• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    ! UVÁDĚJTE LOKALITU !
    ! DOMLOUVEJTE SE V POŠTĚ !
    ! MAŽEME CHAT A NEVYŽÁDANÉ KOMENTÁŘE - JEN INZERÁTY !
    ! VYŘÍZENÉ ZÁLEŽITOSTI POKUD MOŽNO MAŽTE !

příbuzné kluby (snad:)
    [Diskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]]
    Cirkulární ekonomika aneb odpad jako zdroj
    Bazar nábytku a bytových doplňků - design trvale obydlených prostor, rady a porady
    STONED MOVING AGENCY
    Nabídku slevových kupónů a obdobných záležitostí

Poptávky po kuponech MHD raději sem: Jezdíte na černo MHD? - debaty jsou OT a budou mazány

Nábytek místo odvozu na sběrňák nabídni tady Nábytková banka
    Kdo dává krabice

- billa na požádání sesbírá, kaufland někdy, Makro, Globus

- sportisimo má vlastní

Kdo nedává

- albert, lídl, penny

rozbalit záhlaví
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MIKLO: Stále aktuální
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Za odvoz starší komoda. Je trochu obouchaná a má patinu, ale jinak fajn a myslím, že ještě může někomu dobře posloužit. Rozměry cca 120 cm šířka, výška 60 cm, hloubka 38 cm. K vyzvednutí v Úněticích, Praha - Západ.

FINSON
    FINSON --- ---
    Takže boty zbývají jen ty troje spodní (sandále + modrozelené kecky) vel. 33
    - za odnos nebo poštovné.
    PSAJKOU
    PSAJKOU --- ---
    Skříňka za odvoz, nutne odvézt zitra z Korunní, Praha 10.

78 sirka
    42 hloubka
    96 výška

AIDA12
    AIDA12 --- ---
    Voucher na slevu 100k při nákupu nad 500.- do knihy Dobrovský, pokud si někdo jdete pro knihu, dvě :)) Za odnos Praha Vršovice

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A ještě jedny trička. Úplně obyčejný, pracovní.
    Tričko CXS DANIEL, krátký rukáv, světle šedý melír, vel. L
    https://www.canis.cz/tricko-cxs-daniel-kratky-rukav-svetle-sedy-melir-vel.-l_p16585
    Všechno L, 1x černý, 1xbílý, 6x šedobílý.
    Naslepo jsem nakoupil zásobu, jen abych zjistil, že změnili střih a prodloužili je. Hádám, že dobrý budou na 180+cm.

50kč kus, ideálně všechny najednou, pak vám je pošlu Zásilkovnou. Případně osobně Praha/Mělník.

DOMINA_
    DOMINA_ --- ---
    Za odvoz. Palmovka
    Květináč výška 25cm, průměr nahoře 21cm.

SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    SHYLOCK: Reserve
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    SHYLOCK: 2ks IKEA boxů na oblečení. Používal jsem je než mi dorazila skříň. Zadarmo. Vinohrady/Vršovice. Díky" Ivo
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Mám tu nějaký trička, kterých se chci zbavit, protože mi jsou moc velký, ale zase byly příliš drahý (cca 400Kč/ks), abych je buď vyhodil, nebo dal zadarmo.
    Některý jsem měl na sobě jednou nebo dvakrát, některý jsou úplně nový (ale za tu dobu ve skříni stejně s kočičíma chlupama).

Pravděpodobně se jedná o tohle: https://www.ullapopken.cz/cs/tricko/tricka/tricko-kolekce-basic-cesana-bavlna-kulaty-vystrih-do-8-xl/p/702558200-1933
    Sice je to jen L, ale je to značka na velký, tlustý, vysoký a kombinace. Mám docela široký ramena, přes hrudník 105+, a vypadám v nich jako oblečenej ve stanu.
    Rozložená šířka 55cm, výška 75cm.

Není to kdovíjaká posh kvalita, ale jako obyčejný triko pro nekonfekčně objemnou postavu mi to přijde na doma dobrej poměr cena:výkon.

150Kč za kus, poslání Zásilkovnou na moje náklady, když si je vezmete všechny (tři černý, tři bílý, dvě šedivý)
    (případně osobně v Praze/Mělníku)

DIVA
    DIVA --- ---
    Nepouzite pouzdro na ctecku eknih pocketbook 632. Sedi na vice sestipalcovych ctecek pb podobneho stari ale ne na vsechny, i kdyz jsou prakticky stejne velke, nutno mit identickou skorapku jako 632. Mam jeste jedno stejne cerne, pouzite ale zachovale.

IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    IOT_JH: Zamluveno.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Daruji dvě zrcadla. Vinohrady.

TBC
    TBC --- ---
    Ahoj, nemate nejakej vrak trekovyho kola, nebo jen komponenty, zadni kolo 622-19 a k tomu kazetu 7 prevodu ?

Pripadne mohu nabidnou prakticky novou kazetu (cca 100km) Shimano HG31 - 8 speed

Praha a okoli,
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: kovani, cedule, kufrik a asi i svetla jsou v rezervaci...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    Svrchnaky pro látkové pleny za odvoz, nastavitelné, používané, ale ještě něco zvládnou. Praha 8, Ládví

FINSON
    FINSON --- ---
    Dětské boty: troje vepředu nošené, stále použitelné, vel. 33 + dvoje vzadu jsou vel. 34, zimní nošené myslím jednou, ty tenisky vůbec, jsou úplně nové.
    150 Kč za všechny dohromady, předání Praha - Kbely, případně se můžeme domluvit i na Zásilkovně.

XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    XTALIBAN: zamluvené
    KULA
    KULA --- ---
    KULA: zamluveno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam