• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    FREELA
    FREELA --- ---
    Ja kdyz platim kartou v cechach, tam mi uctujou £2 overseas fee, coz je pruda :) nevim jestli se to deje i naopak
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MARKYYTKA: kartou zaplatis v 95 procenty
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    DRACONICUS: .) platby mam zadarmo a menit chodim v praze do jungmannky, ale necham si klidne poradit :)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MARKYYTKA: Podle toho kde měnit peníze a jaké máš podmínky u banky pro platby v zahraničí.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    BADHORSE: jj, uz jsem to vycetl, skoda, kdybych to vedel driv, nechal bych si to poslat na hotel, ted uz je pozde, ve ctvrtek letim.

Takze asi vemu na co narazim na letisti, nakou Three pre-paid SIMku asi.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    PIERDUS: ta chodi jen postou.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Nevite kde po priletu do Stanstedu sehnat SIMku GiffGaff? Nebo byste doporucili nejakou jinou? Pouze na data, do ipadu. Slysel jsem, ze tam jsou automaty na simky. Diky
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    ahoj, nevite nekdo, jestli je ted lepsi menit libry v Cr nebo platit v UK kartou? diky .)
    KOMIX
    KOMIX --- ---
    cau,nemate prosim zkusenost,nebo.kontakt na nejaky warehouse space/live work unit pro min. dva lidi ,popr. share ..diky ;)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    PIZMA: kdyby tam nelilo celej den možná bych i šel
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    ahoj vsichni

DNES VERNISAZ OD 19:00 v RED GALLERY [3 Rivington Street, London]

vystavuji lidi z trafacky
    WEELA
    WEELA --- ---
    Holoube v pohodě a bez problému. Ale na druhou stranu si to vsechno clovek muže ošefovat sám...
    LINDUSHKA
    LINDUSHKA --- ---
    DASHA: jasně, už jsem našla, děkuju moc
    CERWOZA
    CERWOZA --- ---
    jo a vpoho
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Někdo zkušenosti s panem Holoubkem ??? dobrý , špatný ?
    DASHA
    DASHA --- ---
    LINDUSHKA: skoukni Wizzair, Easyjet a BA.. dojizdim ty bookingy vzdycky skoro cely, vcetne zavazadel, aby se ukazalo, kterej je ve vysledku fakt nejlevnejsi...
    LINDUSHKA
    LINDUSHKA --- ---
    Máte prosím někdo tip na nejlevnější možný letecký low cost do Londýna a zpět? Děkuji!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: kolem 8, ale je to hlavne protoze posloucham a stahuju ze spotify v nejvyssi kvalite..a taky hodne posloucham radio
    SP1T
    SP1T --- ---
    Kolik jste kdo stahnul nejvic dat za mesic? Sledujete to? Obvykle se pres 3GB nedoatnu, takze jsme par let zadny varovani nedostal a zil v domeni, ze to mam neomezeny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam