• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BADHORSE: To Dava smysl hele...

Potrebuju v nejblizsi dobe vystrelit. Mozek z hlavy punk/ techno/ dub nevi nekdo?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DREDIK: asi si chce nechat poradit pri stavbe baraku:D
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    Seoman: Znajdź je na stronie londynek.net ;)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SEOMAN: Co te laka zrovna na polsko cesky spolecnosti??
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    PIETY23: o tomhle vim, tam se chystam nekdy na plzen :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    PIETY23: jo ja myslel jako v centru - soho...., ne uplne ceska hospoda, ale ze tam chodit treba polaci hodne...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SEOMAN: bar prague
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    SEOMAN: ceska hospoda na hampstead www.czechoslovak-restaurant.co.uk/ nebo pak U Vrany - to jsou dve co znam ale verim tomu ze jich je vic
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Neznate nejaky podniky kam chodi cesi / polaci ?
    INDYANAS
    INDYANAS --- ---
    Zdar lidi, nechcete v Londyne nekdo zajit na pivo?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    OTAKAR_KUBIN: PAYG se teda moc neorientuju, ale vypada to, ze zaklad je £10 skoro u vsech operatoru a pak zalazi, co vsechno za tech £10 chces mit. Pokud ti jde o data, tak mi pripadne Virgin Mobile jako nejvyhodnejsi.

Sim Only - Pay As You Go - The Carphone Warehouse
    http://www.carphonewarehouse.com/sims/pay-as-you-go/pay-as-you-go-sims
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    prosím, kdybyste byli od té dobroty a mohli mi poradit, jakou prepaid simku si mám koupit na desetidenní návštěvu UK, aby tam byl nějaký minimální internet (stačí třeba 100MB FUP) a měla nejlepší poměr cena/výkon..byl bych vám zavázán, díky
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KOMIX: online je to jednoduchy ale pokud si vydelal vic nez je personal tax allowance tak ti ucetni pomuze snizit kolik zaplatis
    KOMIX
    KOMIX --- ---
    ahoj,neni zde,prosim,nekdo v kontaktu s sikovnym ucetnim,ktery by me 'pichnul' z danemi (self assessment 2012/2013 ) ,nebo me presvedcil ,ze online je to tak jednoduchy,jak to nevydada :) ..v pripade diky .
    CULI
    CULI --- ---
    MIFKAL: jsem objevila ciste necilene nahodou :)

London's best thrift stores - Shopping - Time Out London
    http://www.timeout.com/london/shopping/londons-ten-best-thrift-stores
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Dáte mi prosím doporučení na nějaké dobré (ne drahé) vintage/thrift shopy v Londýně?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    LUUL
    LUUL --- ---
    nazdarek, shanim ridice s vanem na nedeli 8.9. - stehovani veci z N do E1. kdyztak posta prosim. diky!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DREDIK: dikes uz vyreseno pujcovnou po znamosti
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BADHORSE: Mám jednoho Horáka který ho se chci zbavit full suspension akorát by to chtělo novy zadní kolo (bylo odcizeno) ale jezdí to na ne originále můžeme se domluvit jestli chceš pošta....
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: jo no :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam