• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    Dnes jsem někoho předběhl při příjezdu na jeho pruh silnice. Když se o chvíli později dostal vedle mě, místo vztyčeného prostředníčku mi ukázal palec dolů. Nevím proč, ale bolelo to víc.
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    DIGGLER
    DIGGLER --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    Deepness Of The Fry
    https://vimeo.com/316988518

    MTO
    MTO --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    "Tvůj vnitřní život se na úkor vnějšího neobohatí, naopak zchudne. Když nežiješ navenek, pak nebudeš uvnitř bohatším, pouze přetíženým. To není k prospěchu a je to začátek utrpení. Stejně tak tvůj vnější život nezbohatne na účet vnitřního, nýbrž bude jen chudším a nuznějším. Rovnováha nachází cestu. Jestliže se ti nepřihodí žádné vnější dobrodružství, nepřihodí se ti ani žádné vnitřní. O dobrodružství se stará ta část, kterou přebíráš od ďábla, právě ona radost. Přitom najdeš svou spodní i horní hranici. Své hranice potřebuješ znát. Když je neznáš, zabíháš do umělých mezí svých mylných představ a očekávání svých blízkých. Tvůj život však jen stěží může být brzděn umělými omezeními. Život chce takové bariéry přeskočit a ty kvůli nim nebudeš sám se sebou zajedno. Tyto bariéry nejsou tvýi skutečnými hranicemi, ale svévolným omezením, které ti působí zbytečné násilí. Proto se pokus najít své skutečné hranice. Člověk je nepozná předem, ale uvidí a pochopí je až v okamžiku, kdy jich dosáhl. Ale i to se ti přihodí pouze tehdy, pokud jsi v rovnováze. Bez rovnováhy ze svých hranic vypadneš, aniž by sis všiml, jak se to stalo. Rovnováhy dosáhneš jedině tím, že budeš živit svůj protiklad. To se ti z hloubi duše příčí, protože to není hrdinské."

    (C. G. Jung - Červená kniha)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    "Kdykoliv budeš mít možnost mluvit s ďáblem, pak s ním vážně promluv. Je to koneckonců tvůj ďábel. Přijmout ďábla neznamená přejít k němu, jinak se jim člověk stane. Spíše to znamená - domluvit se. Díky tomu ztratí ďábel trochu půdy pod nohama a ty také. A tak je to zřejmě správně. Když jsem viděl, že ďábel je i radostí, nejraději bych s ním uzavřel dohodu. Ale s radostí nemůžeš uzavřít dohodu, protože ti hned zase vyprchá. Nemůžeš chytit svého ďábla. To, že to nejde, patří k jeho podstatě. Pokud by se chytit nechal, pak by byl hloupý a ty bys nic nezískal, když bys měl ještě jednoho hloupého ďábla. On se vždy pokouší naříznout větev, na které sedíš. To je užitečné a chrání to před usnutím a s tím spojenými neřestmi. Tím příjmeš své jiné hledisko. Že má radost v sobě zlo zjistíš, když se za ní poženeš, protože pak skončíš u slasti a od té v pekle, ve svém osobním pekle. "

    (C. G. Jung - Červená kniha)
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    "You cannot stay on the summit forever, you have to come down. So why bother in the first place? Just this - what is above knows what is below, but what is below does not know what is above, Always take note of difficulties along the way. For as you go up, you can observe them. Coming down, you will no longer see them."

    (BJNilsen - Massif Trophies)
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    It took time. So who do you trust and how can you grow it?
    Why Trust Is Worth It
    https://www.youtube.com/watch?v=cWypWe9UAhQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam