• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    "Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroys information, and religion destroys spirituallity."

    - Michael Ellner
    ADAM_KADMON
    ADAM_KADMON --- ---
    říkáte, co si nemyslíte
    a myslíte jak nevěříte,
    a proto žijete v klecích.

    kin dza dza (parafráze)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Smrt nas nemuze rozhazet. Je to jako kdyz si zujes botu, ktera je ti moc tesna.

    - Ram Dass
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    "Takto podáno,vypadá chování té ženy (co nedávno porodila osmerčata) opravdu nezodpovědně. Jenže naše úvaha nezapočítává, co ví jen ona: životní hodnoty, prožitky štěstí, zoufalství, smyslu a naplnění života a mnoho jiného, co s prostou užitečností a rozumností nemá nic společného. Připomíná mi to "test", co koluje na internetu: Pokud víte, že těhotná žena, která už má osm dětí, dvě slepé, dvě hluché a jedno mentálně retardované, má syfilidu, doporučili byste jí potrat? Přemýšlejte a mezitím si přečtěte další otázku: Volí se vrcholný politik a Váš hlas může rozhodnout o vítězství jednoho z kandidátů. Kandidát A je spojován s nečestnými politiky, často konzultuje svá rozhodnutí s astrology, má dvě milenky, neustále kouří a denně vypije osm až deset martini. Kandidát B byl dvakrát vyhozen z úřadu, spí až do oběda, na vysoké škole užíval opium a vypije čtvrt lahve whisky každé odpoledne. Kandidát C je vyznamenaný válečný hrdina, vegetarián, nekouří, pije jen příležitostně a nikdy nepodvedl svou manželku. Kterého z nich si vyberete? Pomůcka: A je Franklin D. Roosevelt, B je Winston Churchill a C je Adolf Hitler. A mimochodem - pokud Vaše odpověď na první otázku (zda by syfilitická žena s osmi problémovými dětmi měla jít místo devátého na interrupci) byla ANO, tak jste právě zabili Beethovena. Tolik k americké matce samoživitelce se šesti dětmi bez vlastního bytu, jež se dala uměle oplodnit a porodila osmerčata. Bůh suď."
    Cyril Hoschl
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Jestli muzu neco doporucit co se hodne hodi do tohodle audit tak je to Anime serie Paranoia Agent. Jo, na zacatku to vypada docela normalne ale v pulce to dostane takovy koule...

    http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Paranoia+Agent

    Je to od Satoshi Kon kterej napsal Paprika, Millenium Agent, Perfect Blue atd. On hrozne rad pise veci kde subjektivni realita interaktuje s realitou. Podle meho nazoru Paranoia Agent je jeho nejlepsi dilo. Ma to jenom 13 dilu.
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    STRYX: Silenej film. Totalne silenej film. Videl jsem to v kine na floride kdy jsou sami duchodci. Kdyz jsem vstal ze zidle abych odesel na konci tak jsem jsi vsim ze 90% kina bylo nad 65 let a vsechni jenom sedeli s otevrenou pusou. Do ted ten film nechapu, je to investice se na to kouknout ale stoji to za to.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Poněvadž součástí milované ženy se stalo všechno, co je na světě krásného, jste najednou odhodláni dělat vše, co lze na světě dělat krásného.

    Stendahl 1783-1842

    Když se milujeme, není nic lepšího dávat než, pořád dávat, život, myšlenky, tělo, všechno, co člověk má, a cítit, že dávám, a všechno vsadit na to, abych mohl dávat stále víc.

    Guy de Maupassant 1850-1893
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Good judgement comes from experience, and experience comes from bad judgement.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    "When one man, for whatever reason, has an opportunity to lead an extraordinary life, he has no right to keep it to himself."

    J. Y. Cousteau
    [ DRAGON @ CITATY ... aneb veci, ktere vam pomohly otevrit oci ... ]
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Takovej anti-psychedelic meme: http://www.youtube.com/watch?v=WSpUaTPKkCk
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Známá anekdota o Nielsu Bohrovi vyjadřuje tutéž myšlenku. Když jeden překvapený kolega, který byl na návštěvě u Bohra, zahlédl nade dveřmi jeho domu podkovu, prohlásil, že nevěří, že to dokáže dům uchránit před zlými duchy. Bohr mu odvětil: „Já také ne, ale slyšel jsem, že to funguje, i když tomu člověk nevěří!“
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    It's not what you don't know that hurts. What hurts is the stuff you do know that ain't so. - Will Rogers
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    1. Unconscious Incompetence - this is the stage where you don't know that you don't know
    2. Conscious Incompetence - this is the stage that you KNOW YOU DON'T KNOW
    3. Conscious Competence - this is when you know that you know, but you have to consciously think about it
    4. Unconscious Competence - this is when it is second nature ; this is when the information is part of you; this is when you know it just as easily as you know your own name; this is when it is fully internalized and is just automatic.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam