• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Trochu z jiného soudku - přijedou mi sem kamarádi na návštěvu a chtěli by vědět, kde se člověk může ve městě přes den levně najíst. Já vůbec netuším, protože jím jenom v práci a do hospod skoro nechodím. Fast foody jsou tu levnější/dražší než v ČR? Jako nejlepší možnost se mi zdají sendviče v supermarketech. Co myslíte?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Muj 3. londonsky vylet do roka je tu.. =)

http://www.hootanannybrixton.co.uk/...n-drumma-neon-saints-brass-band-barefoot-bandit-pc-ninja-tune/

Sobota 28/11/2015
    Superhoot presents a Saint Andrews Night Special with CLANN AN DRUMMA, tribal band from Glasgow, Scotland.
    Their music involves Highland bagpipes with a twist of tribal drumming to get the blood stirrin’. They have brought Scottish tribal music to worldwide audiences. Their albums all hold a place in the Celtic Hall of Fame. Get your kilt on, show stopping performance, this is where to celebrate Saint Andrews’ night. +

NEON SAINTS BRASS BAND inspired by New Orleans, a 12-piece carnival, popping up at street parties, festival stages and Youtube channels worldwide. Combining soul, hip-hop brass and a willingness to fit too many musicians on too small of a stage, you literally can’t miss them — It’s a brass epidemic and the only cure is more cowbell. +

THE BAREFOOT BANDIT a reggae/dub band based in Devon. Their sound mixes catchy melodies with exciting rhythms, creating a combination of roots reggae and deep dark dub.+

DASHA FYAH mixing hiphop, funky vibes, dub & big bassy party classics!

FREE before 10pm, £4 after
    9pm - 3am

(jako vzdycky hraju cca 9-9.45, pak mezi kapelama a po posledni kapele mash-up do zaviracky.. =) )
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    414 je podle me shit
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    JOHNNY: dikes za radu, ale uz sem neco nasel https://www.facebook.com/events/959086477513702/
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    TEKLAC: Zkus the egg... Je to vic techno, ale ne uplne underground
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    CAU,
    za dva tydny jedu na prodlouzeny vykend za kamosem do londyna, on tam je par mesicu.
    Prosim vas o radu, kam mam zajit do poradneho andros techno klubu?
    Nasel sem jako nejvhodnejsi: Lightbox, Nest, Tipsy Dalston a 414, ale to jsou spise vic do house music
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WASHO23: imho spokojenost. Nepostrádáme nic. A marmeládky byly velikosti capucínků do kávy, žádná sedmička ultradrahé biomarmošky:)))
    Ted mi došlo - jsem na bookingu vyplnil hodnocení londýnského hotelu a po odeslání zjistil, že jsem to poslal na hotel v Lutonu. Tak jsem mailnul na booking, že dočlo k chybě, at to stronujou. Odpověděli česky v mailu, že není problém. Tak možná volal někdo i kvůli tomu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BRUKEV: tcheshi no... :D mě takhle jednou rozesmáli jedni češi, který se celejch 10 dnů pobytu v B&B kde makám ničeho ani nedotkli (konvice, skleničky, čaje, kafe, čokolády,..) a po tom co odjeli tam nezůstal ani cukřík :DDD to už jsem si řikal že je fakt nemoc..
    ale teda nevolali jsme jim :D
    (jestli jste nezapomněli něco na pokoji - ? nebo nějaký sondování spokojenosti)
    DASHA
    DASHA --- ---
    lol
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DASHA: ok. Nejspíš na nás prasklo, že jsme si od snídaně v jednom hotelu odnesli dvě marmelády navíc:)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    BRUKEV: z googlu: Address: Compass House 80 Newmarket Road Cambridge CB5 8DZ. Telephone: 0208 612 8000, booking dot com
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Akce Londýn zjevně pokračuje. Dnes jsem nestihnul vzít hovor z čísla +442086128000, což je UK.
    Nechce se mi volat zpět a marně přemýšlím, kdo by mi z UK volal. Nějaké údaje jsem vyplňoval v jednom z hotelů, kde jsem spal. Ale jeho číslo na booking se neshoduje z číslem, které mi volalo.
    A sere mě to, bo mi to vrtá v hlavě.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak premiera v Londýně za náma. Dobrý to bylo, už se těším na repete.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    vybiral sem z automatu, nevim jak jmenoval ale z 100 liber mi cs nauctovali 4115 kc..s tim ze v anglii ani bankomaty co s nima maji smlouvu nemaji.platba kartou byla v pohode bez poplatku
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    WASHO23: Jestli si pamatuji dobře, tak otcovi naúčtovali před pár lety (cca 3) za platbu kartou na Ukrajině. Také žáleží, co má za podmínky k účtu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRACONICUS: to se ale týká vybírání cash ne? nikoliv platby kartou. když jsem kdysi ČS měl, za platbu v zahraničí mi nikdy nic neúčtovali a kurz nebyl nějak hroznej. byla zrovna asi jediná věc se kterou jsem u nich byl spokojen - cca 5 let z5
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    DASHA: R_G: Spořka měla cca 3% z částky jako bonus k mizernému kurzu.
    DASHA
    DASHA --- ---
    .. takze urcite brat taky v potaz, BRUKEV ..
    R_G
    R_G --- ---
    DASHA: Hlavne u anglickych (ale i francouzskych) bank, u ceskych to je vetsinou bez poplatku, problem je jen v ne moc vyhodnem kurzu.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    DASHA: To záleží na tvý bance. Tratíš akorát něco málo na kurzovým převodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam