• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    vracim se zpet ke svemu (VAVERAK) dotazu s odpovedi. treba se to nekomu hodi.

vyskrtal jsem vetsi divadla a snazil se vybrat neco mensiho. jelikoz ve vetsine fringe divadel toho zrovna moc nehrali zustal jsem u southwark playhouse. pekne zazemi. jeden mensi (cca 50 mist) a jeden vetsi sal (nevim nebyl jsem tam). bar - toceny pivo, jidlo (burrito, salaty, panniny,...). piti si muzete vzit s sebou do salu. mila obsluha a fajn atmosfera si jit jenom tak sednout na drink. videli jsme saxon court. vtipna hra situovana do obdobi par let zpatky, kdy se projevila ekonomicka krize. hodne sprostych slov. nebylo to super dobry, ale zprijemnilo nam to vecer. listky £18 dospely/£16 student.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    HELLO, sorry za spam, ale tohle je celkem urgent! Kdyby mel nekdo zajem ci o nekom vedel, tak prosim sup sup do posty. Dekuju.

We are looking for an experienced Accountancy Company or Accountant on Contract base to manage all tax related matters for a small Limited Company based in East London. We are online based retailer of downloadable digital 3D models and 3D Printing accessories.

The job must be organised in your office or at your working space, as all information needed are available through email or electronic data devices.

Strong knowledge of PayPal, Amazon and eBay financial transactions, fees and taxes is essential.​​

WHAT WE EXPECT:

Accountancy work
    Preparation of the statutory full and abbreviated accounts for the year end and arranging submission to Companies House.
    Preparation of ixbrl document, including detailed profit and loss account, for HMRC purposes via tagging.

Corporation taxation work
    Preparation of corporation tax computations, capital allowance computations and tax return, CT600 for the year end and arranging submission to Inland Revenue.
    Advising of liabilities arising therefrom as they fall due.

VAT Returns
    Quarterly book keeping and VAT returns preparation and submission.

Payroll Monthly
    Processing and reporting for 2 directors

Personal Tax Return
    Preparation and submission of personal tax returns for the period to 5 April.
    P11D form.

Company Secretarial
    Compliance company secretarial matters would be beneficial.
    Please reply with your fees proposals which are negotiable based on the specific amount of work, all necessarily documentation and paperwork will be provided for detailed fee budged if we decide whether you or your may be suitable for the opportunity advertised.

Please send the fee proposal as an attachment to your email!

We expect to see some information about your usual work and related references.
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    JOSEF_MASOPUST: doporucuju https://giffgaff.com/ 1gb za 7.5
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    byl jsem teďka na tři dny v Londýně a v lednu pojedu zase. chci se zeptat, jestli byste neporadili nějakou simku s nějakym datovým připojením, volání ani nepotřebuju :) stačí 1Gb, ale 2Gb nepohrdnu, díky
    MOKLAT
    MOKLAT --- ---
    Ubytoval jsem se v hostelu Northfields. Na základě informací z netu chtěli platit kartou, když jsem dorazil chtěli platit cash a když kartou tak 5% navíc (to bych si bejval sehnal cash za lepší kurz než nabízí moje banka) za 4lůžkový pokoj na 11 dní jsem platil 715liber. Hostel je hned naproti stanice metra. Kuchyň je dobře vybavená včetně příborů. Nikdo nás nerušil. Lednice byla na pokoji. V pokoji byl stůl ale jen 1 židle (4lůžkový pokoj).wifi skoro vůbec nešla. Postele strašně vrzali. Pro 4lůžkový pokoj jenom 1 klíč. plesnivý sprchy, špinavý záchody - na nich občas nebyl toaleťák. Prach na skříních už když jsme přijeli. Hostel otevřený 24h denně
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---
    Zdravim, mam poptavku - kamaradka leti 19.11. do Londyna na studijni kurz a hleda ubytko blizko Richmondu. Pokud byste meli nejake tipy budu rada. Dekuji
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ALTOR: pak stoji za to i projet Costwolds (ne zrovna v tomhle rocnim obdobi) a zapichnout to ve Stratford upon Avon, kde jsou pekny hospody a Shakespeare.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    FUJI_ITA: ja mam rad oxford
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DREDIK
    SPEEDY: Diky. Ctu si vase odpovedi a rikam si proc me posilate do kina, kdyz jsem chtel do divadla. Podivam se na svuj prispevek a tam se ptam kam do kina. Jsem hlupak.

Zkusim to jeste jednou a ptam se tedy kam do mensiho, pratelskeho divadla v 1-2 zone.
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    FUJI_ITA: souhlasim s Vivid Bournemouth je super v lete ,ale krom toho bych vzpomenul na vylet do Poole a pak na trajekt na Studland and Godlingston Heath National Nature a pak se da na Old Harry Rocks.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    VIVID: :) na surfing to moc nevidim, mesto jako takovy tedy nuda? no budem tam dva dny takze nejaky relativni chozeni obed a kafe snad najdem
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VAVERAK: Sice nevim, co je cinoherak, ale v Londyne je toho tuny. Mrkni sem: http://www.independentcinemaoffice.org.uk/resources/cinemas/london Dredik ma nejspis na mysli Tricycle Theatre.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    VAVERAK: Na kilburnu je super kino nevim jak uz se jmenuje ale najdes to prez kilburn film fest pratelska atmosfera
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DREDIK: Mohl jsem dodat, ze hledam mista v 1-2 zone metra. Momentalne swiss cottage.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    VAVERAK: Kde bydlis??
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    Ahoj, chtel bych zajit v londyne do kina. Pomalu zacinam smejdit internety a snazim se zjistit co a jak. Moje predstava je neco ve stylu cinoheraku v praze ve smeckach. Neco mensiho, znamy obliceje, fajn atmosfera. Nekdo nejaky napad? Diky
    VIVID
    VIVID --- ---
    FUJI_ITA: Bournemouth he fajn, ale muj tip by byl jet tam v lete kdyz tak alespon 30 stupnu celsia :-)
    Jestli nejses moc zimmomrivej, tak se je to idealni misto na windsurfing - smerem k pristavu je to idealni kombinace dobryho vetru a celkem rovny vody (neopren ti pujci). prochazka po sandbanks pokud se chces pokochat lehce nevkusnou moderni architekturou a peknou plazi. Hengistbury Head pobliz Christchurch Harbour je takova zajimava plazova idylka v lete, ale v mimo sezonu asi bude ta jedina hospudka zavrena. jinak nic moc k videni- jedna zricenina v okoli (Corfe Castle) a spousta duchodcu.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    byl jste nekdo někdy v Bournmouthu? sehnal jsem nakonec velmi levne hotel a jedeme tam na víkend, tak budu rád za tipy
    SPECULARIS
    SPECULARIS --- ---
    Tipy na nějaký trochu míň mainstream podniky? Báry s live music, trochu underground (či industrial mimo centrum) nebo nějaký zajímavý art prostory?
    Díky, možná to tu už zaznělo, ale furt jsou nový věci a čtou to jiný lidi a tak;)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Ahoj moje holka je v Londyne na au-pair, chystam se ji navstivit s tim ze ubytko v Londyne mam apriory po kamosich (panimama neprijima navstevy pres noc) ale planujem jet na víkend nekam mimo Londyn, napada me Liverpool Manchester a pod. máte nekdo tip kam se da rozume dojet vlakem stoji to za navstevu (cely vikend bude co delat) a da se tam sehnat nocleh za rozumne penize?
    predem diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam