• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    ALARIK: Zarezervovano
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Praha 6, 3d tistena forma na sadrove kvetinace... Par kvetinacu jsem v ni odlil, ale chce to navoskovat a dost zrucnost vyndat je z formy neposkozene. Dale nevyuziju, takze rad poslu dal za cenu materialu (100kč).

Asi takhle vypadaji kvetinace (neni soucasti nabidky):

ALARIK
    ALARIK --- ---
    Daruji pro zmenu tentokrat tohle houpaci kresilko i s polstarem. Stav uplne v pohode, polstar taky jak novej, skoro nepouzivany.

Budem radi za odvoz plus treba flaska nejakyho sladkyho bilyho z Lidlu v ramci pravidel klubu.

Obec Čestín, okr. Kutná Hora.

Kdyztak vic info v SZ

SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Dalsi long shot, ale nema nekdo na pujceni rotoped? Naordinoval mi ho doktor na kolena. Jen do pulky prosince, pak stejne jedu pryc.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Koupila jsem si dve tyhle mekky ortezy ve spatny velikosti (3). Jsou uplne novy. Vymenim idealne za dve podobny o cislo vetsi, ale to je trochu long shot, takze klidne swapnu za neco dobryho k jidlu/piti. Vrsovice.

M2DM3A
    M2DM3A --- ---
    Nevali se nekomu doma skladaci kočárek?předem dik.
    Pošta
    IDLE
    IDLE --- ---
    Pár hraček pro batolata. Stavebnice vlevo jsou Mega Bloks, ještě dvakrát větší modul bez Duplo.
    Za nic, předání v Praze na Proseku.

_
    IDLE
    IDLE --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vazeni, nenadbyva nekomu hra nebo jakekoliv rozsireni hry Dixit? Klidne i nad ramec klubu.
    Diky
    K179
    K179 --- ---
    Ahoj, dobrý den,
    kompletně odešel můj starý smartphone, nemáte někdo dočasnou náhradu, které se chcete zbavit? V jakémkoli stavu, jen funkční volání a připojení na net. Nejlépe za odvoz.
    Dejte vědět, díky moc.
    VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Kytara stará dřevěná, chybí pohyblivá kobylka, ale dá se udělat, ptala jsem se v hudebninach a není problém... že strany trochu slepovaná před lety ale drží perfektne jen je potřeba ta kobylka...
    Řepy, zítra celý den nebo po domluvě...
    150,- Kč

VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Tašku Tommy Hilfinger kožená přes rameno, námořnická modrá, příjemná, nošená ale dobrý stav, měkká kůže....150,- Kč ....Praha Řepy zítra nebo po domluve

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Za dvě hodiny začíná v Lucerně vyprodaný koncert Kosheen. Mám k dispozici tři lístky v celkové hodnotě 2800,-. Budu ráda, když je někdo využije. Kdyby se mi aspon symbolická částka vrátila, tak budu rada, ale primárně mě víc potěší, když je někdo využije.
    UZEL
    UZEL --- ---
    daruju hraci desku, ovalného tvaru, na poker...dost velka, nutny vlastni odvoz, do osobaku se nevejde
    vice posta
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    LUCKY_MAN: Stále k dispozici:

Zbytky z tiskárny/parciální lakovny.
    Role nějaké fólie, mléčné i čiré, vhodné na krytí třeba při malování, nebo na umělecké/scénografické použití (vhodné i na zpětnou projekci apod.).
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    LUCKY_MAN: kanystry 5l a 10l stále k dispozici
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NELLAS: Nyxí rada, protože svoje zarážky nedám: Maj je v obchodech s korálkama po třeba dvaceti kusech, nebo ti je daj v obchodech, kde prodávaj autorskou bižu (třeba Fifle v Holešovicích).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam