• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    RAJCHE: housebotu tam porad stoji mark bohuzel hlinikovy sem nevidel dnes sem tam byl
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Predpokladam, ze nikdo nebude vedet, ale zkusim:

Kdysi stal u Battersea takovy stribrny hlinikovy houseboat..myslim, ze to byl catamaran....celkem zajimavy design....tezko popsat....nemate nahodou nekde fotku? :)
    NAGABA
    NAGABA --- ---
    Hledám průvodce po Londýně na víkend 1. a 2. září. . .
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SHYLOCK: hledej podle svich oblibencu nejlepsi reseni, a jinak jestli chces nejakou house party tak se toulej mestem v noci a mozna narazis na nekoho jak rve do oken odkud se line hlasita hudba tak se k nemu pridej a zacni volat stejny jmeno jako on ,)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    můžete mi prosim doporučit nějakýho dobrýho online kulturního průvodce Londýnem? Mám zatim zkušennosti jen s průvodcem,kterej mi po zadání filtru "house music/house club" vyfiltroval Lady Gagu....

něco jako unlike.net, ale vyloženě ve formě "kulturního servisu".
    Děkuju!

YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    zdravim,
    od 22. zari mam volny double room v dvoupokojovym (plus obyvak, zahrdka, u kanalu) byte na zacatku green lanes ladder, tak shanim nekoho 26+ let, profika/post-grad. studenta
    metro manor house (picadilly line) 10 min pesky
    overground barking-gospel oak 3 minuty pesky
    national rail kings x/moorgate 3 minuty pesky
    angel na kole 20 minut
    sainsbury's a 24/7 shopy do 5 minut chuze
    moc dobre turecke restaurace do 5 minut
    finsbury park 5 minut, alexandra palace 10 minut na kole

renta 500, plus cca 100 za bills, council tax

je to fajn byt, fajn lokalita, za dobrej peniz a nechce se mi to poustet, takze kdyby mel nekdo zajem, tak posta a domluvime dal.

diky

pekny den
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SM3: Cl!k hostely nejsou špatné.. čísté sprchy, málo místa na pokoji, chudá snídaně :) http://www.clinkhostels.com/london/backpacker-hostels/clink78
    SM3
    SM3 --- ---
    SPEEDY: netuším, nemám s tím nic společného, jen jsem na to narazil...

Ale když už sem píšu...
    Jedu s kamarádkou do Londýna na víkend od 5. - 8. října a hledáme ubytování/přespání, jsem nenároční, nekonfliktní a čistotní, jde víceméně jen o přespání a přes den vypadneme...
    Pokud byste někdo o něčem věděli, klidně tip na nějaký hostel za normální ceny apod. tak uvítám tipy.
    Případně díky :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SM3: Sel bych 30. na ten private viewing s after party. Myslis, ze staci vyplnit ten formular a dostanu pozvanku?
    SM3
    SM3 --- ---
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    SID: ale zas mimo Londyn maj mysi na loukach preeee ;)
    SID
    SID --- ---
    jo ted je vsude policajtu skrz olympiadu... a jak na potvoru nemaj co lepsiho na praci nez prudit danovy poplatniky o neco vic nez normalne
    FREELA
    FREELA --- ---
    pro drive narozene :) ...

Dnes Miro Zbirka v Sadler's Wells
    Sadler's Wells Theatre - Jon Anderson, Miro Zbirka & Slovak Symphonic Orchestra
    http://www.sadlerswells.com/show/Jon-Anderson-Miro-Zbirka-Slovak-Symphonic-Orchestra
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SP1T: muzes u me pred barakem, koukni se na earls court car park, nevim ale jak je to tedka s olympiadou... je to tu vsude zavreny a v kazdy ulici sekuritak uz asi mesic...
    SP1T
    SP1T --- ---
    nekdo tip na hlidany parkoviste pro malou dodavku cim bliz centra tim lip?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Zitra v Hootananny Brixton*

Superhoot presents ALEJANDRO TOLEDO AND THE MAGIC TOMBOLINOS, Hoots favs, recently showcased on C4, ‘seduced by an exotic sway of melodies..a frenzy of beats and riffs which left us unable to sit still, gypsy klezmer with shades of Middle Eastern mystery interspersed with vibrant African and Latin, the mix was intoxicating,’ Songlines, ‘One of the hottest bands around – prepare to dance your socks off’ The Guardian
    WILLE AND THE BANDITS, folk, world, bluesy rock with slide guitar and huge rhythmic diversity of the percussionist, ‘Wille and the Bandits are taking roots music to a new level’ Rootstime Magazine, ‘Incredibly talented’ Maverick Magazine
    THE CRACKED, balearic vibe, African beats, English pop, infectious combination of harmony, torrential rhythm and spiky melody, quirky energy

+ DJ Dasha Fyah (Fyah Sound), hip-hop, dub, reggae, funk, party vibes

9pm-3am
    Free be4 11pm, £4 after
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Giffgaff vypadá zajímavě, ale asi si přece jen dojdu pro simku Three, i ten jejich 10 librovej tarif mi bude stačit
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BEZDA: jj taky se k nim chci pridat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam