• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    KAI: Díky máš s tím zkušenosti? Jak to chodí , když jsem pořád v čechách s nalezením rodiny přes ten profil, je to reálné?
    KAI
    KAI --- ---
    VYKUTALENA: udelej si profil na http://www.greataupair.com/
    na agentury se vykasli
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    Ahoj chci zajet na nějakou dobu do Londonu, nejdříve chci začít jako au-pair, dokud si nenajdu něćo lepšího. Nemáte typ na nějakou agenturu krom student agency, která by mi helpla najít si rodinu tady z Čech?
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    vsechny mapy atd sezene na metru..a je taky dobry nechat si emailem zaslat pruvodce z reflexu, moje sestra se tim ridi a zatim nic nezklamalo
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ahoj, přítelkyně letí ve čtvrtek do londýna a nechce se jí kvůli čtyřem dnům kupovat mapa nebo průvodce. měl by někdo na půjčení, prosím? praha. díky
    DASHA
    DASHA --- ---
    tywe
    "Today, I played this song at the funeral of my uncle why my sister was reading a poem. It was beautiful. RIP, O."

AnneTUDUDUDU 5 hours ago

a uz koncim =))
    DASHA
    DASHA --- ---
    jo.. tak dneska skouknu.. =) este jeden spam =) Samy superlativy jsem nasla ohledne jejiho proslovu na Oscarech
    YouTube - "Falling Slowly" winning Best Original Song Oscar®
    http://www.youtube.com/watch?v=qx8yLvb0gZM
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: hmm
    "Bob Dylan was such a big fan of the film that he arranged to have the two leads, Glen Hansard and Markéta Irglová, open for him on part of his world tour. Hansard and Irglová also covered Dylan's song "You Ain't Goin' Nowhere" for the I'm Not There. (2007)."
    DASHA
    DASHA --- ---
    Na iPlayeru
    BBC iPlayer - Once
    http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00yd0hd/Once/

"Stars Glan Hansard and Marketa Irglover."
    =))
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    80_PSU: www.jdwetherspoon.co.uk/
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    SPEEDY: Dík moc! ;)
    STORM2: Moc dík! 8-)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    80_PSU: Bary a hospody studentskych unii jsou to nejlevnejsi, na co v centru muzes narazit. I kdyz inflace se projevuje uz i tam, takze pod dve libry si nejsem moc jistej, jestli jeste nekde toci.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    80_PSU: pod 2 libry pivo sezenes max. pri happy hour. pokud se nic nezmenilo tak Zebrano (vedle carnaby street) ma coronu extra od 5 do 7 hodin asi za libru a pul. ty retezce o kterejch mluvis sou weatherspoon. tam bejva pivo kolem 2,50
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    STORM2: Díky! Btw do Berwick st. chodim na hudbokupy. :) & nějakej tip na ještě levnější pivo třeba i dál od centra? Jsem slyšel zvěsti o pivech za libru pade, ba dokonce i za libru v jakymsi hospořetězci..
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    Nějakej tip na levný pivko u centra?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PIETY23: jo vim ze ms banuje flashly xboxy ale nezajima me to, online hraju na ps3 a xbox nemam ani pripichlej k netu, hraju tam jen vyjimecne :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    STORM2: navody jsou na youtube kolega z prace to zvladl sam - ale online uz si nezahraje
    STORM2
    STORM2 --- ---
    nevite o nekom kdo by v londyne flashnul xbox360?
    KAI
    KAI --- ---
    STORM2: trpelivost pane, trpelivost!! ;))
    STORM2
    STORM2 --- ---
    KAI: dik vsem za ucast :) ze se to srovna o tom nepochybuju, spis me vynervalo ze to trva mnohem dyl nez sem predpokladal protoze sem podstoupil jinou proceduru nez bylo v planu aniz by mi to na zacatku poradne vysvetlili a oduvodnili. v praci sem se kvuli tomu musel dat nekolik dni marod. ale todle forum me docela uklidnilo: http://forums.lasik-eyes.co.uk/printer_friendly_posts.asp?TID=1039
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam