• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DRACONICUS: Mimochodem sehnat neco za rozumnou cenu je nadlidskej ukol
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MAJKLP: A gumtree, zoopla, rightmove apod? Pripadně kontaktovat přímo realitky?
    MAJKLP
    MAJKLP --- ---
    o práci mi nejde, tu si sehnat dokážu sám, jde jen o to bydlení...
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    SP1T: hele má kontakti na gastro oblast
    SP1T
    SP1T --- ---
    DAWEIS: Ja cekal ze to bude spis v £ nez Kc. Tak to neni celkem spatny. Jeste tedy prozrad, co to bylo za praci co jis hledal?
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    SP1T: zaplatíš mu na účet asi 800 bo 600 korun nějak tak
    SP1T
    SP1T --- ---
    DAWEIS: jaky jsou podminky zprostredkovani prace?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DAWEIS: no ty brdo...tak aspon neco..:)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    DAWEIS: Jinat abych dokončil svůj příběh:

Potom co se dali věci do pohybu , já vyměnil zámek, podvodníci nic netušili, asi 3x mi dohromady volali ale řešili se mnou jen to co sem s nima řešil před tím , tzn ten boiler a pračku , snažil sem se je vůbec nijak neupozornit co se děje , klidnej hlas , normál přístup , no a asi po týdnu cca k nám přišel týpek z agentůry a že máme jít do officu.

Tak sme s holkama vyrazili, byly takové rozhořčené , protože sem jim vysvětlil v jaké jsou situaci, a to mi agentůra řekla , že až vyměním zámek , nemám jim dávat klíče, protože tam skvotujou a nejsou tam legálně , což je nasralo ještě víc , jedna se z toho chudák málem zhroutila , a ještě k tomu sme objevili inzerát , den starý , kde týpek pronajímal ty dva pokoje , tvl a ještě v tom inzerátu zas lhal.
    Vopravdu co tohle bylo za idioty, já si říkal aby nebyly členem nějaký organizace , a teď mi to připadá , že ty byly fakt ještě větší idioti než sem si myslel. Né jen že ten svůj "plán" ani pořádně nedomysleli, hlavně jim to nedalo vůbec nic , maj z toho průser jak barák, provedení bylo absolutně amatérský, možná tak , nápad & myšlenka byla dobrá.
    No a tak sme došli do kanclu a kdo tam nebyl , jeden z těch podvodníků, zas ta podle mě "volavka" ten druhej do toho kanclu ani jednou ani nepáchl.
    To ste měli vidět :D :D :D dostal hroznou , ALE TÍM MYSLIM HROZNOU !!!! holky na něj hleděli pohledem umři, dva ty úředníci mu tam dávali hroznou čočku co vše se teď může stát :D a pak se nás zeptali kolik přesně sme těmhle podvodníkům zaplatili. a my že 3x(560x3)=5040,- a ta úřednice že má čas do 6ti to transfernout na firemní účet jinak že jdou s policajtama do TESCA kde pracuje a čau , dostává OKAMŽITEJ vyhazov a zápis do dokumentů. Hele ale to neni všechno to nejlepší je že se nesmí k nemovitosti ani přiblížit , jak to říkala, cross walk , nebo tak, tak že hned volaj policajty, že pokud se pokusí dostat do bytu , okamžitě policajti, pokud se mě pokusí jakkoliv ohrožovat na veřejnosti , ZAS POLICAJTI :D
    no jak byl tmavší , tak byl bílej jak stěna a odešel. já se pak dozvěděl že Umbrella neposkytuje nemovitosti a byty zařízené, takže mi došlo, že pokud nezaplatí CELOU dlužnou částku , získal sem pračku, sporák, další lednici , mikrovlnku & rychlovarnou konvici :D :D :D
    Dnes volali že se máme zítra zastavit že obdrželi něco , ale že to nejspíš nebude vše , a to co dostali se mezi nás tři rozdělí rovným dílem .
    Tak to vypadá že sem měl celkem kliku, holky lehce zabrečeli ale tak zkušenost :D a ty dva volové, dávám jim tak rok, maximálně dva než za tim katrem skončej :D
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    MAJKLP: znám a mám s ním dobré zkušenosti, opravdu co se týká práce , dokáže pomoct , opravdu dva dny mi furt zvonil telefon a na mail za týden přišlo 80 pozvánek na interwiev.
    Ale bydlení ideálně gumtree , sparerooms.co.uk .
    BTW já mám teď prázdnej byt s dvouma volnýma pokojema. Platim za něj 850,- měsíčně :D vyhrál sem boj co je popsán níže . Ale je to bydlení tak na rok , za rok se budova bourá
    MAJKLP
    MAJKLP --- ---
    Zdravim, chystáme se s kamarádem po Novém roce odjet na nějaký čas do Londýna a momentálně sháníme ubytování. Narazili jsme na jistého Josefa Holoubka, který, jak jsem po přečtění pár diskuzí pracuje pro Bohemia World Trading ltd., nabízí zajištění práce, CV apod. ( o což nám až tak nejde )
    Ptám se proto, jestli vy nebo někdo z Vašich známých má s tímto člověkem vlastní zkušenost? (hlavně s tím ubytkem) Díky
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DAWEIS: BADHORSE: A co jsem se tak v poslední době bavil s lidma z councilu, tak Barnet, Enfield a Redbridge docela po subletting jdou. Přeji pevné nervy.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DAWEIS: trpka zkusenost
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Chtěl bych se jen podělit a přitom varovat před podvodníkama s bytama .

Zrovna sem uprostřed boje s dvouma podvodníky , co se vydávali za pracovníky společnosti Umbrella Guardians a jeli druhý pronájem s Barner Houses .

Já sem se naštěstí oštítoval přímím kontraktem s Umbrelou protože sem jim odmítal dát víc jak 90 liber na holding dep, a všechno ostatní až uvidim papíry. Díky tomu si kucí vykopali hrob protože sice mě drželi v nevědomosti asi půl měsíce , s tím že mi zatajili pár stránek faktické smlouvy, naštěstí ale společnost měla originál v pořádku, kde se lišili, ceny , pak totální nezájem o to co se tu děje , a od sousedky jsem zjistil že objekt je určen k demolici což pro mě byla docela nová zpráva ( celkem supr ani né po měsíci bydlení se dozvědět že se barák bude bourat ) a poslední kapkou bylo že mi oba dali jiné číslo účtu ( své osobní ) .

Začal jsem pátrat a zjistil sem že jde o podvod, zjistil sem že druhý pronájem státních bytů které jsou oproti cenám na trhu o poznání levnější je ilegální a porušení zákona. Potom sem nevěděl jestli v tom ta agentůra nejede taky ( takovej hezkej daňovej podvod na nemovitostech co maj do roka zmizet z povrchu zemského proč né ). Napsal sem teda na head office Umbrella Guardians že bydlim na 77 Marriots Close a že sem se dozvěděl že se to má bourat bo co , a že bych se potřeboval osobně zkontaktovat s někým z agentůry a vyřešit pár věcí, a psal sem na London Borough of Barnet jak to je s tím bouráním .
    Barnet mi odpověděl že všem dali už vědět , že bych to měl jako legální okupant barnet house vědět a že pokud né tak že můžu být v budoucnu kontaktován Barnet House a poslali mi v příloze vyhlášku a schválení územních úprav v oblasti West Hendonu projednávané už X let.
    Díky tomu sem měl první důkaz , pak sem dostal tu ohoblenou smlouvu od těch podvodníků což byla druhá věc a jako poslední když sem to ukázal v tý agentůře zjistil sem že ty lidi pro ně vůbec nepracujou. Celá kancelář tam začla běhat zjiš´tovat co vše je zaplacené a co né , pak hledali jejich složky apod.

já měnim zítra zámek , a jdu do kanclu zjistit co se bude dít dál. Naposled sme projednávali s agentůrou že zavoláme do jejich zaměstnání a oznámíme tam že jejich staff spáchal podvod a že žádáme jejich okamžité propuštění, dnes sem objevil na Gumtree inzerát vložen včera kde znova pronajímají tenhle byt !!!!!!

V závěru,
    v tomto 3 pokojovém bytě za 850 měsíčně s 500 depozitem na osobu sme zaplatili já a dvě studentky ( které byly naivní a naletěli a neměli vůbec žádný papír ) 5000,- liber z čehož já sem na tom ztratil přeplatek na nájmu a nějaký drobný což dává cca 500 liber , depozit naštěstí ty podvodníci zaplatili , ten můj protože bez depozitu bych nemohl mít ten papír co mám . A naštěstí neshrábli všechny peníze ale zaplatili nájem té agentůře. takže nejvíc okradli holky které se musí vystěhovat , nemají depozity a ztratili 3x560 každá cca . Agentůra jim nechce dát smlouvu protože nemají práci a jsou tu ilegálně vlastně .
    Takže pozor na podvodníky , nikdy nikomu nic nedávat , vždy si hlídat dokumenty, a prověřovat jestli lidé jsou opravdu tím kým trdí. Holky se snad ponaučili , bez peněz , bez práce , s školou na krku, na ulici a nic z těch peněz neuvidí. Já se aspoň nemusím bát o ten depozit. Vždy ověřovat z vlastních zdrojů, mít vlastní důkazy o které se opřít. Být opatrný. Nejednat zbrkle ale kroky pořádně promýšlet. Stačí jeden blbý telefonát nebo vykecat druhé straně nechtěně co by neměla vědět a hned to může změnit otáčky celé situvace.

Doufám že jsem svojí nedávnou zkušeností aspoň upozornil , a přeji vám ať se vám nestane to co mě

VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    vracim se zpet ke svemu (VAVERAK) dotazu s odpovedi. treba se to nekomu hodi.

vyskrtal jsem vetsi divadla a snazil se vybrat neco mensiho. jelikoz ve vetsine fringe divadel toho zrovna moc nehrali zustal jsem u southwark playhouse. pekne zazemi. jeden mensi (cca 50 mist) a jeden vetsi sal (nevim nebyl jsem tam). bar - toceny pivo, jidlo (burrito, salaty, panniny,...). piti si muzete vzit s sebou do salu. mila obsluha a fajn atmosfera si jit jenom tak sednout na drink. videli jsme saxon court. vtipna hra situovana do obdobi par let zpatky, kdy se projevila ekonomicka krize. hodne sprostych slov. nebylo to super dobry, ale zprijemnilo nam to vecer. listky £18 dospely/£16 student.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    HELLO, sorry za spam, ale tohle je celkem urgent! Kdyby mel nekdo zajem ci o nekom vedel, tak prosim sup sup do posty. Dekuju.

We are looking for an experienced Accountancy Company or Accountant on Contract base to manage all tax related matters for a small Limited Company based in East London. We are online based retailer of downloadable digital 3D models and 3D Printing accessories.

The job must be organised in your office or at your working space, as all information needed are available through email or electronic data devices.

Strong knowledge of PayPal, Amazon and eBay financial transactions, fees and taxes is essential.​​

WHAT WE EXPECT:

Accountancy work
    Preparation of the statutory full and abbreviated accounts for the year end and arranging submission to Companies House.
    Preparation of ixbrl document, including detailed profit and loss account, for HMRC purposes via tagging.

Corporation taxation work
    Preparation of corporation tax computations, capital allowance computations and tax return, CT600 for the year end and arranging submission to Inland Revenue.
    Advising of liabilities arising therefrom as they fall due.

VAT Returns
    Quarterly book keeping and VAT returns preparation and submission.

Payroll Monthly
    Processing and reporting for 2 directors

Personal Tax Return
    Preparation and submission of personal tax returns for the period to 5 April.
    P11D form.

Company Secretarial
    Compliance company secretarial matters would be beneficial.
    Please reply with your fees proposals which are negotiable based on the specific amount of work, all necessarily documentation and paperwork will be provided for detailed fee budged if we decide whether you or your may be suitable for the opportunity advertised.

Please send the fee proposal as an attachment to your email!

We expect to see some information about your usual work and related references.
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    JOSEF_MASOPUST: doporucuju https://giffgaff.com/ 1gb za 7.5
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    byl jsem teďka na tři dny v Londýně a v lednu pojedu zase. chci se zeptat, jestli byste neporadili nějakou simku s nějakym datovým připojením, volání ani nepotřebuju :) stačí 1Gb, ale 2Gb nepohrdnu, díky
    MOKLAT
    MOKLAT --- ---
    Ubytoval jsem se v hostelu Northfields. Na základě informací z netu chtěli platit kartou, když jsem dorazil chtěli platit cash a když kartou tak 5% navíc (to bych si bejval sehnal cash za lepší kurz než nabízí moje banka) za 4lůžkový pokoj na 11 dní jsem platil 715liber. Hostel je hned naproti stanice metra. Kuchyň je dobře vybavená včetně příborů. Nikdo nás nerušil. Lednice byla na pokoji. V pokoji byl stůl ale jen 1 židle (4lůžkový pokoj).wifi skoro vůbec nešla. Postele strašně vrzali. Pro 4lůžkový pokoj jenom 1 klíč. plesnivý sprchy, špinavý záchody - na nich občas nebyl toaleťák. Prach na skříních už když jsme přijeli. Hostel otevřený 24h denně
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---
    Zdravim, mam poptavku - kamaradka leti 19.11. do Londyna na studijni kurz a hleda ubytko blizko Richmondu. Pokud byste meli nejake tipy budu rada. Dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam