• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Květy Ibišku, Egypt. Sice už jsou tu uložené cca 7let, ale dnes jsem si dělal čaj a nepoznám rozdíl. Rád vyměním za nějaké alko dle uvážení 🤣 Holešovice

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Jestli má vaše dítě rádo jednorožce a tučňáky, tak tučňák Tony a jednorožec Rony jsou pro vás ideální volba :-).
    K vyzvednutí do domácího chovu v P4 - Podolí.

PS: Tony má nad levým okem monokla, ale barva je fixka ikea. Částečně jsem mu to vymyl.

MACCINO
    MACCINO --- ---
    Mám dva vstupy za á 100,- (původní cena á 400,-) na dnešní koncert The Silver Spoons v Gauči (Holešovice) od 20 hodin.
    Ještě není 100 % jisté, jak se vyjádří rodina, jestli toho nevyužijí. Ale když řeknou ne. Chtěl by někdo jít?
    Byla by škoda, aby propadly...

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Modrá zrůda za odnos Holešovice, čas tiká

PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Shanim detsky cyklochranice a rukavice pro ctyrletou freeriderku:)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    SUVA_: Cau, predne chci vsem podekovat, behem dne se nam podarilo sehnat vetsinu veci, jste super a kamosi jsou dojati.

Posledni podstatna vec, co zatim chybi, je manzelska postel s matraci. Pokud o nejake vite, houknete, dnes odpoledne jedeme s kolegou vse posbirat a prestehovat. Mame silne ruce, naradi a dodavku, takze by to pro vas bylo bez starosti.

Jo a kdyby nekdo mel plonkovy zamek a svetla na kolo, tak je pripadne berem taky.

Dik!
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Shanim na vymenu Jokera za Batmana.. uz jsme malymu koupili asi 15 kindervajcek a Batman nam porad unika.. idealne predani v Praze diky ;)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    SUVA_: Diky za reakce! Spousta lidi nabizi lednici, ale ta tam zrovna je.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Koupil bych funkční rudl. Ideálně s bezdušovejma kolama. Na vzhledu nezáleží, nosnost alespoň 200kg. Samozřejmě i nad rámec klubu. Praha. Pošta.

SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Citove vydirani je zpatky.

Kamaradi s ditetem na ceste a tim roztomilym pejskem sehnali bydleni! Moc jim fandime, zel doma nemaji zatim vubec nic. Shanime zakladni vybaveni bytu - manzelskou postel, matraci, stul, zidle, skrin nebo komodu/botnik a gauc. Pokud by bylo nejake nadobi a treba korenky k tomu, tim lip.

Idealne v Praze nebo na trase Praha - Unetice. Kdyz bude vic veci najednou, tim lip, muzem prijet dodavkou.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Za odvoz starší komoda. Je trochu obouchaná a má patinu, ale jinak fajn a myslím, že ještě může někomu dobře posloužit. Rozměry cca 120 cm šířka, výška 60 cm, hloubka 38 cm. K vyzvednutí v Úněticích, Praha - Západ.

FINSON
    FINSON --- ---
    Takže boty zbývají jen ty troje spodní (sandále + modrozelené kecky) vel. 33
    - za odnos nebo poštovné.
    PSAJKOU
    PSAJKOU --- ---
    Skříňka za odvoz, nutne odvézt zitra z Korunní, Praha 10.

78 sirka
    42 hloubka
    96 výška

AIDA12
    AIDA12 --- ---
    Voucher na slevu 100k při nákupu nad 500.- do knihy Dobrovský, pokud si někdo jdete pro knihu, dvě :)) Za odnos Praha Vršovice

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A ještě jedny trička. Úplně obyčejný, pracovní.
    Tričko CXS DANIEL, krátký rukáv, světle šedý melír, vel. L
    https://www.canis.cz/tricko-cxs-daniel-kratky-rukav-svetle-sedy-melir-vel.-l_p16585
    Všechno L, 1x černý, 1xbílý, 6x šedobílý.
    Naslepo jsem nakoupil zásobu, jen abych zjistil, že změnili střih a prodloužili je. Hádám, že dobrý budou na 180+cm.

50kč kus, ideálně všechny najednou, pak vám je pošlu Zásilkovnou. Případně osobně Praha/Mělník.

DOMINA_
    DOMINA_ --- ---
    Za odvoz. Palmovka
    Květináč výška 25cm, průměr nahoře 21cm.

SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    SHYLOCK: Reserve
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    SHYLOCK: 2ks IKEA boxů na oblečení. Používal jsem je než mi dorazila skříň. Zadarmo. Vinohrady/Vršovice. Díky" Ivo
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam