agátu já taky můžu, nikdy nepoznam kdo je vrah, jen vim, že většinou je to někdo, kdo vůbec neni podezřelej :-)

Jinak jsem si všimla, že několik angličanů mělo doma (a i četlo) Kafku nebo Kunderu, tak to asi záleží na věku..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: wtf...jako myslim, ze malokdo je vetsi literarni analphabet nez ja...ale tohle je trochu silny kafe i pro me, tye!
    DASHA
    DASHA --- ---
    hehe, dalsi FB pruzkum do britske mladeze=)))

...
    Stephanie: Can anyone recommend any good books to read?? I think I want to read a crime and mystery theme... any recomendations?? lol

Dasha: How about some classics like Agatha Christie or so? =)

Stephanie: Hmm is that the name or the author?

..... OMG =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: cenim tvuj pristup k tyhle zalezitosti! :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    KAI: =)) nepovim =)) Ale muzu ti rict, do kteryho charity shopu to zrejme dam=))
    KAI
    KAI --- ---
    DASHA: aha...jaka ze je to teda velikost?? :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    KAI: ani nahodou... to by mi urcite stesti neprineslo..
    KAI
    KAI --- ---
    DASHA: no kraaaasa ;]
    ty hadry si snad nechas, ne? ;]]
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    no tak snad v sobotu ten openairek vyjde. aspon nebude vedro.
    DASHA
    DASHA --- ---
    tywe..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DASHA: Ja to chapu, ale podle me je to dost nelogicky, pac nase kolektivni zkusenost s hotely/hostely/B&B je, troufam si tvrdit, minimalni, maximalne muzeme napsat dojem z nejakeho, kde jsme byli, ale to se jedna jen o jeden nazor, ktery muze navic byt zastaraly, a pokud se s tim ID nezname, tak je stejne anonymni jak kdekoli jinde. Na tech strankach ma kazdy podnik desitky, ne-li stovky, recenzi od lidi, kteri jej navstivili, coz je podsatne objektivnejsi a navic vyber je nepreberne vetsi. Nemluve o tom, ze se tam da zjistit, jestli maji na konkretni termin volna mista a pripadne podat rovnou rezervaci. Takze kdyz na nastenku hodis ty linky s tim, ze jsou to overeny stranky, tak si myslim, ze by to bylo dostacujici. Jeste dodam jeden, kterym jsem se ridil i na obskurnich mistech v Japonsku: http://www.tripadvisor.co.uk/Tourism-g186338-London_England-Vacations.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam