• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: myslis cyberdoga samozrejme ze? ;-))

KLAIR
    KLAIR --- ---
    RAJCHE: nesmazatelně jsem se dostala do drbů babičky a jejích kamarádek, když jsem jí poslala (i s její sestrou) na 3D Avatara do IMAXU. Babička byla naposledy v kině asi před 20 lety.... :D
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KLAIR: doporocuju cybershop na camdenu :) to bude babi zirat :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOIRAIN: myslím, že Tower a Buckingham musíme. Obojí chce navštívit babička i já, tak na to se těším.... Počítáme s výdaji, jen jsme nechtěly platit moc za bydlení...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KLAIR: když máš low budget vykašli se na Tower za 20 liber a Buckinghamský palác dtto, a jděte do British museum, kteréhokoli z muzeí Science, Natural a Alberta a Viktorie, Matitine museum, War museum, vstup zdarma (zadarmo tam je vstup do kdečehoú, dále Camden, Portobello road streat market, například, projít se po Tower bridge..
    Nákupy v Primarku
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BOO: určitě na nějaký market půjdeme, jen ze čtení mi utkvěly v hlavě hlavně ty obchůdky, obchody a stánky :) Možná že byly nejvíce popsané... :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BOO: pěkný, dík. ale mám dojem, že jste tam hlavně nakupovaly :D

DASHA: Oxford město jsem myslela.... street teda asi taky, to jako ne že né, ale hlavně to město

Jedeme na přelomu dubna a května
    DASHA
    DASHA --- ---
    KLAIR: Oxford myslite mesto, nebo Oxford Street?

Greenwich bych urcite nevynechavala.. Nevim, v jakym jedete rocnim obdobi, ale stoji to tam za to asi v kazdym..

AMEK: nevim, na jakou je kamoska hudbu, ale mela by zchecknout Music Bar na Brixton Hill Road a taky Hootananny.. Akce bejvaj i v Massu...

(v Hootananny hrajem v soboru 31. brezna, btw.=)
    AMEK
    AMEK --- ---
    Ahoj. Chtel bych se zeptat, zdali nekdy neparite v okoli Brixtonu, nebo na nejaky zajimavy mista tam. Kamaradka se zrovna pristehovala na Tulse Hill a rada by se potkala s nejakymi krajany.. Dik. :-)
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    KLAIR: na greenwich bych sel podchodem pod temzi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    87HIGHFLYER: Ha, Greenwich je taky jeden z potenciálních cílů :) a RAF asi není úplně ani nic pro mne, ani pro babičku :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KLAIR: greenwich - market i celou čtvrť s poledníkem a pak i tržiště v camden town je dobrý...a RAF museum...teda pokud tě zajímaj letadla:)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Před nedávnem jsem si tu vysloužila zřejmě trvalou nelibost snahou najít nějakou slevovou akci na ubytování v Londýně (jsem student, babička, se kterou jedu, důchodce).
    Ubytování nalezeno, teď už jen zábava :)

Takže zásadní otázka, co opravdu v Londýně neminout a co je jen nicneříkající lákadlo na turisty?

Máme 6 dní a zatím vím určitě, že chceme vidět

Tower
    Buckinghamský palác
    Oxford
    Bank of England

a dál hledám zajímavosti, ale rozhodně dám moc ráda na doporučení.
    SOLDIKASS
    SOLDIKASS --- ---
    CS PARTY @ 229 VENUE with CHINASKI, KNECHTOVA KATARINA, LE GRANDE HOUSE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WIZrMGar49A
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SOWA_VYPALENA: moneybookers pokud vim zadny pobocky nema, je to jen online sluzba.
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    RAJCHE: Byla jsem v HMV forum v listopadu... a ta show je absolutně jedinečná! Rozhodně nepropásni!!!!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SOWA_VYPALENA: hod mi ho do schranky :)
    SOWA_VYPALENA
    SOWA_VYPALENA --- ---
    RAJCHE: jenze ja nemam ucet v uk, pracuju tu jako au-pair a potrebuju nekam jen dat kes...jako u western union..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SOWA_VYPALENA: o pobockach jsem neslysel. Poslou ti na adresu overovaci kod, kterej pouzijes na svym profilu na netu. od zpusteni akce, az po pripluti penez na CZ ucet to zabere cca 8 pracovnich dni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam