• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    FREELA: Hele já sice v Londýně v životě nepracovala a v životě ani nechci (protože by to asi znamenalo tam zároveň bydlet, což by asi otřáslo mým přesvědčením, že Londýn miluji :)), ale to jako v UK skutečně nefungují věci typu LinkedIn? Případně klasické referenčky na téma "kontakt na osobu zodpovědnou", tj. zkontrolovatelné? Protože typově přítel (IT něco :)) už na svůj profil na LinkedIn dostal nabídek na téma "práce kdevšuderůzně po světě včetně UK" docela dost a za minimální mzdu to skutečně nebylo :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    DREDIK: ale co to je ta reference... pokud je to kus papiru, tak to neni reference. Tady uz o photoshopu vedi :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DASHA: hele sydney 11ty misto londyn 25ty (vidim to zretelne a jasne)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    ZZGERO: prave si myslim ze kdyz se do UK dostane kazdej trotl tak je to o to tezsi se tu prosadit protoze je tu i spousta tech co v hlavach neco maj a bohuzel se musej hlasit na pozice ktery jsou mezi tema podradnejsima (pak se vysplhat) pac tady se v podstate stoji fronta na kazdy misto oficialni zprava je 8 procent nezamestnanost (a to sou zapocitany jenom domaci, o cizincich ani slovo, ve skutecnosti bych i rek ze to tu je i horsi ale kdyz se prace nebojis tak ji najdes vzdycky ,))

FREELA: hele ja bych to nebral tak na lehkou vahu reference od kiwaku nebo z austrosky dali by se pouzit v australskejch kseftech urcite australan co zije v londyne bude koukat na reference z domaci zeme

jinak je pravda ze zadna slava s minimem v londyne ale da se tu vyzit znam tu par cechu co tu zijou uz tri roky na minimu a procestovali i nejaky cizi zeme a rozhodne si od huby neubiraj....
    FREELA
    FREELA --- ---
    ZZGERO: KAI ma pravdu. Pokud nemas reference v podobe UK landline na byvaleho zamestnavatele, tak nemas zadne reference.
    DASHA
    DASHA --- ---
    ZZGERO: nevypada to tak, Australii nevidim nikde ani zminenou..
    Which is the world's most expensive city? Cost of living survey 2012 | News | guardian.co.uk
    http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2012/jun/12/city-cost-of-living-2012-tokyo

..ohledne minimalky, nevim, s jakymi lidmi, co zili v uk, se stykas, ale myslim, ze ti dost zkreslili obrazek..

Tak nam potom povez, jak jsi dopad..
    KAI
    KAI --- ---
    ZZGERO: a chlubit se fakt nepřijdu, to mě totiž nebaví..

ono beztak nebude s cim, reference z druhe polokoule tady nikoho nezajimaji.
    KAI
    KAI --- ---
    za minimalku tam nikdo nemaka, jen snad ta nejvetsi verbez co neumi ani anglicky - hispanci, macdonald a podobny sracky

vs

LOL!!! A ty mě znáš?? Ty víš, co sem si prožil, čím sem si prošel a jaké mám zkušenosti a jakou mám angličtinu, že si mě dovoluješ soudit???

ZZGERO: tak jeste ze nas tak nepotrebujes, ty hysterko manazerska
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DARKINA: Zadas svuj postcode a jedes: http://www.metoffice.gov.uk/public/weather/forecast/?tab=5day

PIETY23: Nesmysl, pokud bouchas ve dvou pracich 90h za minimalku (od pristiho mesice £6.19), zaplatis stejne na dani, jako kdyz bouchas v jedne praci 45h za £12.38).
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja si myslim ze ZZGERO ma pravdu zit s minimalkou v londyne se neda - pokud nebouchas 90hod tydne.. a 2 prace nemaji smysl kvuli danim
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    SPEEDY: uff, tak to mě nějak úplně uniklo..sorry! ještě, žes to sem hodil..
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    DASHA: diky moc, takhle pro predstavu me to bohate staci...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SPEEDY: uff konecne jsem vrchnich 10% :]]]
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SPEEDY: plis z jake stranky beres to pocasi?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ZZGERO: Jak nebyla zodpovezena? Co takhle hned prvni reakce na tvoji otazku: [ DASHA @ Londýn - fotky, info, zajímavosti ]
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    SPEEDY: tak jestli maká duty manager za minimálku, tak to je na tom UK doooost špatně..
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    FREELA: ty seš fakt uplně mimoň...:DD takže sračko původně jsi mě nestál ani za odpověď, ale pak sem si to rozmyslel..co takhle reference z Australie (Sydney) - to je asi moc malé město na tebe, že?? nebo co třeba Nový Zéland -to je zase moc daleko na tebe, viď?? Já sem nikdy neříkal, že o tom vím bůhví jak velký info (co takhle se naučit číst - nikde jsem to nepsal) proto sem tady a ptám se..MOJE OTAZKA BYLA: kolik si v pruměru vydělá manager restaurace ?? Do ted nebyla zodpovezena.. Naprosto nechápu vaši snahu komentovat úplně mimo mísu a dávat mi rady do života..Nikdo o ně nestál..ale když ste všichni tady příjemní jak prdel a namistrovaní jak největší páni, tak si nemyslete, že vás nějak bůhví jak potřebuju - zvládnu to i bez vás..

jenom by mě zajímalo, na co ste tak namyšlení - letenka do londýna stojí asi litr v akci a nepotřebujete víza do UK, takže dostat se tam zvládne úplně každej troll...:)))

a chlubit se fakt nepřijdu, to mě totiž nebaví..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ZZGERO: Za minimalku, nebo skoro minimalku maka v UK 90% Cechu. Lidi, co v Londyne chteji makat jako manager restaurant, duty manager, nebo za bar, nebo na plac, je tolik, ze jim nikdo vic nez tu minimalku davat nemusi. Myslim, ze Dasha, ktera ma s timhle zkusenosti tri prdele, ti jasne vysvetlila, jak to chodi, takze nechapu, proc se o pet prisvevku vys na to ptas znovu. A s timhle pristupem minimalne v tomhle auditku opravdu nepochodis.
    FREELA
    FREELA --- ---
    ZZGERO: hele za vic mi nestojis :) prace v UK je zalozena na referencich y UK. jestli ti tohle ti "vsichni" nerekli, tak vis uplny hovno ty. ale schvalne se sem prijd pochlubit, az se stanes ze dne na den managerem :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    FREELA: hmhmhm, taky ses inteligentně vyjádřil/a...;)
    FREELA
    FREELA --- ---
    ZZGERO: ty mas ode me, ty sracko :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam