• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DREDIK
    SPEEDY: Diky. Ctu si vase odpovedi a rikam si proc me posilate do kina, kdyz jsem chtel do divadla. Podivam se na svuj prispevek a tam se ptam kam do kina. Jsem hlupak.

Zkusim to jeste jednou a ptam se tedy kam do mensiho, pratelskeho divadla v 1-2 zone.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    VAVERAK: Na kilburnu je super kino nevim jak uz se jmenuje ale najdes to prez kilburn film fest pratelska atmosfera
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DREDIK: Mohl jsem dodat, ze hledam mista v 1-2 zone metra. Momentalne swiss cottage.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    VAVERAK: Kde bydlis??
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    Ahoj, chtel bych zajit v londyne do kina. Pomalu zacinam smejdit internety a snazim se zjistit co a jak. Moje predstava je neco ve stylu cinoheraku v praze ve smeckach. Neco mensiho, znamy obliceje, fajn atmosfera. Nekdo nejaky napad? Diky
    VIVID
    VIVID --- ---
    FUJI_ITA: Bournemouth he fajn, ale muj tip by byl jet tam v lete kdyz tak alespon 30 stupnu celsia :-)
    Jestli nejses moc zimmomrivej, tak se je to idealni misto na windsurfing - smerem k pristavu je to idealni kombinace dobryho vetru a celkem rovny vody (neopren ti pujci). prochazka po sandbanks pokud se chces pokochat lehce nevkusnou moderni architekturou a peknou plazi. Hengistbury Head pobliz Christchurch Harbour je takova zajimava plazova idylka v lete, ale v mimo sezonu asi bude ta jedina hospudka zavrena. jinak nic moc k videni- jedna zricenina v okoli (Corfe Castle) a spousta duchodcu.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    byl jste nekdo někdy v Bournmouthu? sehnal jsem nakonec velmi levne hotel a jedeme tam na víkend, tak budu rád za tipy
    SPECULARIS
    SPECULARIS --- ---
    Tipy na nějaký trochu míň mainstream podniky? Báry s live music, trochu underground (či industrial mimo centrum) nebo nějaký zajímavý art prostory?
    Díky, možná to tu už zaznělo, ale furt jsou nový věci a čtou to jiný lidi a tak;)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Ahoj moje holka je v Londyne na au-pair, chystam se ji navstivit s tim ze ubytko v Londyne mam apriory po kamosich (panimama neprijima navstevy pres noc) ale planujem jet na víkend nekam mimo Londyn, napada me Liverpool Manchester a pod. máte nekdo tip kam se da rozume dojet vlakem stoji to za navstevu (cely vikend bude co delat) a da se tam sehnat nocleh za rozumne penize?
    predem diky
    EM303
    EM303 --- ---
    zdravím, pokouším se rozject auditko o možnostech ubytování.
    Doufám, že se tady najdou lidi, kteří by mohli zásadně přispět:)
    [ Hotely/Motely/Pensiony/Accommodation ]
    MOKLAT
    MOKLAT --- ---
    měl by někdo doporučení co v Londýně určitě neminout? Třeba nějakou stránku, kde je to nějak přehledně všechny historický zajímavosti a muzea, který stojí za to. á propós nějakej tip jak se dostat levně z letiště stansted na metro asi na to nejbižší v Eppingu.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NE7RA: jo
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ahoj vespolek, rad bych se ujistil - je mozne vycestovat do Britanie pouze na obcanku?
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    Chystá se někdo během (koncem) Října autem Londýn-Praha (ČR)? Kdyžtak pošta plz, díky...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DRACONICUS: Tak zde jsou zkušenosti. Krátký nízký transit. Pár škrábanců. Přebrání proběhlo úplně v klidu. Zapsaly se předešlá poškození, vypsaly papíry, předaly klíče a vyrazilo se na cestu. Navrácení v podobném duchu. Nic se nehrotilo. Takže s nimi spokojenost.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DASHA: SP1T: Tak jsem nakonec zkusil 1st City rental. Mají pobočku hned u Charlie Brown's Roundabout, což je pro mne jen dolů z kopce. Komplet cena £95 (čistě na víkend zvedají všichni nehorázně cenu). Pak poreferuji jak to dopadlo.
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T: akorat jsem s nim vic jak rok nemluvila, takze by chtelo, aby mu treba tady DRACONICUS brnknul a zjistil, co a jak.. =)
    Kdo by to chtel prubnout, pls dejte vedet a poslu vam na nej cislo (ja jsem v CR)

SP1T
    SP1T --- ---
    DRACONICUS: v h&m nakupuje manzelka, ja myslel H&H van rental :)
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: takovej kontakt se rozhodne hodi, sem s nim, nejlepe na nastenku + pripadne podrobnosti

DRACONICUS: pujcuji vetsinou od zabehlychpujcoven jako europecar, enterprise, h&m. z levnych jsem byl u ACE van rental.

Rozhodni se vicemene podle ceny a zjisti, kolik je pojisteni, resp. snizeni odpovednosti. Vetsinou je to z £1000 (podle typu / velikosti) na £150 za skoro stejnou cenu na den jako samotny pujceni. (takze vysledna cena je tak trochu skryta)

Osobne si to vzdy davam, za ten risk to nestoji
    DASHA
    DASHA --- ---
    DRACONICUS: kamarad pronajima sebe s dodavkou, chces kontakt? =)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Salve děcka. Snažím se najít pronájem dodávky na stěhování na víkend (sobota a neděle). Máte nějaká doporučení a čemu se vyhnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam