• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    tak by to mělo být z 1. zony do 5. zony... tzn Ł4.00 ?
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    jeden lame dotaz

jak poznám, jaká je cena trasy z Piccadilly circus do Honslow East?? (prostě nevim jaká to je zóna:/
    Jakej lístek si mám koupit?
    (Pak pojedu ještě busem)
    Vyplatí se mi kupovat tu Oyster Card?
    (většinu času už do centra cestovat nebudu, max po okolí Hounslow/Richmond...

moc dík za info
    DASHA
    DASHA --- ---
    SOLDIKASS: bacha, delam hned za rohem, mota se okolo hodne tajnejch...
    SOLDIKASS
    SOLDIKASS --- ---
    DASHA: no jako ja kdz nemam nic a chci si dat jednoho v centru, vzdycky se nekdo najde dopohody..hlavne teda v roomu :D mas spatny zkusenosti neb co?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ASFA: a bude hur, jestli se lybie nezbavi kaddafiho...
    ASFA
    ASFA --- ---
    DASHA: presne s tim souhlasim, s ryanairem zasadne nelitam a kombinuju wizz/easy, hlavne wizz ma dobry casy letu, stiham to po praci a jsem v praze v 23.00, ale teda trochu pridrazili letenky po novym roce:(
    DASHA
    DASHA --- ---
    STORM2: jo,cetla jsem asi pred dvema lety v nejakym ceskym casaku "zpovedi" asi 3 byvalych zamestnancu a byly to celkem pecicky..
    STORM2
    STORM2 --- ---
    LUKYN: ja sem s vyserem letel dvakrat a letusaci vzdycky cesi. navic jestli madarskej prizvuk nebo jinej prizvuk kdyz neletis s nativni britskou spolecnosti, to uz je fakt jedno. a kdyz se jednou stalo ze zamestnankyne vyseru na lutonu byla naprosto neprijemna, hnusna a v nejvetsi mire neochotna, byla to anglanka.

DASHA: ryanair sem zkusil jednou a fakt se musim smat jak na vsem setrej. dokonce i palubni "menu" si vzali zpatky :D nedelam si ale zadny iluze ze jak ryan tak vyser svy zamestnance sedre z kuze v ramci uspor. bydlel sem rok s parem co delal pro ryan a ty skasky byly k zbliti...
    DASHA
    DASHA --- ---
    LUKYN: tak to je fakt to nejmin podstatny, co bych resila..
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    wizz air je ale strasna banda madaru, vzdycky mi z jejich akcentu v letadle krvacej usi
    DASHA
    DASHA --- ---
    VIVID: F*CK RYANAIR! Jsem tak rada, ze na nich nijak nezavisim..
    Od ty doby, co lita Wizzair, si vzdycky pred bookingem porovnavam ceny Easy/Wizz a skoro vzdycky vyjde Wizz levneji.. sice treba o 20 liber, ale aspon mam prispevek na vlak na letiste =)
    ( a k debate - taky jezdim zasadne vlakem.. Po jedny zkusenosti, kdy byl kus Londyna ucpanej a malem jsem nestihla let, uz silnice neriskuju..)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Ok. Diky za odpovedi.
    Koupil jsem easy bus. Ale vzhledem k tomu, ze letime uz v patek tak to uplne levny neni.
    Zpatky uz je to podstatne levnejsi.

Navidenou!
    VIVID
    VIVID --- ---
    STORM2: Na CSA uz si dneska nepriplatis ty uz sem nelitaj (a zadna skoda jich neni).
    A Vyser je teda furt o tridu vejs nez Ryanair - nedavno nam zrusily let kvuli pocasi a krome rychlyho nahradniho letu dali i spoustu voucheru a nejakou kompenzaci i presto ze nemuseli.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SPEEDY: nj kdyz si priplatis na csa nebo ba to je jiny kafe. ale my plebejci litame s vyserem a s mc ryanem :D
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Nevim, asi jsem nejak zlenivel nebo zestarl, ale busy na letiste uz fakt ne. Radeji si priplatim za vlak, kterej je pohodlnejsi, rychlejsi. Nejradeji litam z Heathrow (kdyz je zrovna v provozu).
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: pricemz kdyz mas smulu tak este musis dat libru za ten autobus z letiste na nadrazi.

DAWYT: volil bych easybus, este sem s tim nejel ale ted se chystam. jinak este jezdi greenline, tusim ze linka 747, z lutonu do centra s nekolika zastavkama. ceny sou obdobny u vsech spoju, ten easybus asi nejlevnejsi (bratranec sehnal zpatecni za 2 libry, jen kvuli tomu musel cekat 4 hodiny na letisti...)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    VAVERAK: Jeste jsem na to nekoukal, zatim jsem koukal na terravision a tam maj za 9 jednosmernou a 14 zpatecni. Jde koupit u toho easybusu i na letisti, protoze se mi nechce davat 11 liber je za to, ze platim visa, kterou nepodporuji + dalsich 8 za zpatecni.

Jedu do Hanslow. Jaka by byla nejlepsi trasa?
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DAWYT: vyuzivam sluzeb easybusu. Treba vcera jsem koupil zpatecni z lutonu za 8 liber
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DASHA: to urcite. Tomu verim. Spis jsem myslel ze pro turistu na tri dny staci denni jizdenky.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    DAWYT: ze Stansted jezdi busy na liverpool street station, £14 zpatecni
    Airport transfers - Low cost bus transfers airport <-> city centre - Terravision
    http://www.terravision.eu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam