• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    CORNELA: Pristi tyden bych ti to dovezl do Brna, ale predpokladam, ze to je nevyhovujici destinace.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    CORNELA: prapcu je milion... treba royal mail uk mail upc atd atd..
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    CORNELA: podle toho jakeho prepravce si zvolis
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    CORNELA: www.bookdepository.co.uk

Maj tam snad vsechno, dobry ceny a postovny zdarma worlwide
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    CORNELA: je to v ramci eu tudiz volny obchod
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    5.1 jedu z CZ do UK (mozna 4.1). Zatim dve mista v aute. Kdyby se chtel nekdo svizt, tak posta. Dik.
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Je tu nejaky vasnivy silnicni cyklista, kdo by chel jet tuhle nedeli na sedesati milovou projizdku na ostrove Wight? Jedu s kolegana z prace s vypadl nam jeden clovek, takze mame k dispozici jedno volny misto;) Vic info v poste.

Wiggle Wight Winter Sportive - UK Cycling Events
    Wiggle Wight Winter Sportive - UK Cycling Events
    http://www.ukcyclingevents.co.uk/events/wiggle-wight-winter-sportive-2012/
    STORM2
    STORM2 --- ---
    jo a jako cukrovi doporucuju ty jejich pie s tou sladkou mince naplni (hrozinky atd). a taky doporucuju vyuzit kazdorocnich 50% slev na hovezi kytu, je z ni vybornej sunday roast anebo nakrajet na platky, do mrazaku a mas na nejakou dobu vystarano co se tyce hovezich kotlet.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    LUCIIE: velkej krocan a bramborovej salat (majonezu zasadne full fat jinak je to o nicem :)
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    Caau, slavim prvni Vánoce v UK.. nemáte někdo osvedčený recepty na Xmass dinner? :]] predem dik..
    SP1T
    SP1T --- ---
    nemam to rad, ale nikdo mi nikdy nevystelil poradne kterej klub je na co, takze zdvojuji:
    [ SP1T @ London cˇek:s) LA GERUNITE ]
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: zkracene jestli niches viza do jini anglosasky zeme nebo pozdejc se vracet do cech tak je ti to k nicemu...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    AKTAJSA: No můj názor je ten, že když si kurz platíš, tak tě to lépe motivuje, navíc výhoda je v tom, že ti to vysvětlej co a jak se používá a kdy a není to jen oposlouchávání lidí, kteří ač angličani leckdy ani neví jak se něco spelluje. No a když už tomu dáš ty prachy a čas a úsilí, tak bych řekla, že napsat si na konci test a mít papír v kapse je jasná volba. (já mám jen FCE, celej kurz směřoval k testu, ale nemusela jsem na něj jít - platil se zvlášť).
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    FOSILIE: DREDIK: No, papír nepotřebuju na shánění práce v Londýně, tu mám. Spíš mě napadlo, že když to bude kurz o papír, bude větší motivace a možná i úroveň. Je to prostě nějakej pevnej cíl. A prostě si řikám, že když už jsem tady, mohl bych se ten jazyk naučit trochu víc než how are you a oh gosh. Takže se prostě snažim najít nejlepší variantu.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    AKTAJSA: Taky si myslim, že papír má význam jen při shánění práci v čr. Tady si tě poslechnou a ví :-) Jinak jediný kdy tady po mně tak nějak chtěli papír, když jsem se tu hlásila na vejšku.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: jestli mas FCE ESOL pro tebe nema smysl... na FCE chodej lidi z ESOL to je v podstate k nicemu jestli chces sehnat praci v Londyne nepotrebujes zadnej papir ze umis anglicky, v podstate k nicemu jestli chces delat care takera nebo prekladace tak to vyznam ma...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SPEEDY: Hele, urcite hlavne kvuli zlepseni jazyka. Akorat me napadlo, ze kdyz uz do toho jdu, nejakej papir by se hodil. Ale kdyz o tom premyslim, asi je to i jedno.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    IM_MORTAL: Takovy ty "krámky" na úschovu zavazadel by mohli mít váhu. Luggage Depot nebo tak nějak se jmenují. Zelený logo :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Poradí někdo, kde v londýně zvážit kufr jinde než na letišti? Bydlíme u kamarádky na koleji a s váhama to tu vypadá bledě....:D
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    AKTAJSA: ESOL (English for Speakers of Other Languages) ma more vyznamu. Z toho odkazu mi vyplyva, ze jejich ESOL kurzy jsou zamereny na certifikaty Skills for Life. Krome toho nabizi pripravne kurzy na FCE a IELTS. Zkousky k temto certifikatum ale nejsou soucasti kurzu.

Zamysli se nad tim, k cemu vlastne chces delat kurz anglictiny. Je to kvuli zlepseni jazyka nebo chces ziskat certifikat. A kdyz certifikat, tak na co jej potrebujes. Tohle je podstatne pri vyberu kurzu a skoly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam