• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    LUIS_: a taky ve ktery zone londyna se ta "rozumna cena" nachazi...
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    DREDIK: Co to v Londýně znamená "za rozumnou cenu"?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SP1T: z novinek rozsek sem si levou ruku, kdyz sem pasoval 2 piva prez plot, uz mesic sedim doma naprdeli a totalne plonk
    DASHA
    DASHA --- ---
    =D
    SP1T
    SP1T --- ---
    DREDIK: proste Dredikova klasika. To by mohl byt i nazev knihy, kterou se rozhodnes jednou doufam napsat. Byla by skoda, kdyby se to nedostalo dal nez nyx :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DASHA: mouzna neumim shanet bydleni v londyne btw DAWEIS prisel nedavno s docela slusnym pribehem o podvodech v bydleni, ja tu bydlel treba od prvniho dne ve vlastnim ale byla to svabarna, stenicarna mysarna, varic me chtel zabit a kdyz prisli mrazy tak se vysral boiler
    DASHA
    DASHA --- ---
    DREDIK: ve tvym pripade se mi vsechno zda ponekud nestandardni... Se vzdycky tesim, s cim zas prijdes.. =D
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DREDIK: Občas se zadaří. První byt během týdne. Druhý jsme sehnali až po půl roce.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DRACONICUS: Mimochodem sehnat neco za rozumnou cenu je nadlidskej ukol
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MAJKLP: A gumtree, zoopla, rightmove apod? Pripadně kontaktovat přímo realitky?
    MAJKLP
    MAJKLP --- ---
    o práci mi nejde, tu si sehnat dokážu sám, jde jen o to bydlení...
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    SP1T: hele má kontakti na gastro oblast
    SP1T
    SP1T --- ---
    DAWEIS: Ja cekal ze to bude spis v £ nez Kc. Tak to neni celkem spatny. Jeste tedy prozrad, co to bylo za praci co jis hledal?
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    SP1T: zaplatíš mu na účet asi 800 bo 600 korun nějak tak
    SP1T
    SP1T --- ---
    DAWEIS: jaky jsou podminky zprostredkovani prace?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DAWEIS: no ty brdo...tak aspon neco..:)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    DAWEIS: Jinat abych dokončil svůj příběh:

Potom co se dali věci do pohybu , já vyměnil zámek, podvodníci nic netušili, asi 3x mi dohromady volali ale řešili se mnou jen to co sem s nima řešil před tím , tzn ten boiler a pračku , snažil sem se je vůbec nijak neupozornit co se děje , klidnej hlas , normál přístup , no a asi po týdnu cca k nám přišel týpek z agentůry a že máme jít do officu.

Tak sme s holkama vyrazili, byly takové rozhořčené , protože sem jim vysvětlil v jaké jsou situaci, a to mi agentůra řekla , že až vyměním zámek , nemám jim dávat klíče, protože tam skvotujou a nejsou tam legálně , což je nasralo ještě víc , jedna se z toho chudák málem zhroutila , a ještě k tomu sme objevili inzerát , den starý , kde týpek pronajímal ty dva pokoje , tvl a ještě v tom inzerátu zas lhal.
    Vopravdu co tohle bylo za idioty, já si říkal aby nebyly členem nějaký organizace , a teď mi to připadá , že ty byly fakt ještě větší idioti než sem si myslel. Né jen že ten svůj "plán" ani pořádně nedomysleli, hlavně jim to nedalo vůbec nic , maj z toho průser jak barák, provedení bylo absolutně amatérský, možná tak , nápad & myšlenka byla dobrá.
    No a tak sme došli do kanclu a kdo tam nebyl , jeden z těch podvodníků, zas ta podle mě "volavka" ten druhej do toho kanclu ani jednou ani nepáchl.
    To ste měli vidět :D :D :D dostal hroznou , ALE TÍM MYSLIM HROZNOU !!!! holky na něj hleděli pohledem umři, dva ty úředníci mu tam dávali hroznou čočku co vše se teď může stát :D a pak se nás zeptali kolik přesně sme těmhle podvodníkům zaplatili. a my že 3x(560x3)=5040,- a ta úřednice že má čas do 6ti to transfernout na firemní účet jinak že jdou s policajtama do TESCA kde pracuje a čau , dostává OKAMŽITEJ vyhazov a zápis do dokumentů. Hele ale to neni všechno to nejlepší je že se nesmí k nemovitosti ani přiblížit , jak to říkala, cross walk , nebo tak, tak že hned volaj policajty, že pokud se pokusí dostat do bytu , okamžitě policajti, pokud se mě pokusí jakkoliv ohrožovat na veřejnosti , ZAS POLICAJTI :D
    no jak byl tmavší , tak byl bílej jak stěna a odešel. já se pak dozvěděl že Umbrella neposkytuje nemovitosti a byty zařízené, takže mi došlo, že pokud nezaplatí CELOU dlužnou částku , získal sem pračku, sporák, další lednici , mikrovlnku & rychlovarnou konvici :D :D :D
    Dnes volali že se máme zítra zastavit že obdrželi něco , ale že to nejspíš nebude vše , a to co dostali se mezi nás tři rozdělí rovným dílem .
    Tak to vypadá že sem měl celkem kliku, holky lehce zabrečeli ale tak zkušenost :D a ty dva volové, dávám jim tak rok, maximálně dva než za tim katrem skončej :D
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    MAJKLP: znám a mám s ním dobré zkušenosti, opravdu co se týká práce , dokáže pomoct , opravdu dva dny mi furt zvonil telefon a na mail za týden přišlo 80 pozvánek na interwiev.
    Ale bydlení ideálně gumtree , sparerooms.co.uk .
    BTW já mám teď prázdnej byt s dvouma volnýma pokojema. Platim za něj 850,- měsíčně :D vyhrál sem boj co je popsán níže . Ale je to bydlení tak na rok , za rok se budova bourá
    MAJKLP
    MAJKLP --- ---
    Zdravim, chystáme se s kamarádem po Novém roce odjet na nějaký čas do Londýna a momentálně sháníme ubytování. Narazili jsme na jistého Josefa Holoubka, který, jak jsem po přečtění pár diskuzí pracuje pro Bohemia World Trading ltd., nabízí zajištění práce, CV apod. ( o což nám až tak nejde )
    Ptám se proto, jestli vy nebo někdo z Vašich známých má s tímto člověkem vlastní zkušenost? (hlavně s tím ubytkem) Díky
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DAWEIS: BADHORSE: A co jsem se tak v poslední době bavil s lidma z councilu, tak Barnet, Enfield a Redbridge docela po subletting jdou. Přeji pevné nervy.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DAWEIS: trpka zkusenost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam