• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRUCEI:\truce\notes | | Le'Olam, Ever!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: mozna je rozumny, nekery flasky nahodne otravit ;]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: ano, a chtela jsem o baru, do kteryho dokupovat stiham.ehm.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: na cigi a na vino... vimjak ;]]

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: vidis, to me vede k pochopeni veci minulych ;]
    za andela jinak hodne dekuju, uz sem si ho hodne dlouho nedal, i kdyz jsem jej zahlid u Hieny, sice se pravidelne vyvalim po koberci u prvnich tak 15 a k dvacatymu sem asi nikdy nedoslel, ale slibuju, ze ho jednou zacnu cist od konce [kdyz uz nekery ctu opacne, zejo]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    REEFER: kdyz tak koukam na ty nase posty
    to je jaho
    predhod psum kost

:]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    a ja jsem, zlita.
    byla sem s maruskou na dvojku visco.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: daniel imho sedi v baru nekde venku.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: myslenkove jsem to obsahla, uz s ideou baru do kteryho nestiham dokupovat.
    horsi je to kdyz se naleju.
    aspon ze krasty je uz na ozdravnem pobytu. aneb jak rika andel:

kdyz slavim
    .
    .
    .
    .
    .
    tak se neznam.
    http://canny.obribroskev.cz/anjel.php
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Todlencto je ale domacnost, vsichni ctyri jeji clenove sedi v praci a medituji nad tim, ze by bylo dobry mit doma bar ;]]]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: checht, to by byl jeste zajimavej vecirek. ovsem nezapominat na chobotnice, posoleny a popepreny ananasy, nejaky dobry klobasy, taky kaviar by bodnul... :]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    REEFER: jezis. ze neni plny ruskych a ukrosskych vodek ? :PPP
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    REEFER: tyvoe ty si nemilosrdnej ;]]]

TRUCE: no to mi povidej, ale ono neco jineho je s tim litim a jine je to s popijenim... myslim, ze jsme ve veku rozaznavani techhle veci.
    Imho je taky docela dulezity, aby tam bylo zajimavejsi piti o kterym si reknes, ze dat si ho sam a najednou neni az takova sranda, jako se s nim chlubit ;]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    uau.
    to nerikej nahlas.

v patek je u nas CX party by the way. pak se jde do cafe galeria bar, to je ten byvaly visitor. gigerovske interiery. pak nejaky toxy nebo zero. no a mozna pak u nas after, misto warmu-up. ci co.
    :]
    REEFER
    REEFER --- ---
    prominte ze vam do toho vstupuji. ale bar mam. ten musite videt. privezu ho! :)
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: horsi je.
    kdyz si dam sklenicku, nestaci mi jedna.
    alkoholicky syndrom.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: jo, tak ji zrealizujem a rozhodne nezapominat na martiny ;]
    jinam to je konecne prilezitost k tomu, aby nam lide davali lahvove dary ... vlastne kdyz nad tim tak uvazuju, tak sem asi nikdy k nicemu nedostal flasku, jen, kdyz se nekdo vratil z nejake ciziny, kde maj lepsi flasky nez unas.

PRAWITZ: cekam na pracovni hovor z nemecka, tak se na to zatim kouknu, pokud to nema vic jak pul hodiny tak stiham, bak bude vsechno na vteriny
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: ideu baru mam v hlave jiz davno
    vlastne od doby, co neleju kazdy den
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    OVERDRIVE: "Staveni veze ze snu a ze sirek me dycky bavilo, jen si nemuzu vzpomenout odkud jsem to ukrad jako citat." je to z pisnicky "kolej yesterday", na Utube je k tomu i klip, masakr co stoji za to shlednout...i s radarem a hezkym nuklearnim jinotajem!
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    prominte mi me nechapave brb.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jinak zajimava pravda, zjistena pri popijeni jeste nehotoveho skoricoveho likeru: spravna undregroundova/free-cool-in domacnost musi mit bar. tedy nejen flasku na okamzite vyliti se [i kdyz ta, ulozena je-li podle navodu v lekarnice, stava se hodnotnym pomocnikem rodiny ;]]], ale neco k nabidnuti hostum...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: jj, k akciim: rika se, ze obchodovat, nebo dokonce i jen vlastnit akcie je hra pro silne nervy, dlouhodoba investice a zvlaste pak u potencionalnich vysoce ziskovych podniku je nejvetsi riziko okamzite ztraty.
    Chces-li zarucenou jistotu, pak investuj do zlata.
    Docela si to predstavuju... Zlato, uz jsem doma, kde je vecere? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam