• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    Klasicky dotaz =)
    - nechystate se v srpnu (nebo i treba v prvnim tejdnu v zari) nekdo autem na trasu London - Praha?
    Jestli jo, zkontaktnete me pls do posty*
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ENTENTYKY: No, já jsem teď bydlela na Barkingu, což je pár stanic od Upton parku ještě víc k okraji a taky jsem tam byla v menšině, hodně černochů, muslimů... Ale nic se mi nestalo, jen to byl "divnej pocit", a animi nepřipadalo, že by se tam v noci něco fakticky dělo (žádný vyřvávání na ulici, výtržnosti atp.) - což jsem třeba na Brooklynu zažila :D.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    MARIANN: no tak samozrejme jsem to vybirala po podrobnym pruzkumu, takze bod 1 mam rozebranej .)) - 30 minut metrem neni nijak extra daleko x doprava draha neni, pokud porovnam, kolik by nas stal hotel se stejnym hodnocenim jako tenhle v centru - asi tak dvakrat tolik, takze tech par liber navic na dopravu je sranda

ale zajimalo by me, proc jsi se necitila bezpecne - nejaky konkretni nebezpeci, nebo mas proste jen obecne spatnej pocit z nebilejch obyvatel, aniz by te nekdo nejak konfrontoval?
    MARIANN
    MARIANN --- ---
    ENTENTYKY: Pokud jedes na vylet, tak Upton park nedoporucuju.. 1)je to daleko od centra, je to 3.zona, takze je draha doprava, navic v centru se daj sehnat levny hostely/hotely 2)z bezpecnostniho hlediska, ja tam bydlela tyden a jako mlada bila holka jsem tam byla v totalni mensine a v noci jsem tam sama nesla.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    LUDWIG_ & ASFA: Ja byl na galerii, puvodne kvuli tomu, ze jsem se chtel divat z ptaci perspektivy. Pak jsem zjistil, ze polovina lidi po obvodu lezi na dekach, tak jsem si tez lehnul a poslouchal v leze. Misty jsem si pripadal jak v nejakym steampunkovym anime - kombinace viktorianske chodby, akustickych diffuseru, svetla, lidi a Ktoz su bozich bojovniku.
    ASFA
    ASFA --- ---
    SPEEDY: Taky jsem byla, myslim, ze to bylo tak pul hodky moc dlouhy, ale teda Vltava byla super:)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    SPEEDY: ja byl v utery na 6. promu (stravinski, weber, brahms) a taky hodne masivni... predtim bych si nedokazal predstavit, ze koncert vazny hudby muze mit takovou atmosferu (kdyz to srovnam s vystoupenima, co jsem byl v edinu a v praze)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Tak jsme byli na Smetanove Me vlasti v ramci BBC Proms v Royal Albert Hall a bylo to teda masivni. Nejsem kdo vi jaky milovnik vazne hudby, ale rozhodne doporucuju si na nejaky ten Prom zajit, zvlat, kdyz listky na stani stoji £5. Clovek si teda musi vystat frontu, ale rozhodne to stoji za to.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZOOEY: jezis :D kapuce teda nenosim, ale pobavilo, je to zajimava buzerace
    DASHA
    DASHA --- ---
    LUXUSNI DVOJLOZNICOVY BYT K PRONAJMUTI OD KONCE SRPNA 2011

Lokalita: Brixton (8min pesky od Brixton St., 2min pesky od Brockwell Parku, 10min od Herne Hill)
    Secure gated recently refurbished development
    ground floor 2 dbl bedrooms (master one with fitted wardrobe and study), open plan kitchen, large living room, 2 storage cupboards..
    Furbished (neutral decor)
    £1227 per month excl. bills/Parking space (gated) included in rent
    blizsi info v poste
    DASHA
    DASHA --- ---
    ENTENTYKY: to asi blbe vyznelo.. po me vzdycky nasi chtej, at si vsude beru peprak, proto jsem to psala.. Osobne mi Londyn prijde stejne bezpecnej/nebezpecnej jako ostatni mesta, kde jsem travila cas.. Nikdy se mi nekde nic nestalo (touchwood), az na mensi haluze, ktery bych nazvala spis "setkani s debilem/blaznem" =)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    LUDWIG_: true story!

tyhle poshky z ashton lane teda milujem .-]
    a sme OT .-)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ZOOEY: mozna tak westend, zbytek je beton a ctvrti s prumernym lidskym dozitim 50 let :D
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    LUDWIG_: co mas proti glasgow??? dyt je to hezky
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ZOOEY: jojo a furt je to lepsi nez vetsina glasgow, nebo vseljaky ctvrti vetsich ceskych mest :D
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ENTENTYKY: co si pamatuju, se nekdy u vystupu z metra kontrolovaly kabelky a kapsicky a odevzdavaly noziky

ale hele, z toho vyplyva jeden dulezitej tip - do verejnych instituci, metra apod. nevstupuj s kapuci na hlave. to bys o kesr / nozik zarucene prisla, neb bys byla podezrela .-) ja jsem jednou nevedouci vlezla do obchodu s kapuci na hlave (byl leden) a rekli mi, ze dovnitr takto nesmim (a nemela jsem nozik ni pistolku .-)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Kdyby nekdo vedel o ubytovani pro 2 lidi na 6 tydnu od 31.7. tak mi prosim dejte vedet. dekuju
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VIGO: Co jsi odjel, je tady o jednoho curaka min.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    FREELA: no neke :D tak to jsem netusila .. a jak to realne kontrolujou, kdo co ma? vzdyt to je blbost ne, to prece nejde ..

VIGO: sverazny pohled na vec .)
    VIGO
    VIGO --- ---
    v celem Londyne jsou lidi curaci,takhle jsem to myslel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam