• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    BADHORSE: s Wizzem jsem minulou stredu letela s mistrem Paroubkem a jeho choti... =P =)))

Btw. ten BA tedka celkem prekvapuje! Nekdy vyjsou i levnejc nez nizkonakladovky...
    FREELA
    FREELA --- ---
    ALTOR: ja ted skoro kazdej mesic litam s Wizzem a ty slevy se mi vyplaci.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    BADHORSE: copak o to pošilhával bych rád, ale ten rozdíl ceny je fakt sakra velkej i za cenu toho, že bych to měl o hodinu a půl rychlejší domů z heathrow :(
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ALTOR: v tom pripade bude pro tebe ten wizz dobrej..navic je to na tvou stranu pokud neposilhavas o BA frequent flyeru..ale ten je drahej
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    BADHORSE: ok, díky. jo dlouhodobě to asi nebude udržitelný, ale ted mám pár měsíců kdy budu muset každejch pár týdnů tam a sem
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ALTOR: jo ten se asi vyplati ale po nejake dobe zjistis ze cestovat kazdy mesic je utopie..
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DREDIK: ok, zvažoval jsem jestli koupit ten program u wizzu že dostaneš pár stovek z každýho letu dolů.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    ALTOR: Asi Ryanair je ted nejlevnejsi, ale vsechny nizkonakladovky maj beamed stejny ceny cca 100£ tam a zpet kdyz nebookujes tri mesice dopredu
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    S jakou aerolinkou lítáte pravidelně do Londýna? Pokud budu chtít lítat tak jednou do měsíce tam a zpět nějaký doporučení s kým se to vyplatí?
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: DNESKA V HOOTANANNY!*
    Tady je kdyztak FB odkaz na letak, nemam pristup ke kompu, tak aspon takhle, pardon*

https://m.facebook.com/...27197195192&id=1053450796&set=a.2693187922929.2132330.1053450796&source=46
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DREDIK: Slaba hra. Dej vedet, az si na stole stahne kalhoty s peti dildama v prdeli.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    Whodini - Freaks come out at Night (original)
    https://www.youtube.com/watch?v=JLYC7ltxOrk
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DASHA: no po dvou mesicech mimo londyn to tu nechapu kdyz nekam du parit, prvni party skoncil kamarad s cca peti dildama za pasem, vikend na to si stahnul dobrovolne kalhoty v cesky hospode na stole a minulej tejden viz nize
    SP1T
    SP1T --- ---
    ja tady pocteni taky uz zajimava zkusenost cist muset vice krat
    DASHA
    DASHA --- ---
    DREDIK: " sex na zachode a cernoska co byla chlap" vikend pro tebe zajimava zkusenost, rikas... =D
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AMINETA: My slunickare u nas jime ac o vikendu me prekvapilo jak to umej roztocit na private, sex na zachode a cernoska co byla chlap, trochu vic nez sem cekal na narozeninach psytrance figurky z polska (mozna za to muze hostitel, co posloucha uplne neco jinyho...)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BADHORSE: lide maji tendenci se sdruzovat podle svych zajmu a hodnotonazorove orientace. Nacek bude radsi bdydlet s nackem, sportovec se sportovcem a slunickovec se slunickovcem.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Co ma spolecneho ubytovani a informace ze jste muzatky provozujici vegan psytrance nabozenstvi?
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Možná je to ot tady v té diskuzi, prosím o prominutí, ale tipy na soukromé ubytování či dobrý hostel na 18.4.-21.4.? Pro dva vege psytrance lidi, tj. mně a mého mužíčka? Jsme slušní a milí a nechcem do hotelu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam