• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    vsem diky za odpovedi
    primarne mi jde o to, jak a kde vybrat hotel - teda abych ho nevybrala v nakym ghettu,
    pac v londyne jsem byla jednou kdysi a vubec ho z tohohle hlediska neznam

zatim mame west ham united, metro upton park - pokud ma nekdo vyhrady, ze to je z hlediska bezpecnosti blby misto, tak se ozvete

DASHA: no ten sem ani nemela v planu, sakra :D jakoze je tam bezne potreba? doufam ne :)

jinak v praze pocit nebezpeci nepocituju, tak nevim ...

loni jsme byli v birminghamu (coz jsem se nasledne docetla, ze ma byt druhy nejnebezpecnejsi misto v anglii, po londynu ;) a neprislo mi to tam teda naky hrozny ... jako hodne cernochu, obcas divny zjevy, ale jinak jako nevim, nebala
    jsem se tam, resp. jsem nemela pocit, ze bych se mela bat vic, nez treba v noci v praze
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ENTENTYKY: ... take zalezi, co presne je cilem tve cesty? kazdopadne primark na oxford street je dost nebezpecny fave hotspot pro uslapani davem ,-]
    DASHA: nojo, kuli prohledavani kabelek jsem napoprve musela zavrhnout navstevu london eye .-)) takze na london eye bez zbrani a jinak jsi v pohode muro
    DASHA
    DASHA --- ---
    ENTENTYKY: nesmis u sebe mit ani peprak.. to jentak pro zacatek =)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jak je to v londyne s bezpecnosti?

neni to o nic horsi nez jiny evropsky velkomesta (a clovek teda vystaci s obecnymi pravidly zdraveho rozumu) nebo je treba si dat bacha na neco specialniho?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    já mám zkušenost, že pokud si ve směnárně řeknete o VIP kurz tak ho dostanete, i když měníte třeba jen 20 éček (vyzkoušeno - alfaprague, eurochange i to v tý kaprovce)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Ten jsem měla, díky :).
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    QUORRA: Jo a dobrý je si vytisknout s sebou ten kupón.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Děkuju za tip, dnes jsem tam byla a vyměnila, spokojenost velká :). Nevypadá to jako ty divné turistické směnárny zvící podivné malé budky, kde by člověk věřil, že je k dostání i kokain a děvky.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Díky.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nemáte prosím tip, kam jít v Praze nejlíp vyměnit koruny za libry?
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    SPEEDY: taky to pocasi posledni dobou nejak nestiham :D slunicko,mrak,bourka,dest,slunicko,zatazeno,slunicko,leje jak z konve,.....
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    Nemate nekdo tip na automechanika spis na vetsi auta? Konkretne MB 310D.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    LUKYN: Děkuju.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    Prosím, nevíte odkaz na hledače MHD v Londýně? Nějak sem nenašla nic schůdnýho. Idos! IDOS!
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SPEEDY: :] dik za tip
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Dneska jsem objevil v Blue Anchor na nabrezi v Hammersmith plzen s klasickou ceskou penou. Sice za £4.80, ale po sednuti to muselo byt dobrych 0.65l. Nejlepsi pivo, jaky jsem za hodne dlouhou dobu mel, a to beru v potaz i v CR. Musi to tam byt nejak nove, pac tam obcas chodim a ta pipa plzenskyho prazdroje se neda prehlidnout. Tak rychle, dokud to cepuji podle "predpisu" v novych trubkach. http://goo.gl/qLThS
    DASHA
    DASHA --- ---
    GRASSROOT: Phonica, BM a Sister Ray v Soho.. Music Video Exchange na Camden Town, v Soho a Notting Hillu..
    ..eletronickou muziku nesbiram, ale rekla bych, ze tohle jsou sazky na jistotu =)
    GRASSROOT
    GRASSROOT --- ---
    Poradíte nějaký dobrý vinylshopy v Londýně prosím? Stejně tak by mě zajímaly undergroundový kluby zabejvající se elektronickou muzikou apod... (jako my máme Cross) Nějaký zajímavý alternativní místa, (jako třeba DIS Centrum u nás)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    LUDWIG_: http://www.harpcoventgarden.com/
    CAMRA National Pub of the Year 2010/2011
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam