DAWEIS: Jinat abych dokončil svůj příběh:
Potom co se dali věci do pohybu , já vyměnil zámek, podvodníci nic netušili, asi 3x mi dohromady volali ale řešili se mnou jen to co sem s nima řešil před tím , tzn ten boiler a pračku , snažil sem se je vůbec nijak neupozornit co se děje , klidnej hlas , normál přístup , no a asi po týdnu cca k nám přišel týpek z agentůry a že máme jít do officu.
Tak sme s holkama vyrazili, byly takové rozhořčené , protože sem jim vysvětlil v jaké jsou situaci, a to mi agentůra řekla , že až vyměním zámek , nemám jim dávat klíče, protože tam skvotujou a nejsou tam legálně , což je nasralo ještě víc , jedna se z toho chudák málem zhroutila , a ještě k tomu sme objevili inzerát , den starý , kde týpek pronajímal ty dva pokoje , tvl a ještě v tom inzerátu zas lhal.
Vopravdu co tohle bylo za idioty, já si říkal aby nebyly členem nějaký organizace , a teď mi to připadá , že ty byly fakt ještě větší idioti než sem si myslel. Né jen že ten svůj "plán" ani pořádně nedomysleli, hlavně jim to nedalo vůbec nic , maj z toho průser jak barák, provedení bylo absolutně amatérský, možná tak , nápad & myšlenka byla dobrá.
No a tak sme došli do kanclu a kdo tam nebyl , jeden z těch podvodníků, zas ta podle mě "volavka" ten druhej do toho kanclu ani jednou ani nepáchl.
To ste měli vidět :D :D :D dostal hroznou , ALE TÍM MYSLIM HROZNOU !!!! holky na něj hleděli pohledem umři, dva ty úředníci mu tam dávali hroznou čočku co vše se teď může stát :D a pak se nás zeptali kolik přesně sme těmhle podvodníkům zaplatili. a my že 3x(560x3)=5040,- a ta úřednice že má čas do 6ti to transfernout na firemní účet jinak že jdou s policajtama do TESCA kde pracuje a čau , dostává OKAMŽITEJ vyhazov a zápis do dokumentů. Hele ale to neni všechno to nejlepší je že se nesmí k nemovitosti ani přiblížit , jak to říkala, cross walk , nebo tak, tak že hned volaj policajty, že pokud se pokusí dostat do bytu , okamžitě policajti, pokud se mě pokusí jakkoliv ohrožovat na veřejnosti , ZAS POLICAJTI :D
no jak byl tmavší , tak byl bílej jak stěna a odešel. já se pak dozvěděl že Umbrella neposkytuje nemovitosti a byty zařízené, takže mi došlo, že pokud nezaplatí CELOU dlužnou částku , získal sem pračku, sporák, další lednici , mikrovlnku & rychlovarnou konvici :D :D :D
Dnes volali že se máme zítra zastavit že obdrželi něco , ale že to nejspíš nebude vše , a to co dostali se mezi nás tři rozdělí rovným dílem .
Tak to vypadá že sem měl celkem kliku, holky lehce zabrečeli ale tak zkušenost :D a ty dva volové, dávám jim tak rok, maximálně dva než za tim katrem skončej :D