• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    BIGI: to ale priste musis dat vedit driv a ne den po...
    BIGI
    BIGI --- ---
    YOUNGUNYOUNG: ja bych sel :-)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    YOUNGUNYOUNG: main act zacina v 8:30
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    zdravim, uvolnil se mi jeden listek na dnesni (sold out) vecer v Ronnie Scott's, kdyby mel nekdo zajem, tak posta. (standard seat RRP £28, nabizim £20)

Lineup confirmed: Billy Harper, Eddie Henderson, Craig Handy, David Weiss, George Cables, Cecil McBee, Billy Hart

Hard hitting, classic American hard-bop from an all-star sextet led by legendary Herbie Hancock trumpeter Eddie Henderson and the great saxophonist Billy Harper, whose titanic saxophone playing is one of contemporary jazz’s most powerful sounds. Named for the classic Freddie Hubbard Blue Note album ‘Night of the Cookers’expect pulsing, thunderous hard bop in the great New York tradition.

http://www.ronniescotts.co.uk/performances/view/745-the-cookers-feat-eddie-henderson-and-billy-harper
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    KLAIR: kdyz uz na vyhlidku tak na monument. Pro studaky na isic za dve libry. Obcas tam byvaji ceske pokladni a pousti i dospelaky za dve libry. O vyhlidce z komina tate galerie nic nevim.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    dostala jsem tip na to, že v Tate gallery je možný vstup na věž zdarma :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    87HIGHFLYER: je to vsechno, jen ne muj salek caje :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SOWA_VYPALENA: to je úplně všechno:)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    BBC - BBC World Service Programmes - The London Chronicles
    http://www.bbc.co.uk/programmes/p00nnkpq

výborný audiokoláže, typická bbc mastery
    SOWA_VYPALENA
    SOWA_VYPALENA --- ---
    BIGI: cus, a co to presne je?? To jen shop s hadrama bo i klub???
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: myslis cyberdoga samozrejme ze? ;-))

KLAIR
    KLAIR --- ---
    RAJCHE: nesmazatelně jsem se dostala do drbů babičky a jejích kamarádek, když jsem jí poslala (i s její sestrou) na 3D Avatara do IMAXU. Babička byla naposledy v kině asi před 20 lety.... :D
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KLAIR: doporocuju cybershop na camdenu :) to bude babi zirat :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOIRAIN: myslím, že Tower a Buckingham musíme. Obojí chce navštívit babička i já, tak na to se těším.... Počítáme s výdaji, jen jsme nechtěly platit moc za bydlení...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KLAIR: když máš low budget vykašli se na Tower za 20 liber a Buckinghamský palác dtto, a jděte do British museum, kteréhokoli z muzeí Science, Natural a Alberta a Viktorie, Matitine museum, War museum, vstup zdarma (zadarmo tam je vstup do kdečehoú, dále Camden, Portobello road streat market, například, projít se po Tower bridge..
    Nákupy v Primarku
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BOO: určitě na nějaký market půjdeme, jen ze čtení mi utkvěly v hlavě hlavně ty obchůdky, obchody a stánky :) Možná že byly nejvíce popsané... :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BOO: pěkný, dík. ale mám dojem, že jste tam hlavně nakupovaly :D

DASHA: Oxford město jsem myslela.... street teda asi taky, to jako ne že né, ale hlavně to město

Jedeme na přelomu dubna a května
    DASHA
    DASHA --- ---
    KLAIR: Oxford myslite mesto, nebo Oxford Street?

Greenwich bych urcite nevynechavala.. Nevim, v jakym jedete rocnim obdobi, ale stoji to tam za to asi v kazdym..

AMEK: nevim, na jakou je kamoska hudbu, ale mela by zchecknout Music Bar na Brixton Hill Road a taky Hootananny.. Akce bejvaj i v Massu...

(v Hootananny hrajem v soboru 31. brezna, btw.=)
    AMEK
    AMEK --- ---
    Ahoj. Chtel bych se zeptat, zdali nekdy neparite v okoli Brixtonu, nebo na nejaky zajimavy mista tam. Kamaradka se zrovna pristehovala na Tulse Hill a rada by se potkala s nejakymi krajany.. Dik. :-)
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    KLAIR: na greenwich bych sel podchodem pod temzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam