• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Na Lutonu sou ctecky na oyster - fakt tam nejde jet na to ?
    Listek stoji asi 15,70 tusim jinak...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ....ach jo :-)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    F99: Vlak z Liverpool Street na Luton nejezdi. Musis metrem na St. Pancras a pak teprve vlakem. Porad nejlepsi volba. Jen si dej pozor, at koupis jizdenku, ktera pokryva rovnez bus z Luton Airport Parkway na letiste.
    F99
    F99 --- ---
    diky moc vsem za informace... koukam na easybus.com a na dane datum (posledni kvetnova streda vecer) mi to ani spoj z Liverpool street na Luton nenabizi... nehlede na ty uvedene informace o nizke spolehlivosti..
    Ostatni bus spoje jsou fajn, ale odjizdi z jinych mist jako Victoria apod.. a hlavne ty doporucovane (greenline) jsou okolo 10 liber, a jedou cca hodinu a pul.... tzn. vzhledem k casovymu presu mi asi prijde lepsi vyhodit 15 liber za vlak liverpool street-luton, ktery jede 50 minut..

kazdopadne diky moc!
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    DECOMPOSE: Vsak rikam, Greenline z Viktorky jedine!
    VRAN
    VRAN --- ---
    Na Luton jsme jezdívali buď EasyBusem (kvalita postupně klesala) nebo National Express (převzali některé spoje Easybusu). Po dosti špatných zkušenostech s Terravision se jim vyhnout.
    DECOMPOSE
    DECOMPOSE --- ---
    Ten Easybus spoj z Liverpool Street na Luton je dle me zkusenosti dost na prd. Poprve, kdyz jsem tim jel, tak to bylo prebookovane a snazili se do toho minibusu nacpat vice lidi, nez tam melo byt. Podruhe pritelkyne musela svolat ostatni lidi, co cekali na zastavce, a jeli Uberem, protoze ten autobus proste neprijel. Kdyz si jeste vzpomenu, jak jsem pred par lety jel z Baker Street na Luton, ukazal jsem ridici listek (protoze na busu nebylo napsane, kam jede) a dostal jsem se na Stansted, tak musim rict, ze jsem s tou spolecnosti skoncil.
    Radsi se projedu na Marble Arch a na Luton pojedu National Expressem.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    F99: http://www.easybus.com/en/ vždycky používám tuhle stránku a v cajku, žádný problém, snad i přestali jezdit těma pošahanýma minibusama, vždycky jsem si dala rezervu takovou, že nebyl problém, vlak je strašně pohodlný, ale 2 lb vs 16 a víc je prostě pro mne někdy rozdíl
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    F99: Neposlouchej Seomana, vus jede z Viktorky, bookovani posledne kdyz jsem potreboval fungovalo, mozna jsi na nejake obsolete webovce, hledej jinou webstranku. Neni tonsnad Green Line, nebo tak nejak. Jeden smer koupenej online a s oredstihem je cca £10. Vlak stoji cca dvojnasobek, a jeste musis od vlaku budem nebo tagem a platit i za ten bude, Greenline te doveze az k odletovy hale. Dej si dost rezervu, M1 byva zasekana a s autobusem narozdilnod vlaku je riziko fatalniho zpozdeni vysoke. Ja jel kdysi vlakem, ale ted pokud jsem potreboval, tak bus jedine. Ale uz dost dlouho jsem nepotreboval :-).
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Autobus se mozna vyplati jedine na Stansted, jinak vlakem.... i na luton uz se da jen na contactless asi za 8£ takze fakt nema cenu se srat s autobusem....
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    F99: asi bych se presunul na kings cross/st pancras a jel odtud vlakem do lutonu a pak jen shuttlem primo na letiste
    F99
    F99 --- ---
    Ahoj, prosimvas mam dotaz - v ramci navratu z londyna se potrebuju v kvetnu dostat z Liverpool Street na Luton .. a krome vlaku mi internet hlasi, ze funguje i Easybus... ale ten web pusobi dost zastarale, bez funkcni rezervace - tak nevim, jestli to jeste jezdi.. tzn. dotaz: funguje autobus Liverpool Street - Luton? A v jakych cca intervalech + jestlize pojedu tak okolo seste hodiny odpoledne, nebude to znamenat jasnou zacpu a casove problemy?

diky moc!
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    decka co tento tyden, nejaka zajimava akce v Londyne, kam se chystate?
    SP1T
    SP1T --- ---
    PFAUST: napiš sem co Tě zajímá a uvidíme...
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, chystám jeden text o NHS. Mohl by se se mnou někdo z vás podělit o zkušenosti s britským zdravotnictvím. stačí napsat do pošty. zaslal bych konkrétně, co mne zajímá. děkuji.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    SMETI: Uber + metro?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    SMETI: Tak jedine vlakem, na Liverpool st. a pak metrem
    SMETI
    SMETI --- ---
    ahoj, nekdo pls nejakej lepsi (mozna trosku rychlejsi) tip na transfer ze Stanstedu do centra, idealne pobliz Earls Court nez easybus ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam