• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    OLEJOVKA: kde hrajou to retro 80´s, 90´s? byla mi zcela jasně upřesněna preference, kam je ochotna se mnou jít :o) možná ještě nějaký pop
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Secret Cinema uvadi... http://email.freshandmean.com/t/y-75CD57423941632C Jdeme 9. cervna vecer, pokud se chce nekdo pridat.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    TUILE: na ruzyni to urcite jde, vez jsem do londyna 4 flasky absintu :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    TUILE: je pred gateama (klasika check-in - security - obchody - gate)

Na Ruzyni to jde, zabalej ti je do plastovyho uzaviratelnyho sacku.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LA_PIOVRA: eee, myslim security check.
    jestli si proste do letadla pak muzu vzit veci nad 100ml, ktery nakoupim v bezcelni zone. (na ruzyni to treba nejde, zejo)
    BIGI
    BIGI --- ---
    YOUNGUNYOUNG: chtel bych takle videt treba kings cross nebo bank. super!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TUILE: vzhledem k tomu, ze gate je ta pristupoba koncova cesticka k letadlu, tak spravna odpoved zni pred. Pokud se ptas zda pred checkinem nebo za, tak odpoved je za (z podstaty veci).
    TUILE
    TUILE --- ---
    Je beycelni yona na gatwicku pred a nebo za gejtama?
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    VIVID: prej Abu Hamza))
    tu sobotu asi nedas co?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VIVID: To je prece Allen Ginsberg - kral majalesu roku 1965.
    VIVID
    VIVID --- ---
    YOUNGUNYOUNG: tak pak poreferuj jaky byly chlebicky. Me to taky lakalo minimalne z duvodu pruzkumu ambasady, ale nestiham. Ten letacek vypada jako ze tam bude kazat Abu Hamza....
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    SPEEDY: ja bych to poradi nevidel tak striktne, spis se trochu bojim ty hravosti), ale kdo vi, treba to bude fajn.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    YOUNGUNYOUNG: prosim prosim, at je to A-Z kviz! :) :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Tak to je spatny poradi... Jestli chteji, abych tancoval, tak napred musi probehnout nejake ty drinky.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    tak k tomu majalesu, prej to startuje kvizem, potom naka "tancovacka kolem flasky" (?) a pak drinky a chlebicky...
    STORM2
    STORM2 --- ---
    dover doporucuju, mestecko pekny klidny a v dover castle se za 10 liber da stravit celej den, nebo se muzes projit po utesech (myslim ze jsou vyssi nez v seven sisters).
    dalsi moznost je nekam k usti temze, ale je potreba vybrat dobre, je to tam hodne industrialni a jen par hezkejch mist. celkem pekna 30km prochazka byla z Rochesteru do Gravesendu a zpet do Rochesteru (uz si presne nevzpominam ale vygoogloval sem to na webu doslova nacpanym jednodennima walkama po cely UK). nebylo to tam nejhorsi https://picasaweb.google.com/108825308914504020999/2011AprEnglandRochesterMedwayEstuaryWalk.
    taky se da vzdycky jet do cambridge nebo oxfordu, pripadne do leeds castle (nenech se zmast nazvem, je to v kentu) anebo, pokud te zajimaj opice, tak zkus tohle netradicni zoo pobliz dorsetu: http://www.monkeyworld.org/
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    AVALON_CZ: no, já osobně ráda rock, big beat, nebo třeba salsa klub, snesu i r´n´b... kamarádka je spíš na popík, ale myslím, že se mi částečně přizpůsobí, když ji zatáhnu jinam :o)
    nějaké tipy?
    FREELA
    FREELA --- ---
    OLEJOVKA: ted je to £5, myslim
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Stačí mi na greenich jedno odpoledne? Nebo je to příšerně málo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam