• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Možná je to ot tady v té diskuzi, prosím o prominutí, ale tipy na soukromé ubytování či dobrý hostel na 18.4.-21.4.? Pro dva vege psytrance lidi, tj. mně a mého mužíčka? Jsme slušní a milí a nechcem do hotelu:-)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ARCHEEWENA: (mj tez hostel DASHA )
    DASHA
    DASHA --- ---
    v patek 4.4. si po trictvrterocni odmlce zase zahraju v Hootananny Brixton =D

Superhoot presents:
    BRASS FUNKEYS, performing monkey troupe that escaped the New Orleans circus, hitchhiked east in a hot air balloon, landed in the Atlantic and swam ashore in England. Having raided the store room of a colliery band for trombones, trumpets and sousaphones they are now on the loose making funk, reggae, hiphop, thrash, jazz and more +

RETROSPECTIVE FOR LOVE, 7 piece Hip Hop, Neo Soul, Dub band +

JIM & THE HOLLYWOOD KILLERS, soul, jazz, bluesy tales of real London +

burlesque with CHRYS COLUMBINE

+ DJ DASHA FYAH spinning dub, ska, ragga, hiphop, funky house and more!
    (funky house rovnou zapomente! lol =DD Nevim, jak je to napadlo.. =)

Price: FREE b4 10pm, £3 after
    Time: 9pm - 3am
    ID: Entry only with valid ID

http://www.hootanannybrixton.co.uk/
    ARCHEEWENA
    ARCHEEWENA --- ---
    Zdravim, ma nekdo dobry typ na levny hostel v Londyne? Kde si zaplatite za postel nikoliv za pokoj a sdilite s ostatnima nocleh. Nebo kdo vi o nejakym
    Couchsurfing, kde doporucujete hledat ? Diky moc
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    PAZNE: kamaradi se na tuhle oblast specializujou https://www.facebook.com/JumpingAntLimited
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    Taky ted chci pronajim byt/dum ale zajimam se o lokalitu East London Straford, Hackney wick, Mile End.
    OTOXY
    OTOXY --- ---
    Zdravim, hledam ubytovani nebo par lidi kteri by si chteli pronajmout byt/dum v Londyne, nejlepe West London (west kensington, hammersmith, fulham. Ziju tady cca.3roky.
    Dekuji
    KAI
    KAI --- ---
    zamestnavatel po me chce, abych si sama podala danovy priznani za lonsky rok kvuli tomu, ze jsem par mesicu zacatku toho roku pracovala v zahranici a rika, ze musim dolozit vsecky sve zahranicni prijmy. snazim se k tomu vyhledat nejaky informace, ale jsem z toho jelen, netusite nekdo prosim? musim skutecne sama podavat danovy priznani, jestli ano, jak to vyresim a co vsecko k tomu bude potreba? moc dekuju!
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Mam volny listek na Me First and Gimme Gimmes v Shepherds Bush Empire dneska od 19:30. Pokud se chce nekdo pridat, prenecham zdarma.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Tak jsem se prave docetl, ze marketing je veda nezbytna pro spolecnost, toz se omlouvam za svoji vecerni mrzutost :-P

DAWEIS: Muzes se registrovat na https://online.hmrc.gov.uk/login pokud jsi s bernakem jiz komunikoval a mas Unique Taxpayer Reference. Ale to je dobry jen v priade, ze potrebujes resit dane jinak nez jako PAYE. Jinak diky paradoxnimu odporu k centralizovanym databazim (vzhledem k cinnosti GCHQ), nic, co popisujes, neexistuje.
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    SPEEDY: Já taky neříkám nic o tom, co je víc užitečné. Proto jsem taky několikrát tyto pozice popisovala jako takové, které by ten člověk nedělal doma v ČR. A sama jsem v baru kdysi taky pracovala. :)
    THINNA
    THINNA --- ---
    ANNYSEK:...je dost pravdepodobny, ze v oboru marketingu budes zacinat na pozici door to door seller, coz neni uplne medova prace, ale vetsinou pak slibujou rychlej postup, kterej se odviji od tvych schopnosti. Jinak ja tam byla taky bez bojfrenda a dali jsme to ;) a praci ve svym oboru jsem taky nasla a docela rychle, ale nez delat 12/6 a koukat na ty nabubrely ksichty, ktery si honej trika, ega, kariery, skoncila jsme jako ten bartender a bylo mi nejlip...
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    dotaz: Existuje někde na gov.co.uk nebo někde na govermantu NI tracking ??? jako že by si člověk mohl zobrazit svůj "profil" podle svého NI ??? aby třeba čekoval jestli je správná adresa když by mě posílali třeba nějakej dopis vod státu, tax grupa bla bla bla prostě souhrn takle informací ? díky
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    SPEEDY: to jo, proto by všichni měli pracovat jen za barem a recepcí..
    oh wait..
    ANNYSEK: kdo ví jestli za barem někdy nakonec neskončím, ale když dostávám nabídky na práci v londýně tak vždy jen ze svého oboru
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SPEEDY: nehazej vsechny do jednoho pytle...u nas mame docela uzitecny marketaky...co i neco vi
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Ti recepcni a barmani, narozdnil od lidi z marketingu, delaji alespon neco uzitecnyho.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Jo, ted nam ty zmrdi zdrazili libru, tak se to mozna vyplati :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    No, ono taky me pride, ze to neni zadna vyhra tam delat... tam je tak strasne draho, ze proste clovek na tom neni o tolik lip jak tady... navic ty platy nejsou ted buhvijaky, je tam mraky spanelu, portugalcu atd. co doma proste nemaj praci a dou tam delat za mensi prachy ... tak mi to aspon pripada

mluvim o "normalni" praci ( treba v marketingu)
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    ALTOR: Pracuju ve firme, ktera v londyne pobocku ma taky, ale je hrozne malinka, jsou tam snad 2 lidi :) Predtim jsem pracovala ve dvou velkych firmach, kde byla v Londyne velka pobocka, ale nebylo by o moc lehci se tam dostat.
    Tady v cr ted praci urcite menit nechci, jsem tu nove (nedavno mi skoncila zkusebka) a jsem moc spokojena. Delam v online marketingu (performance), takze to je obor, ktery frci kdekoli.
    Ja jsem se ptala spis jen tak informativne, protoze kdyz od nekoho ctu, ze je v Londyne, malokdy dela praci, co by delal v CR. Vetsinou jsou to recepcni, barmani atd. Pokud se teda nejedna zas o ty superuspesne, co jsou vylozene za praci (jako muj pritel). S presunem budu muset nejspis jeste pockat.. Uvidime taky potom, co ho pojedu za chvili poprve navstivit. :)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    ANNYSEK: jedna z nejsnazších cest je začít v Praze pracovat pro nějakou nadnárodní firmu která má pobočku/centrálu v Londýně.. přesun je potom o dost snazší. Ale pokud máš odpovídající vzdělání i praxi a tvůj obor nemá lokální specifikum (aka české právo) tak by hledání nemuselo být tak hrozně těžké.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam