• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    STORM2
    STORM2 --- ---
    AKTAJSA: pekny, a pekne ladeny do sediva, takovy londynsky :) koukam ze uz dostaveli tutanchamonovu raketu, nebo jak se rika tomu novymu mrakodrapu.
    KHATRA
    KHATRA --- ---
    AKTAJSA: ..se povedly ;)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Výhled ze Saint Paul's Cathedral. Včera.

STORM2
    STORM2 --- ---
    STEINFELT: www.pohyby.co.uk anebo vyuzij hledani v tomhle auditku, tvuj dotaz se tu resil uz nejmin stokrat.
    STEINFELT
    STEINFELT --- ---
    čau, o prázdninách bych rád odjel do Londýna za prací....je tady někdo, kdo něco podobnýho absolvoval a případně byl ochotnej se podělit o pár užitečnejch rad?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Future Cinema presents Bugsy Malone - APRIL 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=av9e0ulXtkw
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    SP1T: hele si pamatuju ye mi ujel bus ze Manchestru smer London v cene 12 liber (spatecny) .. a jak mi ten kulisak ujel, tak pak platil jsem 79 liber vlak stejnzm smerem o dve hodinz poydejc...
    SP1T
    SP1T --- ---
    FOSILIE: strašný, vážně banditi. a pak to, ze litacka neni prenosna. proč ne? nedává to smysl. Teda z hlediska businessu jo.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SP1T: Mozna se mi snazil nacpat first class:-) Ten listek byl az k nam do vesnice coz je jeste dalsi pulhodina vlakem z sheffieldu a bylo to cca pred 4 lety.
    chtela jsem jen upozornit na ten rozdil peak\off peak. ted jsem koukala a stejna trasa by stala v spice 117 a mimo 50. to si clovek rad pocka.
    SP1T
    SP1T --- ---
    FOSILIE: tak tomu se mi verit nechce, ses uklikla ne? £135 je cena litacky na tyden.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    FRIZER: Tak pro představu po mně chtěli za lístek z londýna do Sheffieldu ve špičce 135 liber o hodinu později jsem jela za 30....
    KHATRA
    KHATRA --- ---
    Kdyz je rec o tom vlaku.Jak je to s listkama na vlak o svatcich?Chystam se dneska z Lutonu a budu si kupovat zpatecni, tak me zajima..jestli maji nejakou lepsi cenu.
    SP1T
    SP1T --- ---
    FRIZER: naprosto normální cena ve spicku při nákupu den jizdy. mimo ni je o něco nizsi, ale stejně nic moc. vtip je v tom, nakupovat v predstihu. například týden a víc je to za hubicku.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Kdyz ste u tech vlaků,vcera sem byl v South Hamptonu...sice sem listek neplatil,ale je mozný aby stál zpáteční lístek 40 liber...přijde mi to fakt moc.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    no, nakonec jsem koupila ten vlak, co jede půl hodiny a vyšel na 20 liber na tam a zpátky pro dvě osoby :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    KLAIR: vlakem na kings cross saint pancras s first capital connect a nemusis ni bookovat a z tama mas metro a busy kamkoliv a nemusis na viktorku
    FREELA
    FREELA --- ---
    KLAIR: je to tam opravdy velmi dobre znacene, neda se zabloudit...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KLAIR: easy bus bývá nejlevnější varianta, když se kupuje dopředu, na zastávku odkud se vyjíždí se doptáš
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KLAIR: tím lépe pro tebe
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RAJCHE: tohle ještě není londýn :) to je teprve letiště :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam