• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    LUKYN: Vyroky typu "nejsem X, ale", za kterejma nasleduje rozhorceny vylev naprosto popirajici tvrzeni, ze autor neni X, jsou nejlepsi.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    jezdim skoro kazdej den nekolik let a mluvim ze zkusenosti - horsi nez pomaly cyklisti sou dementni cyklistky... nejsem sexista ale v londyne se zensky na kole chovaj jako kone s klapkama na ocich - nekoukaj se doleva doprava, kdyz zabocujou proste najednou zahnout a doufaj ze vedle nich nikdo nejede, pomaly cyklisti se daj predjet, ale kdyz predjizdim zensky, objizdim je obloukem protoze se mi uz nekolikrat stalo ze predjizdim holku a ta najednou ubejba pred kanalem a je ji jedno kdo je okolo a pak se jeste rozciluje proc do ni najizdim...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: jj pujdu nejspis dlouho sem nebyo
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SPEEDY: posledni bod je jednoznacne nejhorsi....
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    AMEK: "Pruhy" pro cyklisty jsou dost casto uplne nepouzitelny - sklo, odpadky, kanaly, vymoly, kaluze, nepozorni chodci, zaparkovany auta, pomali cyklisti...
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    AMEK: diky. presne z tohohle mam prave trochu obavu. V Praze jsem taky jezdil, ale mam subjektivni pocit, ze tady to je jeste o stupinek nebezpecnejsi..
    I kdyz v clanku od AKTAJSA: se pise, ze v pohode... :)

AKTAJSA: Mam stejny nazor. Castecne i proto, ze byvam jednim ze spuntaru... :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    BADHORSE: Mno, on to žádnej útok na řidiče neni. To že se na minutu zablokuje doprava, aby se do peletonu (někdy až o několika stovkách cyklistů) nezamotaly auta mi přijde dost rozumný. Řidiči jsou nasraný jen výjimečně a nikdo to nechce. Spíš to beru jako demostraci faktu, že to jde i bez aut.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    AKTAJSA: už jsem to dočetl, dik nechci:) jsem přece jenom i řidič, a tohle se mi nelíbí.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    BADHORSE: Podle mě jo, podrobnosti jsou v textu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    AKTAJSA: neni doufam na stejne bazi jako cykloteroristi v praze?!
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MRIZEK: Tady pár postřehů k cyklistice v Londýně. A doufám, že se někdo chystá na cyklojízdu, po dlouhý době by mohla být za dobrýho počasí, kdyžtak dejde vědět. Můžeme se tam potkat.

http://www.protisedi.cz/article/londynske-oko-cyklondyn
    SP1T
    SP1T --- ---
    AKTAJSA: Nejlevneji asi Bus National Express, paklize nespechas. (Victoria) Jede pres dve hodiny. Da se poridit pod £10. Pak vlak z Victoria (Southern) nebo trochu levnejsi z London Bridge (First Capital Connect), Kdyz koupis s predstihem, da se koupit kolem £20. Mimo spicku kolem £30 zpatecni.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Prosim vás, London - Brighton... na jaky nadrazi mam vyrazit?
    AMEK
    AMEK --- ---
    MRIZEK: Jezdit na kole po Londýně je celkem v pohodě. Nejdřív jsem teda měl pocit, že mě každou chvíli někdo sejme (double-deckery dýchající na záda, míjející tě o 10cm a podobně) ale jakmile si na to zvykneš, tak je to celkem pecka. A navíc to šetří jak čas tak peníze. A na mnoho úsecích jsou bike-lanes. ;-) Ale i tak doporučuju jezdit s přilbou...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    FOSILIE: mobil nooo:)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    BADHORSE: ty býku :-))))
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MRIZEK: jee tam jsem bydlel když jsem býk před lety v londýně jen na letní brigosce. bazény 25m nebo 50 vyjde na stejno. a kola tady mají více cyklostezek jak v cr. pravidla stejná, akorát jezdis na opačné straně
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    BADHORSE: Bydlim ve Walthamstow. O Gumtree jsem uz slysel ve spojeni s bydlenim, ale koukam, ze toho tam je asi vic.. :) A s bazenama, prvni jsem samozrejme zkousel google, ktery mi nasel presne tu adresu od SPEEDY. A taky mi to v okoli naslo spoustu bazenu. Ale bohuzel jsou u me vsechny 25m. Ano, najde to i obecne 10 bazenu 50m, ale s cim mam spis problem, je pak najit cenu vstupu. Hlavne u nejake te GLL organizace... I u ostatnich se mi to moc nedari tedy...Pocitacove gramotny sice jsem, ale nevylucuji, ze je chyba mezi zidli a klavesnici.. :)
    Btw k tomu kolu - nemate s jezdenim nekdo zkusenost? Myslim ohledne "prohozenych" pruhu. Zda se clovek spis driv nezabije.. Diky
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MRIZEK: ve ktere casti bydlis?

kolo na gumtree z druhe ruky..jinak obecne jsou tu nova kola lacnejsi jak v CR, jinak tady u nas Kolem Hanthwortu je bazenu docela kotel.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam