• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    ASAFA: doporučuji nenenávidět, maximálně ignorovat
    ----
    Pokud se někdo z nás dožije 100 let, nechť si z prdele vymyslí falešné důvody, jak se toho věku dožít, aby tím zblbnul lidi, co tomu uvěří.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Vždycky jsem nenáviděl ploty, myslel jsem si ze jsem sám:)

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    CRS: zaslechnuto vcera pred galerii, kde byla vernisaz
    "..Užijte si zbytek života"
    CRS
    CRS --- ---
    Říci „Užijte si příštích 24 hodin“ je víceméně stejné jako „Přeji vám hezký den“ a dokonce je ještě vřelejší než „Užijte si zbytek večera“, ale z nějakého důvodu zní vágně zlověstně.
    ZURG
    ZURG --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    Jde o psychedelické vzory, tak se nedivte, že se opakují v různých variantách, případně se prolínajících s jinými vzory.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    GEN_IO: Je to z autobiografický knížky o depresi, zajímavý čtení, celkově to pak ale vyznívá trochu jinak. Ne tolik jako revolta ale z čeho všeho může mít strach člověk trpící stavama panický deprese .)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    GEN_IO: Takže mi nepřijde špatné tyhle jednoduché pravdy neustále recyklovat a připomínat. Jsou to ty kruhy (kola) která tou svou nekonečnou cyklickou podstatou pohání ty spirály života. Život není kruh. Ale jeho pohonné jednotky by se tak chápat daly ;)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ARGANNAH: Tak ano. Ale návody samotné na to jak realitu (z)měnit jsou lidem k ničemu, pokud si neuvědomují, že je něco "špatně". Takže tlačit neustále povědomí o tom, jak svět funguje je jako základní vzdělání. Teda dle mého skromného názoru. Já mám třeba dvě děti, školáka a předškoláka. a vidím, jak velmi jednoduché je jedince stáhnout do pasti realitu pouze konzumovat. Velmi lehce se chytají do neštěstí. Čistý konzum, když to sem někdy přirozeně bohužel procesně sklouzne, nevytváří prakticky vůbec žádné uspokojení.. V tomto bodě vznikají signály Tvořit tvořit tvořit. Cokoliv to je jedno. A pak nepotřebují prakticky vůbec nic nebo velmi málo. A tak si o tom i povídáme a připomínáme si jak štěstí funguje a kde šťastný život vzniká ;) ohm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam