• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    PIETY23: jo ja myslel jako v centru - soho...., ne uplne ceska hospoda, ale ze tam chodit treba polaci hodne...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SEOMAN: bar prague
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    SEOMAN: ceska hospoda na hampstead www.czechoslovak-restaurant.co.uk/ nebo pak U Vrany - to jsou dve co znam ale verim tomu ze jich je vic
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Neznate nejaky podniky kam chodi cesi / polaci ?
    INDYANAS
    INDYANAS --- ---
    Zdar lidi, nechcete v Londyne nekdo zajit na pivo?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    OTAKAR_KUBIN: PAYG se teda moc neorientuju, ale vypada to, ze zaklad je £10 skoro u vsech operatoru a pak zalazi, co vsechno za tech £10 chces mit. Pokud ti jde o data, tak mi pripadne Virgin Mobile jako nejvyhodnejsi.

Sim Only - Pay As You Go - The Carphone Warehouse
    http://www.carphonewarehouse.com/sims/pay-as-you-go/pay-as-you-go-sims
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    prosím, kdybyste byli od té dobroty a mohli mi poradit, jakou prepaid simku si mám koupit na desetidenní návštěvu UK, aby tam byl nějaký minimální internet (stačí třeba 100MB FUP) a měla nejlepší poměr cena/výkon..byl bych vám zavázán, díky
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KOMIX: online je to jednoduchy ale pokud si vydelal vic nez je personal tax allowance tak ti ucetni pomuze snizit kolik zaplatis
    KOMIX
    KOMIX --- ---
    ahoj,neni zde,prosim,nekdo v kontaktu s sikovnym ucetnim,ktery by me 'pichnul' z danemi (self assessment 2012/2013 ) ,nebo me presvedcil ,ze online je to tak jednoduchy,jak to nevydada :) ..v pripade diky .
    CULI
    CULI --- ---
    MIFKAL: jsem objevila ciste necilene nahodou :)

London's best thrift stores - Shopping - Time Out London
    http://www.timeout.com/london/shopping/londons-ten-best-thrift-stores
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Dáte mi prosím doporučení na nějaké dobré (ne drahé) vintage/thrift shopy v Londýně?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    LUUL
    LUUL --- ---
    nazdarek, shanim ridice s vanem na nedeli 8.9. - stehovani veci z N do E1. kdyztak posta prosim. diky!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DREDIK: dikes uz vyreseno pujcovnou po znamosti
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BADHORSE: Mám jednoho Horáka který ho se chci zbavit full suspension akorát by to chtělo novy zadní kolo (bylo odcizeno) ale jezdí to na ne originále můžeme se domluvit jestli chceš pošta....
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: jo no :/
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    SPEEDY: díky za odpověď i tipy;)
    SP1T
    SP1T --- ---
    pujceni kola skoro 2 x tolik co auto? ;0
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    hele dneska v noci pritelkyni ukradli kolo, tak shnaim pujcovnu MTB na vikend, neco jsem nasel ale ceny jako 45£ na den mi prijde jako dost. Mate nekdo zkusenost s nejakou pujcovnou za vic friendly ceny?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    V1TEK: Tak jedina vyhoda ty travel karty s passem je, ze nemusis platit zalohu £5 za oyster, jinak je to standardni tydenni jizdenka na zony 1-6 o £1 levnejsi nez u tfl. South Harrow je zona 5, mimochodem, coz by bylo o neco levnejsi, ale zase musis platit tu zalohu, no. Jinak jestli se ptas, jestli to je verohodny, tak ano, funguje to spolehlive.

Muj top 10 z toho, co nabizi:

1. Thames River Cruise (£17)
    2. HMS Belfast (£13.50)
    3. Tower of London (£19.50)
    4. Kew Gardens (£14.50)
    5. St Paul's Cathedral (£15.50)
    6. Westminster Abbey (£18)
    7. Jason's Original Canal Trip (£9)
    8. Windsor Castle (£17.75)
    9. London Bridge Experience! (£23)
    10. Tower Bridge Exhibition (£8.00)

Do Globe se da v sezone zajit na Shakespeara za £5, lepsi nez prohlidka. Na stadiony je taky lepsi jit na zapas, nez jen na prohlidku, ale to uz se bavime o trochu jinych cenovych kategoriich. Taky doporucuju pohyb po centru na kolech Barclays Cycle Hire http://www.tfl.gov.uk/roadusers/cycling/14808.aspx Stojany jsou vsude a plati se pausal £2 na 24h a vsechny jizdy do 30 minut jsou zdarma. Pak to jde geometrickou radou nahoru (£1 do hodiny, £6 do dvou hodin, £50 do 24 hodin).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam