• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Posts

    To, že se jim vaše příspěvky nelíbí, neznamená, že je nevidí. Pokračujte v zasévání semínek. Jejich podvědomí je vzhůru, i když jejich vědomí spí.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ZURG: k přemítání na toto téma doporučuji tuto knihu:
    https://www.databazeknih.cz/knihy/dobraci-od-prirody-29348
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    tbodgyxlu4011 — ImgBB
    it's easy
    ZURG
    ZURG --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Dovolím si nadnést otázku, jež zní, proč tedy ale takové věci dělám/e? (Ve smyslu záměru, účelu, spíše než důvodu, příčiny.)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    When you neglect your own welfare in seeking the welfare of the children, you leave the children a bad inheritance, a very bad impression of the past. If you torture yourself in order to produce something for the children, you give them the picture of a tortured life.

    Therefore away with all that.

    If you are always preparing for the happiness of the children, you don't know how to look after your own happiness, nor do the children learn how to look after theirs. They in turn may go on to prepare for the happiness of your grandchildren, and the grandchildren for the great-grandchildren, and so happiness is always somewhere in the future.
    You think happiness is something to be attained in the future, that you cannot attain it, but your children will have it. So you fill your life with ambitions for that kingdom to come and it never does. Every generation is doing something towards it. They all torture themselves in order that the children shall attain it, but the children grow up and are the same fools we are.

    Try to make it here and now, for yourself. That is good teaching. Then the children will try to make it here and now for themselves - then it can come into the real world. Don't be unnatural and seek happiness in the next generations. If you are too concerned about your children and grandchildren, you simply burden them with the debts you have contracted. While if you contract no debts, if you live simply and make yourselves as happy as possible, you leave the best of conditions to your children. At all events, you leave a good example of how to take care of themselves. If the parents can take care of themselves, the children will also. They will not be looking for the happiness of the grandchildren, but will do what is necessary to have a reasonable amount of happiness themselves.

    C. G. Jung - Seminar on Nietzsche's Zarathustra
    CRS
    CRS --- ---
    Někteří lidé jsou tak chudí, že jediné, co mají, jsou peníze.
    —Bob Marley
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    I když sejdete z cesty, přesto ve vás obyčejně zůstane spousta předsudků, idiosynkrezí, identifikací a preferencí, které poskytují útěchu a sebeurčení vaší osobnosti či egu. Žádné myšlence nikdy plně neporozumíte, jestliže neporozumíte podmínkám, za nichž je pravdivá. Podobně nemůžete tvrdit, že vládnete osobností, jestliže jí nedokážete libovolně změnit nebo se jí zbavit.

    Prokletí je metoda uplatňovaná na sobě samém. Jezte všechny možné odporné věci, dokud se vám z nich nepřestane dělat špatně. Přijímejte vše, co normálně odmítáte. Postavte se v myšlenkách, slovech i činech do rozporu s vašimi nejposvátnějšími principy. Nakonec budete muset přihlížet ztrátě či putrefakci každé věci, kterou jste milovali. Musíte si uvědomit nestálost a podmíněnost všech existujících věcí. Prozkoumejte všechno, čemu věříte, co si myslíte a co zastáváte, a odřízněte to.

    Osobnost, tato pohodlná maska, dostane políček do tváře. Oči jsou oslepovány pojmem "já". Lidská duše se stává triviální směsicí banalit, s nimiž se ztotožňujeme. Nejuctívanější principy jsou tou největší lží. "Myslím, tudíž jsem." Ale kdo je to "já"? Čím více přemýšlíte, tím více se "já" uzavírá. Myslíte si, že když spíte, tak je vaše "já" oslepeno. Intelekt je meč a jeho úkol spočívá v obraně proti ztotožnění se všemi těmi jevy, s nimiž se setkáváte. Nejsilnější mysli se upínají k nejmenšímu počtu pevných principů. Nejčistší pohled je z vrcholku hory vašich mrtvých "já".

    Peter J. Carroll - Liber Null
    CRS
    CRS --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CRS: a jak si myslíš, že vypadaj cizozemský rozmnožovací orgány, he!
    CRS
    CRS --- ---
    tohle dost vypovídá o tom, jak se my lidi ve srovnání s ostatními chováme...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    MEZZANA: Když ti cestou ke kopírce dojde, ze ten microdosing jeste nemas tak podchycenej jak sis myslel...
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    ládováni paklu A4 do kopírky už nikdy nebude to samé..

    Metric Paper
    https://youtu.be/pUF5esTscZI
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam