• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    WTK
    WTK --- ---
    stara kredenc, funkcni ale obouchana.. dobra tak max do dilny. rozmery kolem 180x180x60.. kdyby se nekomu hodila a usetril mi cestu na sbernak, tak je k vyzvednuti u hradcansky do pristiho vikendu:)
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Nechtěl by někdo tady tuhle dětskou postýlku s matrací?
    My jsme upgradovali na patro, tak může do světa.
    Jak je vidět na fotce, jsou k tomu ušitá změkčovadla hran, ať se potomek při horečných nocích neotluče.
    Pod postelí je úložný prostor.
    Asi bych jí raději pro převoz nerozebíral (jsme druzí majitelé a upřímně si nepamatuju v jakém stavu jsou konstrukční spoje. Složená drží normálně bez problémů)
    Nicméně od nás se stěhuje snadno.
    Žádné schody, k autu kousíček.
    Smíchov

THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Dcerka by chtěla zkusit snowboard. Neměl by někdo nějaké staré použitelné prkno okolo 150 cm, případně boty 42? Dávám to sem, protože kolikrát se toho někdo rád zbaví za odvoz, ale klidně i nad rámec klubu. Praha a okolí. Díky.
    KLEO
    KLEO --- ---
    Daruji za odnos z Malešic láhev Cinzana a půllitrovku Hanácký vodky. Oboje nenačatý. Klidně se stavte ještě teď večer.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Mam tu jeste zhruba pulkilo domacich superbioeko papricek typu berani rohy, jsou trochu palivy, idealni do nalozenejch hermelinu. Za ipu nebo matecko. Vrsovice.

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    METOD Nástěnná lišta, galvanizováno - IKEA
    https://www.ikea.com/cz/cs/p/metod-nastenna-lista-galvanizovano-60205664/

FÖRBÄTTRA Sokl, bílá - IKEA
    https://www.ikea.com/cz/cs/p/foerbaettra-sokl-bila-40327505/

Za odnos
    Praha - Vrsovice

Vim, ze se to da vratit, ale MHD to pres pul Prahy tahnout nechci :-)
    EADENN
    EADENN --- ---
    EADENN: židle zamluvená
    EADENN
    EADENN --- ---
    Daruji za odnos také stůl s židlí. Stůl kdysi někdo renovoval tak, že mu přidělal lamino desku, takže bohužel není autenticky opravitelný. Praha 6, půda bez výtahu..

ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    ORTWORKA: stale k dispozici
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    VATYKUS: zkusim jeste jednou poptavku na plechy na peceni. Nema nekdo doma v koute nevyuzite? Nabidnete.
    FUNG
    FUNG --- ---
    akvária včetně ryb za odvoz, praha - viz [akvária včetně ryb za odvoz]

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Pro dceru sháním oblečení pro Barbie, doplňky a drobnosti ke hře, jak doma vyrobené, starší cokoliv - budu šťastná, že nemusím kupovat na aliexpressu.

Nabízím domácí zavařeniny, sušené byliny případně finance, dle dohody. Praha (Plzeň)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Ahoj, nevali se v dilne, na zahrade, v garazi nekomu stare drevene zidle s klasickymi zahnutymi operadly, k transformaci na neco uplne jineho? Vlastne potrebuju jen ta operadla :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: jako trošku jsem doufala, že to zmizí celý, ale vzhledem k tomu, že jsem dostala nějaký dotazy na konkrétní věci, tak to zítra zkusím nafotit nějak víc dopodrobna, vydržte mi
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Dve uplne novy mekky ortezy na kolena, velikost 3 (konfekcni velikost S) k vyzvednuti ve Vrsovicich. Lahev mate limonady nebo ipy potesi, ale neni nutna

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Daruji dvě tašky převážně holčičích hraček - lego, LOL panenky včetně letadla, malý sety Playmobil a hromada Sylvanian Families včetně třeba nějakých aut. Nabídněte, co za to.

KATYA
    KATYA --- ---
    Ahoj, po úklidu tu mám pár přebytků - nehodilo by se něco někomu? Pouzdro na notebook, dvě plátěný tašky z Bali, elegantnější kabelka a hromada starých Respektů. K vyzvednutí na Praze 8 nebo po domluvě někam zavezu.

MACHELEONKA
    MACHELEONKA --- ---
    A jeste jeden krasnej historickej stolek. Ikdyz ma pochroumanou nohu, bylo mi lito aby skoncil v kontejneru. Snad se tu najde nakej milovnik staryho nabytku, kterej si to opravi? ;] Hloubetin

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Kočárek Mutsy Evo, po třech dětech, podvozek už něco zažil... Možná spíše na součástky. Korba a golf v pohodě, velký nákupní koš. Doplňky jako držák na lahve atd.
    Na hodnotě se domluvíme, asi nutno vidět. Rozhodně neposilam.
    Praha 2

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam