Praha za "odjezd" a třeba opět nějaký pivní speciál a já nevím, co
ale přál bych mu ještě nějaký pestrý život
je to "dědeček" s příběhem. dostal jsem ho v 9 třídě na ZŠ za "vyznamenání" (psal se rok 1996) - máma jakožto prognostik špatně zaprognózovala, protože já měl jako disortografik vždy 3 alespoň z češtiny a brácha - dvojče - na svém 8 letém gymnáziu vždy nafasoval nějaou dvojku, a slíbila, že já za vyznamenání a on za samé jedničky, dostaneme kolo (nikdy nás takhle "nemotivovala" a co vám budu povídat zpětně to vidím, jako dost nespravedlivé (a brácha, který nakonec jednu nebo dvě dvojky měl, to považoval za nespravedlivé asi ihned). a tak jsem vyrazil do žitné a koupil si tam tehdy asi za 14000,- toto žihadlo
jestli znáte koncept théseovy lodi, tak vězte, že to je trochu théseovo kolo a kromě rámu a řidítek a brzd už asi nic není původní. před asi 14 lety (sic!) došlo k výměně osazení a před pár lety ještě k výměně sedla.
upřímně se přiznám, že nevím, kolikátka to je, ale na mých +- 190cm je malé
stav odpovídá věku (jak mému, tak kola). údržba poslední léta velmi sporadická -
rozhodně je potřeba okamžité doplnění "brzdových špalků" vzadu - poslední dobou už jsem mám pocit moc nebrzdil
důvod prodeje: koupil jsem si poprvé v životě sám kolo
mimochodem samolepla je nějaká cyklojízda kolem roku 2008
kole bude čistší než je na fotofgrafii