• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    SPEEDY: ty jsi nejakej malo tolerantni ne? Nevim proc by si slusnej clovek nemohl na festivalu pekne zahailovat. :-]
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    SPEEDY: naky vtipalci asi )
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Proc ti lidi v prvni rade hailuji, nema to ma byt proti rasismu?
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    PAVLOS: bezi, bezi, ale utekl mi ten termin, takze jsem nezahrnul do planu na vikend. cekal jsem spis odpoved nekdy na vecir nebo zitra od nekoho, kdo tam byl/je/bude, pac fajny line up.
    pocasi zrovna docela rozumny, otazka sice na jak dlouho, ale i tak je to pass...
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Tak snad to jeste bezi. pokud se ti tam ovsem v tomhle pocasi chce jit...
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    damn, tohle mi uteklo, byl nekdo?

UpRise
    http://uprise.org.uk/
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: s thomas cookem se da cas od casu zaletet na varadero za 200-300 return. je treba sledovat nabidky, vetsinou jeden, max 2 terminy na vyber.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Muzete mi pls nekdo poradit jaka spolecnost lita za hubicku trasu London-Cuba?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    BIGI: privezu party stan :)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    BIGI: co treba kdybysme chodili po king kong kros ;)
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: a kde budem chodit po london fields a brick lane festivalech az zazimujes vw? :-))
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    V patek (tj.24.9) jedu z Londyna do Plzne a nasledne do Tabora. Stale mam nejaky to mistecko, takze kdyby mel nekdo zajem....sup msg do posty!
    ADYSEK
    ADYSEK --- ---
    Jen tak náhodou, nešel byste někdo na UNDERWORLD+guests dneska večer v sedm v HMV Forum? Listek je za 25 liber. Sestřenka mi včera večer odřekla účast...kdyžtak se ozvěte na tel. 07960953728 dík Adéla
    KAI
    KAI --- ---
    nemate nekdo naaaahodou typ na dobrou jazykovou skolu/kurz spanelstiny prosim??
    SID
    SID --- ---
    drazi pratele! Nenasel by se nekdo s autakem kdo by mi za drobny uplatek pomohl stehovat? Pripadne nevite o necem levnem v sw londone? dekuji predem. jo, opomnela jsem jeden podstatny bod a to, ze se jedna o tuto sobotu, rekneme mezi 10-12 dopoledne, coz je taky pekne narychlo...takze jeste jeden dik.
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    nemáte prosím někdo kontakt na nějakou neziskovou organizaci, kde by přijímali studenty na stáž?
    JAEN
    JAEN --- ---
    MARASAN: ono to právě je až do zítřka
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    JAEN: bohuzel ne, meli sme njakou pracovni kalbu
    JAEN
    JAEN --- ---
    MARASAN: Tys tam byl?
    FREELA
    FREELA --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Illumini Secret Subterranean London - Shoreditch Town Hall, London | Thursday 09 Sep 10 - 15 Sep 10
    http://www.britevents.com/whats-on/london/london/illumini-secret-subterranean-london/193827/
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VIVID: Wimbledon se jaksi vylucuje s pozadavkem 30 min na Oxford Circus (respektive ten limit asi tak 2x prekracuje). Ztohodle pohledu je idealni na jihu Brixton. Pravda, neni tak uhlazenej jako Wimbledon, ale zase je podstatne zivejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam