• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    Man holds onto pint while fleeing London Bridge terror attack | Metro News
    http://metro.co.uk/...le-fleeing-terror-attack-becomes-symbol-of-london-spirit-6683304/?ito=facebook
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    SM3: tak v tescu maj svůj tescomobil :) lebara simku maj skoro v každý trafice. za mě celkem v pohodě (ikdyž nemaj buhvíjaký pokrytí mimo města, ale to asi holt jsem rozmazlenej z čech) jen teda když se něco posere tak jejich customer service je úplně nahovno. ale ono se nic nějak nesere. za rok a čtvrt jsem potřeboval něco řešit jednou..
    SM3
    SM3 --- ---
    Doporucite nejakou predplacenou SIM na data? Neco jako Lebara UK, tu jsem kupoval jak v D tak DK a vzdy v pohode. Kde po ni koukat, benzinky/tabaky? V Tescu jsem nic nevidel nebo jsem slepy? :)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    F99: Existuji 'advance' ceny listku - pokud kupujes doststecne dopredu, muze to byt o dost levnejsi.
    F99
    F99 --- ---
    dik!
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    F99: Prijdes, koupis listek v automati nebo u prepazky, drepnes si do vlaku a jedes. Muzes klidne i online ale je to jedno
    F99
    F99 --- ---
    Dík.. muj výchozí bod je Liverpool street, resp dům hned vedle.. tzn vidím to tak, že pěšky na Farringdon a pak vlakem na Luton.. teď ještě jestli je potřeba ten vlak předem rezervovat? Dík moc všem ještě jednou
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    F99: Ani na Farringdon vlak z Liverpool Street nejezdi. Trainline nabizi prestup metro - > vlak. Pesky jit samozrejme muzes, je to zhruba 2km, pokud znas cestu. Predpokladam ale, ze Liverpool Station neni tvuj vychozi bod. Rekni nam, od kud jedes, treba na Liverpool Street ani nemusis.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    F99: Vlaknje rozhodne jistejsi nez bus. M1 muze bejt zavrena kvuli nehode i ve 2 rano, nemluve o zacpach atp.
    F99
    F99 --- ---
    zdravim jeste jednou a zas diky za odpovedi... padlo tady ale, ze z liverpool street se na Luton nedostanu vlakem... mozna ne primo, ale viz https://www.thetrainline.com/ - s prestupem na Farringdon station.. resp. nebo muzu na Farringon dojit pesky.. tzn. podle me pokud holt neresim cenu, tak nejspolehlivejsi je tenhle vlak ne?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    F99: Uz bohuzel nefunguje.. driv jsem s nim jezdil taky.. ted je nutny prejet bliz k hlavnim linkam
    DASHA
    DASHA --- ---
    F99: ja vzdycky jezdim busem National Express a jsem spokojena.. Jsou spolehlivi a profi a po Londyne si muzes vybrat misto odjezdu/prijezdu, ktery ti vyhovuje nejlip..
    Jedna cesta muze vyjit i 6 liber, co ted tak koukam na strankach..
    http://coach.nationalexpress.com/
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    SPEEDY: sou to picusove, znarodnit vsecko
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SEOMAN: Protoze mely byt v provozu od 2015, ale TfL, DfT a Thameslink se nedokazou dohodnout kdo, jak a kolik.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    SPEEDY: tak proc tam sou ty ctecky ?

tak aspon sem si to nekupoval zbytecne, sem byl pak nasranej kdyz sem to videl :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Na Lutonu sou ctecky na oyster - fakt tam nejde jet na to ?
    Listek stoji asi 15,70 tusim jinak...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ....ach jo :-)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    F99: Vlak z Liverpool Street na Luton nejezdi. Musis metrem na St. Pancras a pak teprve vlakem. Porad nejlepsi volba. Jen si dej pozor, at koupis jizdenku, ktera pokryva rovnez bus z Luton Airport Parkway na letiste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam